Μόλις γύρισα από Μαρόκο. εχω αρκετά να πω για την εκδρομή. Το πρώτο που θα σας πω είναι ότι είμαι εντελώς απογοητευμένη από τα ομαδικά ταξίδια! Δεν είναι η πρωτη φορά που το λέω, απλά κάθε φορά που τυχαίνει να ταξιδέψω ομαδικά ανακαλύπτω τα μειονεκτήματα του ομαδικού ταξιδιού. Είμαι απογοητευμένη από το Pyramis. Το ξενοδοχείο στο Μαρακές ήταν στην μέση του πουθενά! Στην ιστοσελίδα του διαφημιζόταν ως πεντάστερο και στην πραγματικότητα ήταν τριστερο. Δεν είχε καν βραστήρα το δωμάτιο. Στην ιστοσελίδα έλεγε ότι υπήρχε wi fi internet σε όλα τα δωμάτια. Κουβάλησα το κομπιούτερ μου μαζί χωρίς λόγο αφού το σήμα του ιντερνετ ηταν ανυπαρκτο. Το ξενοδοχειο δεν ειχε καν μια καφετερια, ένα μπαρ , κάπου να απασχοληθείς . Ο αρχηγος της εκδρομης ( που ήταν ένας γλυφτης και μισός) μας πηγαιβε συνεχεια σε μαγαζια για να αγορασομε δερματινα, χαλια κοκ για να παρειο αυτίοΔεν ς μίζες. Καμία προαιρετική εκδρομή δεν έγινε - παρόλο που μαζευτηκαν πολλά ατομα. Απεφυγαν να κανουν τις προαιρετικες εκδρομες νε διαφορες δικαιολοιγιες προφανώς επειδή δεν αβγαζαν χρηματα απο εκεί .
Σε τελική αναλυση δεν περασα ασχημα, αφού είδα μια καινουρια χωρα και γενικά με την παρέα μου πέρασα καλά αλλά παιδιά , η γνώμη μου είνα μακρια από πρακτορεία!!!! Μακριά από ομαδικά ταξίδια. Εξυπνοι είμαστε , αγγλικά ξέρουμε, περνάμε πολύ καλύτερα μόνοι μας με την δική μας παρέα, ποιος ο λόγος των μιζαδόρων αρχηγών και η αναγκαστική παρέα 30 άγνωστων ατόμων που δεν γνωρίζουν τι θα πει ταξίδι και για υτό το λογο έχουν την αναγκη των γκρουπ;