Αποστολέας Θέμα: Τοίχος ανακοινώσεων  (Αναγνώστηκε 250027 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Απ: Τοίχος ανακοινώσεων
« Απάντηση #970 στις: Σεπτέμβριος 18, 2012, 18:33:15 μμ »
Για μας,εδω στην Ιεραπετρα,δεν ισχυει αυτη η εκφραση,ακομα......  :pardon:  :bigr: Τυπικα θα το πουμε.  :smile_: Πολυ ζεστη,υγρασια,ηλιος κ πολλα πολλα μπανια ακομα,μιας κ η θαλασσα ειναι ακομα μουρλια!!!!!!!  :kiss: Ο κοσμος εχει αραιωσει κ μπορουμε να χαρουμε τις πανεμορφες παραλιες μας με ηρεμια,χαλαρωση κ χωρις πολλες πολλες φωνες τριγυρω!!!!!!!Μηπως ζηλευετε...??  :bigr:

:mad: :diablo:............................... >:( ??? :-X :cray_: :cray_: :cray_:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #971 στις: Σεπτέμβριος 18, 2012, 19:37:46 μμ »
 :laugh: :laugh: :laugh:  , αρεσουν τα σχολεια σου GNS ..... χωρις λογια   :rofl:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #972 στις: Σεπτέμβριος 22, 2012, 00:44:07 πμ »
Με τεσσερεις Κρητικοπουλες μελη {αναγνωστριες} του φορουν απο το Ηρακλειο συναντηθηκαμε χθες στην ΑΒΙΝΙΟΝ. Μετα απο μια ομορφη ξεναγηση στην πολη, και ενα καλο γευμα,συνεχισαμε για Καρκασσον  για να καταληξουμε στην Βαρκελωνη.  :dance:
  Μας "στρωσαν την γουνα μας",{περισσοτερο του Παναγιωτη που οδηγουσε}, :wacko:  αφου για χατηρι τους καναμε 990 χλμ μεσα σε μια μερα !!!!!!!!!!!
Τους ενθουσιασε το αρθρο της Κυανης Ακτης-Βαρκελωνης  που τηρησαν κατα γραμμα. Μονο που δεν μπορουσα να τους συνοδευσω απο την αρχη , απο την Κυανη ακτη  {λογω ανειλλημενων υποχρεωσεων } που αναγκαστικα  την κανανε μονες τους. :pardon:

Εννοειται οτι για να τους "αποζημιωσω" τους εκανα επιπλεον την καστρουπολη της Καρκασσον με την τοσο πλουσια ιστορια.!!!!!!! :good:

Και φυσικα εισπραξαμε τον "φορο" ισπανιας που ηταν 2 μπουκαλια ρακι και μερικα ξεροτηγανα  :food:  :drink:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #973 στις: Σεπτέμβριος 22, 2012, 00:55:14 πμ »
Μπραβο στις Κρητικοπουλες!!! :clap:   :bigr:  Μπραβο κ σ'εσας!!!  :good:  :yahoo: Κ απο τις 2 πλευρες φανηκε η φιλοξενια κ η ευγενεια!!!!!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #974 στις: Οκτώβριος 26, 2012, 23:57:46 μμ »
Πολύ ησυχία βρε παιδί μου...

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #975 στις: Οκτώβριος 27, 2012, 10:50:44 πμ »
coolalexis... εμεις , εκει που λεγαμε οτι δεν θαχουμε αυτον τον μηνα δουλεια, ολως παραδοξως ....εχουμε Οπότε οι ωρες που μπορουμε να ασχοληθουμε με το τραβελτσατ, ειναι ελαχιστες.
 Αυτο μας χαλαει και τα σχεδια να ερθουμε αμεσα Ελλαδα που θελαμε.
 Ο Παναγιωτης τρεχει σχεδον καθε μερα με μεμονομενους , ενω εγω δουλευω τωρα και  για μια αγγλικη εταιρεια ξεναγησεων και το Viator...!!!
Σημερα εχω ρεπό.
Απ την μιά στενοχωρεθηκαμε,που χαλασαν τα σχεδια της Ελλαδας, απο την άλλη δοξαζουμε τον Θεό που σε περίοδο κρισης , εμεις έχουμε δουλειά... :good:
Ελπιζουμε τωρα με την νεα χρονιά καθώς και οι δυό μας τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα καθησουμε στα θρανία να πάρουμε το πτυχιο της Καταλανικης γλώσσας=
πιστοποιηση,
{εν όψει πολλων πολιτικο-οικονομικων εξελιξεων}..
Μαθητουδια λοιπον στα ...γεράματα  :laugh:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #976 στις: Οκτώβριος 27, 2012, 11:02:44 πμ »

Απ την μιά στενοχωρεθηκαμε,που χαλασαν τα σχεδια της Ελλαδας,

>:( :mad: :diablo: :-X

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #977 στις: Οκτώβριος 27, 2012, 11:29:26 πμ »

Απ την μιά στενοχωρεθηκαμε,που χαλασαν τα σχεδια της Ελλαδας,

>:( :mad: :diablo: :-X

Aχ μην τα κάνεις αυτά, ιδιαίτερα για σας στεναχορεθήκαμε περισσότερο!!!  :sorry: Στον λόγο της τιμής μας, ούτε καν για τους γονείς μας!! Είχαμε τόσα σχέδια!!
 Το φέρνουμε σαν  βάρος στην ψυχή μας  :sad: ...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #978 στις: Οκτώβριος 27, 2012, 11:58:08 πμ »
Πλακα κανω... καποια στιγμη θα βρεθει ο χρονος και θα ερθετε. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #979 στις: Οκτώβριος 27, 2012, 12:10:23 μμ »
Πλακα κανω... καποια στιγμη θα βρεθει ο χρονος και θα ερθετε. :smile_:

Σ ευχαριστω...αυτό το υποσχόμαστε  :kiss: