Το Μαρόκο έχει δίκαια αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από τους ταξιδιώτες, όχι μόνο για την ιστορική κληρονομιά του αλλά και για την φωτεινότητα που αντανακλά το τοπίο και τα εκπληκτικά έργα τέχνης που έχει να επιδείξει.
Σκεφτηκα λοιπον να ειναι ο επομενος καλοκαιρινος προορισμος μου σε μια χρονικη περιοδο απο μεσα Ιουλιου εως μεσα Αυγουστου.
Αυτη τη στιγμη ειμαστε σχεδον σιγουρα 4 ατομα (dk, Ξενια, Ειρηνη και η Νιτσα φιλη απο Κυπρο)...η τετραδα δηλαδη του περσινου Αυγουστου στο Dubai...και λεω σχεδον γιατι η μοναδικη που το σκεφτεται ειναι η Ειρηνη, που τελικα πιστευω πως δεν κανει χωρις εμας και στο τελος θα μας ακολουθησει!!

Αλλο ενα φιλικο μου ζευγαρι ειναι ετοιμο να ακολουθησει, αλλα κολλαμε λιγο στον προορισμο επειδη εχουν επισκεφτει το Μαροκο στο παρελθον.
Δεν μου το απεκλεισαν ομως τελειως...μπορει και να'ρθουν...γιατι σε ενα ταξιδι αν εχεις καλη παρεα περνας καλα (αυτο θελουν)...και η παραπανω παρεα ειναι δοκιμασμενη.

Το ανοιγμα του εν λόγω τοπικ εγινε με σκοπο να μεγαλωσει η παρεα και υπευθυνο γι'αυτο το επιτευγμα να ειναι το ΤravelChat.
Οσο περισσοτεροι μαζευτουμε, τοσο καλυτερες θα ειναι οι παροχες και οι τιμες που θα μας δωσει το γραφειο που θα αναλαβει να μας το πραγματοποιησει.
Απευθυνομαι λοιπον σε ολους...παλια αλλα και νεα μελη που θα γραφτουν αργοτερα και θα το διαβασουν...μπορειτε ολοι να το σκεφτειτε...αλλωστε εχουμε μπροστα μας δυο μηνες...