Αποστολέας Θέμα: Μαρακές τα Χριστούγεννα...  (Αναγνώστηκε 15543 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Μαρακές τα Χριστούγεννα...
« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 03, 2009, 23:49:35 μμ »
Πώς είναι αυτή η αεροπορική εταιρεία? Νομίζω ότι είχες σχετικά καλή γνώμη για αυτούς.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 03, 2009, 23:52:58 μμ »
Αρκετα καλη...το προσωπικο ευγενεστατο...το φαγητο καλο...και ο πιλοτος στην επιστροφη απαιχτος!! :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 06:43:04 πμ »
Μόλις γύρισα από Μαρόκο. εχω αρκετά να πω για την εκδρομή. Το πρώτο που θα σας πω είναι ότι είμαι εντελώς απογοητευμένη από τα ομαδικά ταξίδια! Δεν είναι η πρωτη φορά που το λέω, απλά κάθε φορά που τυχαίνει να ταξιδέψω ομαδικά ανακαλύπτω τα μειονεκτήματα του ομαδικού ταξιδιού. Είμαι απογοητευμένη από το Pyramis. Το ξενοδοχείο στο Μαρακές ήταν στην μέση του πουθενά! Στην ιστοσελίδα του διαφημιζόταν ως πεντάστερο και στην πραγματικότητα ήταν τριστερο. Δεν είχε καν βραστήρα το δωμάτιο. Στην ιστοσελίδα έλεγε ότι υπήρχε wi fi internet σε όλα τα δωμάτια. Κουβάλησα το κομπιούτερ μου μαζί χωρίς λόγο αφού το σήμα του ιντερνετ ηταν ανυπαρκτο. Το ξενοδοχειο δεν ειχε καν μια καφετερια, ένα μπαρ , κάπου να απασχοληθείς . Ο αρχηγος της εκδρομης ( που ήταν ένας γλυφτης και μισός) μας πηγαιβε συνεχεια σε μαγαζια για να αγορασομε δερματινα, χαλια κοκ για να παρειο αυτίοΔεν ς μίζες. Καμία προαιρετική εκδρομή δεν έγινε - παρόλο που μαζευτηκαν πολλά ατομα. Απεφυγαν να κανουν τις προαιρετικες εκδρομες νε διαφορες δικαιολοιγιες προφανώς επειδή δεν αβγαζαν χρηματα απο εκεί . 
Σε τελική αναλυση δεν περασα ασχημα, αφού είδα μια καινουρια χωρα και γενικά με την παρέα μου πέρασα καλά αλλά παιδιά , η γνώμη μου είνα μακρια από πρακτορεία!!!! Μακριά από ομαδικά ταξίδια. Εξυπνοι είμαστε , αγγλικά ξέρουμε, περνάμε πολύ καλύτερα μόνοι μας με την δική μας παρέα, ποιος ο λόγος των μιζαδόρων αρχηγών και η αναγκαστική παρέα 30 άγνωστων ατόμων που δεν γνωρίζουν τι θα πει ταξίδι και για υτό το λογο έχουν την αναγκη των γκρουπ;

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 10:41:13 πμ »
Κρίμα που δεν ευχαριστήθηκες πολύ το ταξίδι σου. Δυστυχώς όταν επιλέγεις να πας με γκρουπ υπάρχουν κάποια στάνταρ που δεν αλλάζουν (πχ. ψώνια σε μαγαζιά).
Μπορείς να μου πεις πως λεγόταν το ξενοδοχείο που έμενες?
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 11:25:55 πμ »
Evi, κρίμα που συνέβησαν όλα αυτά που ανέφερες.....προς το παρών δεν έχω ταξιδέψει ομαδικά έτσι δεν έχω αποκτησει αυτή τη εμπειρια.....
Κράτα στο μυαλό σου όμως τις όμορφες εικόνες και τις μυρωδιές της χώρας που επισκέφθηκες..... :kiss:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 13:38:07 μμ »
Τα εχουμε πει πολλες φορες και θα τα ξαναλεμε συνεχεια...οταν μπορεις να διοργανωσεις ενα ταξιδι μονος σου...ποιος ο λογος να πας με πρακτορειο ???
Προσωπικα ταξιδευω μονος μου στην Ευρωπη...Αφρικη και Μεση Ανατολη ταξιδεψα με πρακτορεια...ισως απο ανασφαλεια...δεν μπορω να πω οτι ολα ηταν τελεια, προβληματα υπηρξαν και θα υπαρχουν παντα...το θεμα ειναι να τα βλεπεις ολα θετικα και τιποτα να μη σου ριχνει την ψυχολογια...αλλωστε λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!
Με το γραφειο που ταξιδεψες πηγα Ιορδανια το 2003 και δεν εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, αντιθετα το καλοκαιρινο μου ταξιδι στο Μαροκο με το Detto ηταν πολυ καλο απο πλευρας διαδρομων, ξενοδοχειων, φαγητων και προγραμματος...τωρα για τις μιζες τα εχω ξαναγραψει...ολοι ειναι ιδιοι...απλα ποτε δεν ψωνιζω απο τα μαγαζια που με πανε. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 17:24:47 μμ »
Το ξενοδοχειο στο Μαρακες λεγόταν Ryad Mogador Agdal και ήταν στην μέση του πουθενά. Επίσης δεν είχε όλα όσα προανέφερα και το χειρότερο διαφημίζονταν ότι υπήρχαν. Το ξενοδοχείο στην Καζαμπλάνκα ήταν το Sheraton στο κέντρο της πόλης και αρκετά καλό. Το κακό είναι ότι μείναμε μόνο μια ν'υχτα εκεί και γενικά δεν προλάβαμε να δούμε πολλά πράγματα από την Καζαμπλάνκα. Φαντάζομαι ότι το Μαρακες θεωρείται πιο εξωτικός προορισμός και τα πρακτορεία ρίχνουν το βάρος τους εκεί.

Κάτι αλλο, συγγνώμη για το ύφος μου χθες τα ξημερώματα,ίσως ήταν η κούραση και ο εκενευρισμός. Δεν έχω τίποτα με ταάτομα που ταξιδεύουν με πρακτορεία, άλλωστε και εγώ η ίδια έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με πρακτορεία. Απλά με ενοχλεί όταν μας εκμεταλλεύονται. Και κάτι τελευταίο όλα τα πρακτορεία δεν είναι ίδια.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 17:33:50 μμ »

Κάτι αλλο, συγγνώμη για το ύφος μου χθες τα ξημερώματα,ίσως ήταν η κούραση και ο εκενευρισμός. Δεν έχω τίποτα με ταάτομα που ταξιδεύουν με πρακτορεία, άλλωστε και εγώ η ίδια έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με πρακτορεία. Απλά με ενοχλεί όταν μας εκμεταλλεύονται. Και κάτι τελευταίο όλα τα πρακτορεία δεν είναι ίδια.

Το υφος σου δεν ειχε τιποτα...μια χαρα τα ειπες...απλα δεν ειναι ολα τα γραφεια ιδια...οι περισσοτεροι ξεναγοι ομως ειναι!! :mocking:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 23:38:12 μμ »
Προσπαθώ να βάλω καμιά φωτογραφία από το ταξίδι για να σταματήσω τη γκρίνια και να περάσουμε στα ευχάριστα. Δεν ξέρω πως να την βάλω για να φαίνεται απευθείας αλλά έστω έτσι αμα την κλικάρετε φαίνεται, είναι από την διαδρομή στο χωριό Ουρίκα στους πρόποδες του Άτλαντα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 23:52:21 μμ »
Οταν γραφεις μνμ...ακριβως πανω απο αυτον  :beee: υπαρχει ενα εικονιδιο ''εισαγωγη εικονας'' ...κανε αριστερο κλικ...επιλογη...πανω στο λινκ...και πατα το κουμπι που σου ειπα.