Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Θα ήθελα να διευκρινίσω πως ως υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου ουσιαστικά έκανα το μεράκι μου επάγγελμα και ως ταξιδιωτής θα είναι χαρά μου να αποτελώ μέλος της συντροφιάς σας.
Δυο πολύ σύντομες απαντήσεις στα όσα έχουν ειπωθεί για το Versus.
Σε ότι αφορά στα οργανωμένα ταξίδια (ταξίδια με Group) τα ξενοδοχεία συνήθως προεπιλέγονται από το Operation Department και δεν αποτελούν ελεύθερη επιλογή του ταξιδιώτη όπως γίνεται στα ατομικά (FIT) ταξίδια. Η διαδικασία επιλογής γίνεται πάντα πολύ προσεκτικά και φροντίζουμε να διαθέτουμε κάλα ξενοδοχεία ανά προορισμό. Το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών ωστόσο σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό καθορίζεται και από την τουριστική ανάπτυξη και υποδομή της χώρας που επιθυμούμε να επισκεφτούμε. Γι' αυτό και είναι καλό ο εκάστοτε ταξιδιώτης να είναι ενημερωμένος για τον προορισμό στον οποίο επιθυμεί να ταξιδέψει. Συχνά πυκνά χρειάζεται να αφήσουμε πίσω για λίγο τις ανέσεις προκειμένου να βρεθούμε σε μέρη πραγματικά ονειρικά.
Αγαπητέ κ. Φαναρτζή : Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά 09:00 με 18:00 και τα Σάββατα 09:00 με 14:00. Η μόνη διαφοροποίηση του Σαββάτου έναντι των καθημερινών είναι πως δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπρόσωπος του τμήματος αεροπορικών εισιτηρίων. Κατά τα λοιπά οι συνάδελφοι του τμήματος πωλήσεων κι εγώ προσωπικά βρισκόμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Θα χαρώ πολύ, πέραν του να μιλήσουμε από κοντά να σας στείλω και το έντυπο με τα ταξίδια μας, στο οποίο πέραν του ότι πιστεύω θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, θα διαπιστώσετε πως δεν οργανώνουμε ταξίδια στην Τυνησία!