Αποστολέας Θέμα: Μαρακές τα Χριστούγεννα...  (Αναγνώστηκε 15542 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Μαρακές τα Χριστούγεννα...
« στις: Οκτώβριος 01, 2009, 23:28:21 μμ »
κατ αρχήν να πω ένα γεια σας , χαιρομαι που βρήκα τυχαία το forum αυτό γιατί λατρεύω τα ταξίδια. Πρόκειται να πάω στο Μαρακές τα Χριστούγεννα για 5-6 ημέρες με το πρακτορείο Pyramis. Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω με αυτό το συγκεκριμένο πρακτορείο αλλά λένε ότι έχει ειδικότητα στην Βόρεια Αφρική. Γενικά δεν προτιμώ τα οργανωμένα ταξίδια αλλά αυτήν την φορά έτυχε να γίνει έτσι. Έχει ακούσει κάποιος από εσάς κάποια πληροφορία για αυτό το πρακτορείο; Πέντε ημέρες στο Μαρακές σας φαίνονται πολλές; Οι δύο ημέρες είναι ελεύθερες νομίζω και μπορούμε να κάνουμε τις δύο συνηθισμένες προαιαρετικές εκδρομές. Πώς είναι γενικά η ζωή στο Μαρόκο; Φαντάζομαι πολύ πιο φτηνή από την Ελλάδα.

Θα χαρώ να ακούσω από όλους σας, χαίρομαι πολύ για αυτήν την σελίδ αγιατί λατρεύω τα ταξίδια. Συγχαρητήρια σε αυτόν/ ην που την εμπνεύστηκε.

Εύη

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Μαρακές τα Χριστούγεννα...
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 01, 2009, 23:48:44 μμ »
Κατ'αρχην Εύη...καλως ηλθες στη παρεα μας...τα παντα σχετικα με Μαρακες αλλα και Μαροκο γενικοτερα θα στα γραψω παρακατω!!
Πολυ καλο γραφειο το Pyramis...αν κι εγω προτιμησα το Detto!!
Oι 5 μερες στο Μαρακες ειναι οτι καλυτερο...για τις εκδρομες τα εχω γραψει...γενικα η ζωη στο Μαροκο ειναι πολυ καλη και πιο φτηνη απο Ελλαδα.
Ξεσκονισε λιγο τα λινκς που θα σου δωσω παρακατω και θα βρεις τα παντα...οτι αποριες εχεις θα λυθουν...αλλωστε γι αυτο ειμαστε εδω!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 03, 2009, 16:07:33 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Οκτώβριος 02, 2009, 00:01:12 πμ »
Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ χαίρομαι που σας βρήκα. Είναι μεγάλη χαρά να μιλάς για ταξίδια. Το Detto δεν το ήξερα πριν το ακούσω εδώ, πού έχει γραφεία; Το Pyramis μου το σύστησε ένα φίλος μου που είναι ταξιδιωτικός πράκτορας και μου είπε τα καλύτερα.Πριν αρκετά χρόνια είχα πάει Τυνησία με το Dayrise και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη.   

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 02, 2009, 00:09:54 πμ »
Μηπως εισαι απο Θεσ/νικη...επειδη ανεφερες το Dayrise στο λεω...any way το Detto εχει γραφεια στο Συνταγμα.
Ημουν στο Μαροκο απο 2-9 Αυγουστου και εδω http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,2220.0.html μπορεις να διαβασεις πως περασαμε αλλα να δεις και καποιες φωτογραφιες...θα ειμαι στη διαθεση σου ανα πασα στιγμη μεχρι να πραγματοποιησεις το ταξιδι σου. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Οκτώβριος 02, 2009, 00:15:44 πμ »
Όχι , Αθήνα μένω. Το ξέρω ότι το Dayrise είναι θεσσαλονικιώτικο. Τότε είχαμε κλείσει την εκδρομή μέσω πρακτορείου Αθήνας ( Joys Tours) το οποίο συνεργαζόταν με το Dayrise.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Για οποιονδήποτε προορισμό που έχω πάει ευχαρίστως να σας πω τη γνώμη μου κι εγώ. Dk , πώς να σε φωνάζω; Μάλλον θα ανταλλάξουμε πολλά μηνύματα σχετικά με ταξίδια στο μέλλον! 

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Οκτώβριος 02, 2009, 00:23:14 πμ »
Και dk ακουω αλλα και Δημητρη να με πεις παλι θα σου απαντησω!! :mocking:
Νομιζω πως θα πρεπει να ξεκινησεις πρωτα απο εδω http://www.travelchat.gr/forum/index.php?board=15.0 βαζοντας εναν δικο σου τιτλο...ενα τιτλο που σε αντιπροσωπευει...δηλαδη με δυο λογια μας συστηνεσαι αλλα και μας γραφεις μεχρι που εχεις ταξιδεψει!! :yahoo:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 03, 2009, 14:59:54 μμ »
Πριν κλεισεις να μιλησουμε περισσοτερο...αφου εχουν βγει οι τιμες ομως!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 03, 2009, 16:02:22 μμ »
Εκανα το θεμα δικο σου γιατι θα μας απασχολησει πολυ μεχρι να ερθουν τα Χριστουγεννα. :mocking:

Εδω σου εχω τα παντα για Μαροκο ωστε να μη χασεις χρονο ψαχνοντας...ο χρονος σου χρειαζεται για να σερφαρεις στο φορουμ και να μας γραψεις τη γνωμη σου.

Μαρακές : Η Πύλη του Μαροκινού Νότου! http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,149.0.html

36 ώρες στο επιβλητικό Μαρακές του Μαρόκου! http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,210.0.htm
l
''Χίλιες και μια νύχτες''...με τσάϊ μέντας στο Μαρόκο!! http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,2220.0.html

Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα? http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,1707.0.html

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 03, 2009, 22:26:10 μμ »
Οκ Δημήτρη. Μόλις θα μάθω περισσότερα για το ταξίδι θα σας τα πω. Βασικά είναι πενθήμερο μόνο στο Μαρακές αν κατάλαβα καλά και απλά κάνει και ένα πέρασμα από Καζαμπλάνκα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 03, 2009, 23:30:34 μμ »
Σιγουρα θα πεταξετε με HELLENIC IMPERIAL AIRWAYS...οποτε προσγειωνεστε Καζαμπλανκα και πατε κατ'ευθειαν Μαρακες 4 βραδυα.