Αποστολέας Θέμα: Παράπονα για το Versus Travel  (Αναγνώστηκε 8553 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Παράπονα για το Versus Travel
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 17, 2009, 21:45:20 μμ »
Κι εμεις με ενα παλιο ελικοφορο πεταξαμε  :mocking: :mocking: λες να ηταν το ιδιο?? Την Ανναπουρνα λες?

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 17, 2009, 21:58:17 μμ »
Σάββατο πρωί πήγα μια μέρα να ρωτήσω για ενα ταξίδι στην Τυνησία.Στο γραφείο ήταν μια ηλικιωμένη κυρία που με παρέπεμψε σε μια άλλη λίγο πιο νέα η οποία έτρωγε τυρόπιτα και όταν της είπα τί θέλω μου απάντησε : <<Βασικά σήμερα υπολειτουργούμε και δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε,οπότε ελάτε μια άλλη μέρα>>. :frypan:   Βασικά τί ζήτησα ο ταλαίπωρος? :frypan:  Λίγες πληροφορίες!!!!
Μα εφόσον υπολειτουργούσε το γραφείο,γιατί δεν το έκλειναν? Απο εκεί και πέρα άρχισαν οι υπόνοιές μου.

Τα παραπάνω είναι φυσικά αληθή και μου έκαναν κακή εντύπωση. Που να κάνω και ταξίδι με το συγκεκριμένο γραφείο!!! Ενα ταξιδιωτικό γραφείο και κάθε επάγγελμα που σχετίζεται με παροχή υπηρεσιών στηρίζεται στην εξυπηρέτηση πελατών ,πιστεύω!! Και αφού είμαι εργαζόμενος τα πρωινά πήγα Σάββατο να λάβω κάποιες πληροφορίες. Τί σημαίνει υπολειτουργούμε δεν το κατάλαβα??? Δηλαδή λίγες βασικές πληροφορίες δεν μπορούσε να δώσει κάποιος?? 
Αυτά κυρία Βασιλική. Δεν είμαι ανταγωνιστής αλλά ενας απλός πολίτης και εφόσον είστε καινούργια στο φόρουμ μάθετε ότι εδω μέσα κυκλοφορούν μόνο αξιόλογοι άνθρωποι και σε καμμία περίπτωση δεν γράφουν  αερολογίες.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ , Πειραιάς   :bye:  :bye:
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 17, 2009, 22:03:40 μμ »
Φυσικά θα ξαναδοκιμάσω να πάρω κάποιες πληροφορίες για ταξίδι με το συγκεκριμένο γραφείο γιατί όντως έχει κάποια καλά ταξίδια και υπάρχουν και καλές κριτικές απο ταξιδιώτες.Ελπίζω βέβαια αν είναι Σάββατο να υπάρχει κάποιος να μου πεί δυο λόγια γιατί το δις εξαμαρτήν = Διαγραφή(απο εμένα τουλάχιστον)  :drink:
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 19, 2009, 17:31:35 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Θα ήθελα να διευκρινίσω πως ως υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου ουσιαστικά έκανα το μεράκι μου επάγγελμα και ως ταξιδιωτής θα είναι χαρά μου να αποτελώ μέλος της συντροφιάς σας.
Δυο πολύ σύντομες απαντήσεις στα όσα έχουν ειπωθεί για το Versus.
Σε ότι αφορά στα οργανωμένα ταξίδια (ταξίδια με Group) τα ξενοδοχεία συνήθως προεπιλέγονται από το Operation Department και δεν αποτελούν ελεύθερη επιλογή του ταξιδιώτη όπως γίνεται στα ατομικά (FIT) ταξίδια. Η διαδικασία επιλογής γίνεται πάντα πολύ προσεκτικά και φροντίζουμε να διαθέτουμε κάλα ξενοδοχεία ανά προορισμό. Το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών ωστόσο σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό καθορίζεται και από την τουριστική ανάπτυξη και υποδομή της χώρας που επιθυμούμε να επισκεφτούμε. Γι' αυτό και είναι καλό ο εκάστοτε ταξιδιώτης να είναι ενημερωμένος για τον προορισμό στον οποίο επιθυμεί να ταξιδέψει. Συχνά πυκνά χρειάζεται να αφήσουμε πίσω για λίγο τις ανέσεις προκειμένου να βρεθούμε σε μέρη πραγματικά ονειρικά.
Αγαπητέ κ. Φαναρτζή : Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά 09:00 με 18:00 και τα Σάββατα 09:00 με 14:00. Η μόνη διαφοροποίηση του Σαββάτου έναντι των καθημερινών είναι πως δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπρόσωπος του τμήματος αεροπορικών εισιτηρίων. Κατά τα λοιπά οι συνάδελφοι του τμήματος πωλήσεων κι εγώ προσωπικά βρισκόμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Θα χαρώ πολύ, πέραν του να μιλήσουμε από κοντά να σας στείλω και το έντυπο με τα ταξίδια μας, στο οποίο πέραν του ότι πιστεύω θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, θα διαπιστώσετε πως δεν οργανώνουμε ταξίδια στην Τυνησία!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 19, 2009, 19:02:17 μμ »

Θα ήθελα να διευκρινίσω πως ως υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου ουσιαστικά έκανα το μεράκι μου επάγγελμα και ως ταξιδιωτής θα είναι χαρά μου να αποτελώ μέλος της συντροφιάς σας.

Αγαπητη Kicky σε ζηλευω που καταφερες και εκανες το μερακι σου επαγγελμα!!! :cray:

Παράθεση

Σε ότι αφορά στα οργανωμένα ταξίδια (ταξίδια με Group) τα ξενοδοχεία συνήθως προεπιλέγονται από το Operation Department και δεν αποτελούν ελεύθερη επιλογή του ταξιδιώτη όπως γίνεται στα ατομικά (FIT) ταξίδια. Η διαδικασία επιλογής γίνεται πάντα πολύ προσεκτικά και φροντίζουμε να διαθέτουμε κάλα ξενοδοχεία ανά προορισμό. Το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών ωστόσο σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό καθορίζεται και από την τουριστική ανάπτυξη και υποδομή της χώρας που επιθυμούμε να επισκεφτούμε. Γι' αυτό και είναι καλό ο εκάστοτε ταξιδιώτης να είναι ενημερωμένος για τον προορισμό στον οποίο επιθυμεί να ταξιδέψει. Συχνά πυκνά χρειάζεται να αφήσουμε πίσω για λίγο τις ανέσεις προκειμένου να βρεθούμε σε μέρη πραγματικά ονειρικά.

Επισης χαιρομαι που δοθηκαν καποιες διευκρινισεις σχετικα με το συγκεκριμενο γραφειο και τα ξενοδοχεια...αλλωστε ειμαι κι εγω τις ιδιας αποψης με σενα...δηλαδη οταν επιλεγεις να βρεθεις σε μερη ονειρικα, αφηνεις πισω τις ανεσεις!!!
Και οπως διαβασες παραπανω οι περισσοτεροι απο εμας επιλεγουν versus!!

Επισης χαιρομαι που εισαι κοντα μας γιατι χρειαζομαστε τις γνωσεις και τις εμπειριες σου!!!
Kicky... :welcome:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 20, 2009, 09:53:10 πμ »
Επισης χαιρομαι που εισαι κοντα μας γιατι χρειαζομαστε τις γνωσεις και τις εμπειριες σου!!!

Kicky σε καλωσορίζω στην παρέα μας και συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 20, 2009, 10:12:48 πμ »
Kicky καλωσόρισες στη παρέα μας, οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου είναι πολύτιμες.... :good:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 08, 2010, 23:16:56 μμ »
λοιπον εγω περιπου 10 χρονια ταξιδευω με το  versus...2 φορες περιπου το χρνο   τα τελευταια χρονια συνεργαζομουν με την πωλητρια του συνταγματος Σοφια Καρ.....
τελευταια ομως ειχα εντονα προβληματα με αυτην απο τα χριστουγεννα στο ταξιδι μου στην μαλαισια... οπου εδωε εσωτερικες πτησεις τα λεγομενα ντομεστικ σε 3 αλλες θεσσαλονικιες και αρνηθηκε σε μενα.... και τραβηξα ολη την ταλαιπωρια  με τα κλειστα τεμπη και 10ωρα ταξοιδια θεσνικη αθηνα θεσνικη... τοτε μου ζητησε συγνωμη και δυστυχως την ξαναεμπιστευτηκα...
τωρα ηταν να κλεισω τις πτησεις θεσνικη αθηνα θεσνικη για τις ημερομηνιες που ταξιδευα για ουσμπεκισταν με το εν λογω γραφειο.... λοιπον η σοφια μου ειπε οτι φτανουμε 6 τα χαραματα 7/4  και με προετρεψε να παρω την πρωτη πτηση απο αθηνα για θεσνικη δηλ στις 7. επειδη φοβηθηκα καθυστερηση εκεισα με την επομενη στις 9.20....
την ξαναρωτησα λιγες μερες πριν φυγω α υπηρχε καποια αλλαγη και μου επιβεβαιωσε οτι ολα ειναι μια χαρα δεν αλλαξε τιποτα.....
και ομως περνωντας τα εισητηρια στα χερια μου στο ταξιδι διαπιστωσα οτι φτανουμς 9.30 το βραδυ στις 6/4.... δηλ 12 ωρες θα επρεπε να περιμενω βραδυ στο αεροδρομιο...για να πεταξω.. μετα απο μια μερα ταξιδι απο το ουσμπεκισταν και μαλιστα βραδυ ...στο αεροδρομιο... σοκ
παω να αλλαξω τα εισητηρια και δεν τα αλλαζαν γιατι ηταν λεει προσφορας....
ο αρχηγος εστειλε ε μαιλ 30/3 στο βερσους να το αλλαξουν αυτοι και να το επιβαρυνθουν μια που ταν δικο τους λαθος και εγω παρα πολυ παλια και καλη πελατισσα...αλλα απαντηση καμια...
τελικα για να μη τα πολυλογτω το βερσους δεν εκανε τιποτα με αφησε να κοιμηθω... στο αεροδρομιο
ετσι φερεται στους πελατες του...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 08, 2010, 23:25:37 μμ »
το πως περασα τη νυχτα θα το γραψω στο αεροδρομια για υπνο... εμπειρια....
με το που γυρισα φυσικα πηρα το βερσους και τα ακουσε η σοφια που ξαφνικα δεν θυμοταν τιποτα και δεν παραδεχοταν τιποτα... και οπως μου πε γιατι να το παραδεχτω..... φυσικα ηταν το δικο της λαθος και θα εβρισκε το μπελα της.... μιλω με την υπευθυνη ..που με ρωτησε τι θελω τωρα....
τι να θελω μετα απο το φτησιμο που εφαγα ..απο ενα τουριστικο που εχω δωσει τοσα χρηματα τοσα χρονια και εχω ταξιδεψει μαζι του σε καμια 30ρια κρατη...
σημειωση εστειλα και εγω ε μαιλ στο βερσους  και μιλησε και το τουριστικο της θεσνικης μεσα απο το οποιο πληρωσα.. και ο dk απο δω που προσπαθησε να με βοηθησει κα αυτος... και τον ευχαριστω...
ζητησα  και λιγο εινα...ι μια πτηση θεσνικη αθηνα δωρο για την ταλαιπωρια που δεχτηκα εξαιτιας της ...σοφιας... και μου παν οτι θα το σκεφτουν....
εχει 2 μερες το σκεφτονται... καλα....
ετσι φερονται λοιπον με σεβασμο... και εκτιμηση... αν μου δωσουν την πτηση θα σας ενημερωσω...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 08, 2010, 23:31:20 μμ »
Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που πέρασες αλλά δεν με εξέπληξαν αυτά τα νέα. Τις περισσότερες φορές που ταξίδεψα με πρακτορείο ( ελάχιστες στην ζωή μου και πάντα εν συγκρίσει με τα ταξίδια που έχω κάνει) δυσαρεστήθηκα για διάφορους λόγους. Τα έχω ξαναγράψει στο φόρουμ με αφορμή διάφορα θέματα. Ελπίζω να αποζημιωθείς κάπως.