Αποστολέας Θέμα: Παράπονα για το Versus Travel  (Αναγνώστηκε 8554 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vim

• Newbie
  • *
Παράπονα για το Versus Travel
« στις: Νοέμβριος 20, 2008, 14:57:43 μμ »
Το συγκεκριμένο γραφείο θεωρείται το πιο μεγάλο και εξειδικευμένο σε εξωτικούς προορισμούς και πραγματοποιεί εκδρομές που άλλοι δεν κάνουν. Το πραγματοποιεί είναι ειρωνικό...
Με το συγκεκριμένο γραφείο κάναμε το λάθος να κλείσουμε για Περού. Είχα ταξιδέψει πριν 2 χρόνια πάλι με αυτό στο Μπαλί και πέραν της αρχηγού που ήταν απαράδεκτη, οι υπηρεσίες του μου φάνηκαν απλώς οκ.
Επειδή ήταν το μόνο πρακτορείο του οποίου οι ημερομηνίες για Περού με βόλευαν είπα να το ξαναπροτιμήσω. Μέγα λάθος...
 Όταν κλείσαμε μας διαβεβαίωσαν πως με εμάς το γκρουπ αριθμεί 11 άτομα και αν ήθελαν κάποιοι φίλοι μας να έρθουν (όπως τους ρωτήσαμε) θα έπρεπε να βιαστούν. Τελικά δεν ήρθαν οι φίλοι μας και ο καιρός για το ταξίδι πλησίαζε. Κανονίσαμε τις άδειές μας, κάναμε τα εμβόλια του κίτρινου πυρετού, προμηθευτήκαμε φάρμακα και άλλα απαραίτητα –σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του φυλλαδίου τους- και μετράγαμε τις μέρες αντίστροφα. Τους ενημερώσαμε τηλεφωνικώς για το ότι θα καθυστερούσαμε την εξόφληση 1-2 μέρες απ’ όσο ζητούσαν επειδή δεν προλαβαίναμε να περάσουμε και δεν είχαν κανένα πρόβλημα.  Μόλις όμως πήγαμε να εξοφλήσουμε το ταξίδι, 1 εβδομάδα πριν (ενώ κανονικά θέλουν 10 μέρες), άρχισαν να τα μασάνε. Το ταξίδι ίσως να μη γίνει γι αυτό αν θέλουμε να κοιτάξουμε εναλλακτικούς προορισμούς. Αφού τους πιέσαμε μας δήλωσαν ότι το ταξίδι δεν πρόκειται να γίνει γιατί είχαν 5 ακυρώσεις. Αντ’ αυτού μας πρότειναν άλλα ταξίδια, τα οποία δε δεχτήκαμε.
Παρά το ότι οι ακυρώσεις  που είχαν έγιναν λίγες μέρες πριν το ταξίδι και σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου δικαιούνται να εισπράξουν όλο το ποσό από αυτούς που ακύρωσαν, ισχυρίστηκαν ότι « δεν τους βγαίνει το ταξίδι» χωρίς τα 5 αυτά άτομα.... Επιπλέον στα φυλλάδιά τους γράφει ότι τα ταξίδια γίνονται ακόμα και με 6 άτομα –υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση 150€ κατ’ άτομο. Αυτό για την περίπτωσή μας όμως θυμήθηκαν ότι δεν ίσχυε...
Αυτό που μας εξόργησε ήταν ο τρόπος με τον οποίο μας αντιμετώπισαν όταν δε δεχτήκαμε να παρόυμε τα ταξίδια που πρότειναν και ζητήσαμε τα λεφτά μας πίσω: όχι μονο δε ζήτησαν συγνώμη αλλά μας έβαλαν τις φωνές και μας δήλωσαν ότι πάλι καλά που μας ενημέρωσαν 1 εβδομάδα πριν γιατί άλλα πρακτορεία το κάνουν στο αεροδρόμιο!! Και όταν εκφράσαμε τη δυσαρέσκειά μας είχαν και τη σιγουριά: «όπου αλλού και να κοιτάξετε, πάλι σ’ εμάς θα έρθετε!!», μας είπε η υπεύθυνη.
Εκ των υστέρων έμαθα από άλλα 5 άτομα ότι είχαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο παρελθόν. Και μια γνωστή μου που δουλεύει σε τουριστικό γραφείο μου το επιβεβαίωσε. Το Versus κανονίζει συνεχώς ταξίδια για τέτοιους προορισμούς αλλά δεν τα πραγματοποιεί γιατί δεν έχει συμμετοχή. Και φυσικά ξέρουν ότι το ταξίδι δεν πρόκειται να γίνει αλλα δεν ειδοποιούν μέχρι την τελευταία στιγμή για να μην κοιτάξεις αλλού και να προτιμήσεις τις εναλλακτικές που σου δίνουν.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Παράπονα για το Versus Travel
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 15:18:48 μμ »
Ταξιδεψα με το συγκεκριμενο γραφειο τον Αυγουστο του 2005 για Ρωσια(Αγια Πετρουπολη-Μοσχα) χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα.
Το προτιμησα γιατι ηταν το οικονομικοτερο, ειχε περισσοτερες επισκεψεις-ξεναγησεις, και πηγαινε απο Αγια Πετρουπολη-Μοσχα αεροπορικως, τη στιγμη που αλλα ηταν πολυ ακριβοτερα, με λιγοτερες επισκεψεις και σε πηγαιναν Αγια Πετρουπολη-Μοσχα με τρενο(μεγαλη ταλαιπωρια).
Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η αεροπορικη εταιρεια που ταξιδεψαμε η ''Pulkovo'' γιατι τα αεροπλανα της ηταν απεριποιητα!!! :fool_:

Παντως στην δικη σου περιπτωση, εχεις απολυτο δικιο...μου εχει τυχει και μενα να με ειδοποιησουν μια βδομαδα πριν οτι δεν θα πραγματοποιηθει το ταξιδι και ετρεχα τελευταια στιγμη πανικοβλητος να βρω γραφειο.
Το κακο ειναι οτι δεν μπορουμε να βρουμε το δικιο μας και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους αγνοησουμε. :dirol: :fool:

Υ.Γ Τελικα τι εκανες? Πηγες καπου ή εχασες τις διακοπες σου!

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 15:39:49 μμ »
Αγαπητή vim δεν αμφισβητώ τα όσα λες και μάλιστα αν μου τύχαινε θα μιλούσα όπως κι εσύ.
Η συμπεριφορά τους ήταν επιεικώς απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική.
Απλά εγώ στάθηκα μαζί τους τυχερή.Το ταξίδι ήταν Περού Χιλή Βολιβία οι υπηρεσίες πολύ καλές,
ότι ακριβώς μας είχαν πει.Το μόνο μελανό σημείο ήταν  η αρχηγός.
Δεν μπορώ να την περιγράψω,εκτός του ότι δεν μπορούσε να  μιλήσει ,ήταν άσχετη με τις συγκεκριμένες χώρες,
αγνοουσε οτιδήποτε είχε σχέση με τα μνημεία που επισκεπτόμασταν.Ξέχναγε να κομφιρμάρει εισιτήρια και το αποκορύφωμα
ήταν στο Σάο Πάολο που ενώ όλοι βρισκόμαστε στις θέσεις μας  μεσα στο αεροπλάνο έτοιμοι για απογείωση εκείνη έχει χαθεί στο αεροδρόμιο.
Την αγνοούσαμε μετά από κάποιο σημείο,γιατί απλά σκεφτήκαμε ότι ένα μπάζο δεν μπορεί να μας χαλάσει ένα ταξίδι και μάλιστα τόσο ακριβό.
Έγινε γραφική και απλά μας διασκέδαζε με τις μ...... της.
Στην επιστροφή φυσικά και τα ακουσαν από όλους στο γραφείο.Μας ζήτησαν όμως συγγνώμη,και σε επόμενο ταξίδι ήταν άψογοι.
Εχουν περάσει όμως αρκετά χρόνια από τότε.Ηταν ακόμα στην αρχή τους.
Το ταξίδι τελικά το κάνατε? :smile_:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 20, 2008, 21:08:28 μμ »
Αγαπητοί φίλοι συμμερίζομαι την αγανάκτησή σας και επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,αλλά μόνον ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!! :cool:
Δυστυχώς είχα σε μια εκτίμηση το Versus γιατί είναι Πειραιώτικο αλλά και γιατί είχα ακούσει κάποια καλά πράγματα.Φαινεται όμως ότι και αυτό ακολουθεί σταθερά βήματα πτώσης.Βασικά είχα μια υπόνοια απο ενα προσωπικό μου συμβάν που δεν μου έκατσε καλά.
Σάββατο πρωί πήγα μια μέρα να ρωτήσω για ενα ταξίδι στην Τυνησία.Στο γραφείο ήταν μια ηλικιωμένη κυρία που με παρέπεμψε σε μια άλλη λίγο πιο νέα η οποία έτρωγε τυρόπιτα και όταν της είπα τί θέλω μου απάντησε : <<Βασικά σήμερα υπολειτουργούμε και δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε,οπότε ελάτε μια άλλη μέρα>>. :frypan:   Βασικά τί ζήτησα ο ταλαίπωρος? :frypan:  Λίγες πληροφορίες!!!!
Μα εφόσον υπολειτουργούσε το γραφείο,γιατί δεν το έκλειναν? :giveup:  Αλλά ίσως να μήν είχε χωνέψει την τυρόπιτα η κυρία και την ενόχλησα  :frypan: Απο εκεί και πέρα άρχισαν οι υπόνοιές μου.
Δίδαγμα : Κλείστε εισιτήρια απο το internet ή κατευθείαν απο την αεροπορική εταιρεία.Κλείστε απο το internet ή απο ενα καλό γραφείο ξενοδοχείο.Πάρτε καλό ταξιδιωτικό οδηγό,πάρτε πληροφορίες απο το internet,πορευτείτε με δικό σας πρόγραμμα και αφήστε τα ταξιδιωτικά γραφεία να κουρεύονται. :laugh: 
Ο Ελληνας είναι ζουζούνι,δεν χρειάζεται Αρχηγούς και Ξεναγούς,ΑΣΧΕΤΟΥΣ ή ΜΠΑΖΑ. :kiss: 
Αφού τίποτα δεν λειτουργεί σε αυτή τη χώρα γιατί να λειτουργεί και το κομμάτι Τουρισμός? :dizzy: 
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος vim

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 23, 2008, 13:08:20 μμ »
Όχι, δυστυχώς δεν πήγα πουθενά! :sad:  Γιατί δεν βρήκα αλλού να κλείσω και δεν ήθελα να τους αφήσω λεφτά, προτιμώντας τα ταξίδια που αυτοί μου πρότειναν.
Αυτό που θέλω να τονίσω δεν είναι τόσο το ότι μας ακύρωσαν το ταξίδι, αυτά συμβαίνουν άλλωστε. Θεωρώ απαρέδεκτο το ότι μας το ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή και μάλιστα μετά από δική μας πίεση (γεγονός που με κάνει να σκέφτομαι ότι το έκαναν για να μας πουλήσουν άλλους προορισμούς που ήθελαν) και βρίσκω αντιεπαγγελματικό τον τρόπο που μας μίλησαν. Η υπεύθυνη στην οποία καταφύγαμε για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας εκτός του ότι είχε απαξιωτικό ύφος δεν έδειξε να την απασχολούν στο ελάχιστο τα παράπονά μας -μάλιστα αυτή μας φώναξε πολύ περισσότερο απ' όσο εμείς!!- και μας το δήλωσε ξεκάθαρα πως θεωρεί το versus νούμερο ένα και όπου και να πάμε θα επιστρέψουμε σε αυτούς. Φαίνεται αυτή η σιγουριά τους έχει κάνει να μην έχουν ανάγκη να προσελκύσουν πελάτες γιατί αυτοί θα έρθουν από μόνοι τους...
Ntina,σε καταλαβαίνω με το θέμα της ξεναγού! Με το versus που είχα ταξιδέψει στο Μπαλί είχαμε μια απερίγραπτη! Μας έλεγε ότι έρχεται στο Μπαλί 20 χρόνια: στα κυριότερα αξιοθέατα δε μας ανέφερε ποτέ το ναό Tanah Lot- αντιθέτως μας είπε να μην παραλείψουμε να πάμε στο πάρκο με τις μαϊμούδες! Μας απέτρεψε να πάμε σε συγκεκριμένη περιοχή γιατί, λέει, εκεί υπάρχουν ....ανθρωποφάγοι! Φυσικά απλώς ήταν μαζί μας στο ίδιο ξενοδοχείο -όποτε την ψάξαμε για πληροφορίες ήταν εξαφανισμένη- ενώ στην επιστροφή δε μας συνόδεψε ως το αεροδρόμιο γιατί ήταν κουρασμένη και σε λίγες ώρες θα παραλάμβανε άλλο γκρουπ...!

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 16, 2009, 10:35:43 πμ »

Ο καθε ενας απο εμας δικαιουται να εχει αποψη και ελευθερα να την εκφραζει. Μονο που για να εχουν βαρυτητα αυτα τα οποια λεει καλο ειναι να στηριζονται σε βασιμα επιχειρηματα, και προφανως η εξαπολυση υβρεων και συκοφαντιων δεν αποτελει τεκμηριωμενο επιχειρημα.
Και ειναι προφανες πως οποιος πραγματικα εχει το θαρρος της γνωμης του, εκφραζεται επωνυμως...

Ευχαριστω για τη φιλοξενια,

Βασιλικη Λεγατου

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 16, 2009, 11:27:46 πμ »

Ο καθε ενας απο εμας δικαιουται να εχει αποψη και ελευθερα να την εκφραζει. Μονο που για να εχουν βαρυτητα αυτα τα οποια λεει καλο ειναι να στηριζονται σε βασιμα επιχειρηματα, και προφανως η εξαπολυση υβρεων και συκοφαντιων δεν αποτελει τεκμηριωμενο επιχειρημα.
Και ειναι προφανες πως οποιος πραγματικα εχει το θαρρος της γνωμης του, εκφραζεται επωνυμως...

Ευχαριστω για τη φιλοξενια,

Βασιλικη Λεγατου

Κυρια Βασιλικη εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις...γι αυτο κι εμεις σαν φορουμ φιλοξενουμε και τον "αντιλογο"...στην προκειμενη περιπτωση υπαρχει εδω κι αλλο θεμα Μείνατε ευχαριστημένοι; Versus Travel - 4 επιτυχημένα ταξίδια http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,1719.0.html

Το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω οτι οι καταγγελιες (παραπονα θα ελεγα περισσοτερο) βασιζονται σε προσωπικες μαρτυριες μελων και θελω να πιστευω πως κανενα μελος δεν θα συκοφαντουσε ενα πρακτορειο χωρις λογο.

Παράθεση
Ταξιδεψα με το συγκεκριμενο γραφειο τον Αυγουστο του 2005 για Ρωσια(Αγια Πετρουπολη-Μοσχα) χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα.
Το προτιμησα γιατι ηταν το οικονομικοτερο, ειχε περισσοτερες επισκεψεις-ξεναγησεις, και πηγαινε απο Αγια Πετρουπολη-Μοσχα αεροπορικως, τη στιγμη που αλλα ηταν πολυ ακριβοτερα, με λιγοτερες επισκεψεις και σε πηγαιναν Αγια Πετρουπολη-Μοσχα με τρενο(μεγαλη ταλαιπωρια).
Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η αεροπορικη εταιρεια που ταξιδεψαμε η ''Pulkovo'' γιατι τα αεροπλανα της ηταν απεριποιητα!!!

Το παραπανω σχολιο γραφτηκε απο μενα το Νοεμβριο 2008 ως απαντηση στο μελος vim που εγραψε...

Παράθεση
Το συγκεκριμένο γραφείο θεωρείται το πιο μεγάλο και εξειδικευμένο σε εξωτικούς προορισμούς και πραγματοποιεί εκδρομές που άλλοι δεν κάνουν. Το πραγματοποιεί είναι ειρωνικό...Με το συγκεκριμένο γραφείο κάναμε το λάθος να κλείσουμε για Περού. Είχα ταξιδέψει πριν 2 χρόνια πάλι με αυτό στο Μπαλί και πέραν της αρχηγού που ήταν απαράδεκτη, οι υπηρεσίες του μου φάνηκαν απλώς οκ.
Επειδή ήταν το μόνο πρακτορείο του οποίου οι ημερομηνίες για Περού με βόλευαν είπα να το ξαναπροτιμήσω. Μέγα λάθος...κλπ

Εγραψα μονο για την ''Pulkovo'' και για αεροπλανα απεριποιητα...και ευκολονοητο ειναι για ολους οτι δεν ευθυνεται το πρακτορειο γι αυτο...ποτε ομως δεν εγραψα οτι πληρωσα για διαμονη σε ξενοδοχεια 4* συμφωνα με το προγραμμα του συγκεκριμενου γραφειου και στην Αγια Πετρουπολη εμεινα στο ΑNDERSEN HOTEL 3*...και αυτο γιατι απο τη στιγμη που μ'άρεσε σαν ξενοδοχειο ποιος ο λογος να παραπονεθω!!!
Καποιοι αλλοι ομως ενοχληθηκαν και το συζητουσαν ολες τις μερες του ταξιδιου μας.

Και αν μου πειτε οτι για να εχει καποιος το θαρρος της γνωμης του πρεπει να εκφραζεται επωνυμως...ειμαι ο Δημητρης Κοτσιφης ή (dk) και συντονιστης του forum.

Ευχαριστω που με ακουσατε. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος vasiliki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 17, 2009, 19:31:59 μμ »
Με το Versus Travel εχω κανει 3 ταξιδια δυο εκ των οποιων ηταν σχετικα "δυσκολοι" προορισμοι, Ινδια -Νεπαλ και Μεξικο. Ηταν ταξιδια 15-16 ημερων με πολυ φορτωμενο προγραμμα. Καθε μερα διανυαμε μεγαλες αποστασεις με λεωφορειο ,τρενο ,αεροπλανο ,ποτε δεν θα ξεχασω το ελικοφορο των 18 θεσεων στην πτηση Ποκαρα - Κατμαντου !!! αξεχαστη εμπειρια ... Ολα καλα με το πρακτορειο εχει τις καλυτερες τιμες που κυκλοφορουν, καλους ξεναγους και πραγματοποιει οσα υποσχεται οσον αφορα το προγραμμα. Εκει που υστερει και το ξερει απο τους ιδιους τους πελατες του, αφου στο τελος συμπληρωνουμε μια φορμα με τα παραπονα μας και σχεδον ολοι γραφουν το ιδιο, ειναι τα ξενοδοχεια..συνηθως δεν ειναι τοσο καλα οσο μας λενε και σε καποιες πολεις δεν ειναι τα ξενοδοχεια που γραφουν στο προγραμμα ... Προσωπικα εμενα δεν με ενοχλει ,αλλωστε δεν παω ταξιδι για τα χλιδατα ξενοδοχεια αλλα για να γνωρισω την χωρα ... και αν με ρωτησετε  ποιο πρακτορειο  θα επιλεξω για το Περου το καλοκαιρι ..το Versus θα σας πω ..τωρα αν στα lodge στον Αμαζονιο δεν κοιμαμαι για να μην με φανε οι ταραντουλες...αυτο ειναι μια αλλη ιστορια  :rofl: :rofl: θα σας την διηγηθω οταν γυρισω με το καλο!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 17, 2009, 19:38:40 μμ by vasiliki »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 17, 2009, 19:58:35 μμ »

Εκει που υστερει και το ξερει απο τους ιδιους τους πελατες του, αφου στο τελος συμπληρωνουμε μια φορμα με τα παραπονα μας και σχεδον ολοι γραφουν το ιδιο, ειναι τα ξενοδοχεια..συνηθως δεν ειναι τοσο καλα οσο μας λενε και σε καποιες πολεις δεν ειναι τα ξενοδοχεια που γραφουν στο προγραμμα...

Nα σαι καλα βρε Βασιλικη, γιατι με αυτα που γραφεις με επιβεβαιωνεις!!!

Παράθεση

Προσωπικα εμενα δεν με ενοχλει ,αλλωστε δεν παω ταξιδι για τα χλιδατα ξενοδοχεια αλλα για να γνωρισω την χωρα ... και αν με ρωτησετε  ποιο πρακτορειο  θα επιλεξω για το Περου το καλοκαιρι ..το Versus θα σας πω.

Ουτε και μενα με ενοχλει...αλλωστε δεν τα παντρευομαι τα ξενοδοχεια...εναν υπνο κανω...και να σαι σιγουρη πως κι εγω θα ξαναταξιδεψω με το versus...αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...καποιοι ενοχλουνται με καποια πραγματα και τα γραφουν εδω.
Ας φροντισουν λοιπον οι υπευθυνοι του γραφειου να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους και ναναι σιγουροι πως η ενοτητα που θα απασχολει απο δω και περα το ονομα "versus" θα ειναι αυτη http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,1719.0.html

Αποσυνδεδεμένος elgeo2

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 17, 2009, 20:57:46 μμ »
  πριν δεκα τρια χρονια βρεθηκαμε τεσσερεις φιλοι στο αεροδρομιο του νεπαλ  στο καντμαντου. :welcome:..αφου τσεκαραμε περιμεναμε να αναχωρησουμε για ποκαρα...βασιλικη σε φτιαχνω. :drink:..ο διαδρομος εκαιγε απο την ζεστη...μας εδειξαν το μικρο μας αεροπλανακι το οποιο θα μας πετουσε εκει ψηλα στον ουρανο.....αλλα η πλακα ηταν οτι ειχε προβλημα και εκεινη την στιγμη οι τεχνικοι το εκαναν φυλλο και φτερο  για να το επισκευασουν...εμεις περιμεναμε διπλα στο αεροπλανο.....καναμε τον σταυρο μας και μπηκαμε.. :dizzy:..η θεα μας αποζημιωσε.....αλλα ακομη κτυπαει η καρδια μου....βασιλικη μηπως θυμασαι την κορυφη πανω απο την ποκαρα ..??? ειναι και ...κακη λεξη   ....