Αποστολέας Θέμα: Επόμενη στάση: Βέλγιο! Γιούπι!  (Αναγνώστηκε 3683 φορές)

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Επόμενη στάση: Βέλγιο! Γιούπι!
« στις: Νοέμβριος 07, 2011, 21:49:01 μμ »
Ακόμα δε γύρισα από Βουλγαρία (υπέροχες μέρες εκεί) και μόλις κλείνω εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι! 17-24/4 Βέλγιο!!!
Είμαι ενεργό μέλος στην IVSA (international veterinary student association) Θεσσαλονίκης. Διοργανώνουμε σεμινάρια, ημερίδες αλλά και εκδρομές, πάρτυ. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε ανταλλαγή φοιτητών!
Μέσα στο Μάρτη λοιπόν θα έρθουν 15 φοιτητές Κτηνιατρικής από το πανεπιστήμιο της Γάνδης να παρακολουθήσουν μαθήματα στη σχολή μας καθώς και να συμμετέχουν σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις που θα οργανώσουμε για αυτούς. Μετά, τον Απρίλιο 19-24 θα πάμε 15 άτομα από τη δική μου σχολή στη Γάνδη να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα που θα φτιάξουν τα παιδιά για μας και στα μαθήματα τους! Εγώ αποφάσισα αφού είναι μες στο Πάσχα να φύγω 2 μέρες νωρίτερα για να δω και τις Βρυξέλλες! Κανείς που να έχει πάει Βέλγιο Γάνδη ή Βρυξέλλες? Τι δεν πρέπει να χάσω?
Το ξέρω είναι πολύ νωρίς για να ρωτάω αλλά ενθουσιάστηκα με το ταξίδι και πήρα φόρα!!!!!!!
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Επόμενη στάση: Βέλγιο! Γιούπι!
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 22:06:09 μμ »

• Full Member
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 22:09:24 μμ »
Ααα! Μιλάμε για πολύ υλικό! Ευχαριστώ! Θα τα μελετήσω καλά!  :bigr:
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 22:40:40 μμ »
  Οταν τελειωσεις την ..μελετη και εχεις αποριες γραψε μου. Δεν ωφελει να σε βομβαρδισω με ιδιες πληφοροριες αφου ηδη το εκανε
  ο συνεπεστατος και εξυπηρετηκοτατος  dk !!!
  Ενα θα σου πω, η Γανδη ειναι ενα ονειρο, πανεμορφη και φυσικα μην αμελησεις να επισκευτεις το Βατερλω..  :good:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 22:57:00 μμ »

Ενα θα σου πω, η Γανδη ειναι ενα ονειρο, πανεμορφη    :good:

Ναι,που ομως οταν εχει πολυ κοσμο ειναι πατεις με πατω σε και κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να σε πατησουν τα τραμ,με τα μικροσκοπικα πεζοδρομια που υπαρχουν... :laugh:
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 23:04:13 μμ »
Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις χρόνο να δεις την Μπρυζ. Αυτά είναι γούστα βέβαια, αλλά για μένα είναι από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 23:41:30 μμ »
συμφωνω, και η Μπριζ ειναι πανεμορφη !!!!!! :good:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος GEORGE KARALIS

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 08, 2011, 17:50:13 μμ »
Bruges με χίλια για μύδια και σοκολάτα, όχι απαραίτητα μαζί...  :laugh:

• Full Member
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 08, 2011, 20:52:12 μμ »
Αφού συμφωνείτε όλοι για την Μπριζ επιβάλλεται νομίζω! Και είναι τόσο κοντά στη Γάνδη που μπορώ άνετα να πάω!  :smile_:
Τι χαράαααααααααα!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 09, 2011, 10:03:36 πμ »
Πραγματικα αξιζει να επισκεφτεις τη Μπρυζ αλλα και το Βατερλω που σου προτεινει η carmen αφου βρισκεται σχετικα κοντα στις Βρυξελλες. Αν ειχες περισσοτερες μερες θα σε εστελνα και Αμβερσα εχει κι εκει πολλα να δεις. :smile_: