Αποστολέας Θέμα: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?  (Αναγνώστηκε 34630 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?
« στις: Μάιος 11, 2009, 09:14:29 πμ »
Το Μαρόκο έχει δίκαια αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από τους ταξιδιώτες, όχι μόνο για την ιστορική κληρονομιά του αλλά και για την φωτεινότητα που αντανακλά το τοπίο και τα εκπληκτικά έργα τέχνης που έχει να επιδείξει.

Σκεφτηκα λοιπον να ειναι ο επομενος καλοκαιρινος προορισμος μου σε μια χρονικη περιοδο απο μεσα Ιουλιου εως μεσα Αυγουστου.
Αυτη τη στιγμη ειμαστε σχεδον σιγουρα 4 ατομα (dk, Ξενια, Ειρηνη και η Νιτσα φιλη απο Κυπρο)...η τετραδα δηλαδη του περσινου Αυγουστου στο Dubai...και λεω σχεδον γιατι η μοναδικη που το σκεφτεται ειναι η Ειρηνη, που τελικα πιστευω πως δεν κανει χωρις εμας και στο τελος θα μας ακολουθησει!! :laugh:
Αλλο ενα φιλικο μου ζευγαρι ειναι ετοιμο να ακολουθησει, αλλα κολλαμε λιγο στον προορισμο επειδη εχουν επισκεφτει το Μαροκο στο παρελθον.
Δεν μου το απεκλεισαν ομως τελειως...μπορει και να'ρθουν...γιατι σε ενα ταξιδι αν εχεις καλη παρεα περνας καλα (αυτο θελουν)...και η παραπανω παρεα ειναι δοκιμασμενη. :good:

Το ανοιγμα του εν λόγω τοπικ εγινε με σκοπο να μεγαλωσει η παρεα και υπευθυνο γι'αυτο το επιτευγμα να ειναι το ΤravelChat.
Οσο περισσοτεροι μαζευτουμε, τοσο καλυτερες θα ειναι οι παροχες και οι τιμες που θα μας δωσει το γραφειο που θα αναλαβει να μας το πραγματοποιησει.

Απευθυνομαι λοιπον σε ολους...παλια αλλα και νεα μελη που θα γραφτουν αργοτερα και θα το διαβασουν...μπορειτε ολοι να το σκεφτειτε...αλλωστε εχουμε μπροστα μας δυο μηνες... :smile_:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Απ: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 11, 2009, 15:42:25 μμ »
Πολυ καλη η προταση σου δημητρη...μακαρι να μπορουσα να ακολουθησω....αλλα.... οπως ξερεις δεν τα παω καλα με τη ζεστη... :scratch:
και εαν καταφερω να παω καπου εξωτερικο το καλοκαιρι θα ηθελα πολυ ,οπως επισης ξερεις να παω ενα τετραημερο στην μαλτα.... :smile_:
παντως εαν κρινω απο την παρεα θα περασετε τελεια..... :good: :yahoo: :dance: :cool:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 11, 2009, 16:43:56 μμ by GNS »
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 14, 2009, 22:45:18 μμ »
Ωραια θα ηταν!Ειναι πολυ νοτια με πολλη ζεστη,ειδικα η συζυγος φρικαρει με τη ζεστη!Παντως καποια στιγμη,θα ηταν ωραιο να κανονισουμε κατι μαζι,παντα λεγαμε ποσο ωραιο θα ηταν να ειχαμε παρεα που να την ξεραμε απο πριν κι οχι με ασχετους,που μας βαζουν μαζι σε γκρουπ.Ουσιαστικα,περα απο τα ομαδικα δυσκολα θα βρω αλλους απο Κρητη να ταξιδεψουμε εξω.Το χειμωνα που ταξιδεψαμε ηταν να ερθει ενα ζευγαρι μαζι μας αλλα τελικα δεν ηρθαν.Ειναι και ορισμενοι που λενε πολλα και μετα κανουν πισω.Δεν το ''εχουν'' οπως εμεις,χαχα!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 14, 2009, 23:08:40 μμ »
Ειναι αρκετα δυσκολο να συγχρονιστουμε ολοι και σε ολα!!
Καποιοι δεν συμφωνουν με τον προορισμο...καποιοι αλλοι με την εποχη...ενω για καποιους μπορει να φαινεται ακριβο.
Ετσι βρηκα κι εγω αυτο τον τροπο να μαζεψω οσους περισσοτερους μπορω... :laugh:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 14, 2009, 23:41:27 μμ »
Μου αρέσει η πρότασή σου Δημήτρη. Θα το έχω υπόψιν μου  :smile_:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 15, 2009, 15:50:55 μμ »
Ειναι αρκετα δυσκολο να συγχρονιστουμε ολοι και σε ολα!!
Καποιοι δεν συμφωνουν με τον προορισμο...καποιοι αλλοι με την εποχη...ενω για καποιους μπορει να φαινεται ακριβο.
Ετσι βρηκα κι εγω αυτο τον τροπο να μαζεψω οσους περισσοτερους μπορω... :laugh:

Υγεια να εχουμε και ολα γινονται!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 15, 2009, 16:18:40 μμ »
Μαροκο!! ειχα παει τον Αυγουστο του 2004 και το θυμαμαι σαν να ηταν χθες!! Την παλια πολη της Φεζ , τα πολυχρωμα παζαρια που αρχιζαν με φρουτα και γλυκα και κατεληγαν σε σφαγεια.... τους γελαστους Βερβερινους και αυτη την απιστευτη αισθηση ελευθεριας που νιωθεις οταν βλεπεις τον ηλιο να χανεται πισω απο τους κοκκινους αμμολοφους .Μαγεια σκετη :chok: :chok: ,σαν να ταξιδευεις πισω στον χρονο! Θα ξαναπηγαινα ευχαριστως ..οσο για την ζεστη? η Αθηνα τον Αυγουστο ειναι 10 φορες χειροτερη.. :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 15, 2009, 19:52:12 μμ »
Ξεχνατε οτι τα τελευταια χρονια εχω γυρισει ολη τη Μεση Ανατολη...και παντα Αυγουστο μηνα!!!
Το αποκορυφωμα...ο περσινος Αυγουστος στο Dubai με 50 βαθμους θερμοκρασια. :wacko:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 16, 2009, 18:30:52 μμ »

Υγεια να εχουμε και ολα γινονται!

Υγεια και καλη διαθεση Αποστολη...λεω εγω!!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος palaiohelen

• Hero Member
  • Απ'όλους τους προορισμούς καλύτερο είναι το ταξίδι
    • ΕΛΕΝΗ.-
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 27, 2009, 00:32:36 πμ »
Για πότε λέτε;  :smile_:
Σ’ αγαπώ τόσο που δεν σε θέλω.
Γιατί δεν θες παρά ότι σου λείπει κι εσύ πια δεν μου λείπεις αφού στης αγάπης τον τόπο δεν χωρά η απόσταση.
Σ’ αγαπώ κι αγαπώντας σε, σε περιέχω, σε έχω αφού είμαι, είμαι από σένα και μαζί σου κι όπου κι αν είμαι έρχεσαι......