Αποστολέας Θέμα: Επόμενη στάση: Βέλγιο! Γιούπι!  (Αναγνώστηκε 3685 φορές)

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Επόμενη στάση: Βέλγιο! Γιούπι!
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 09, 2011, 18:24:53 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Εξυπηρετικότατοι όπως πάντα! Το ταξίδι είναι τόσο μακριά και έχω ήδη ένα σορό πράγματα στο μυαλό μου χάρη σε σας! Δυστυχώς αυτές τις μέρες τρέχω και δε φτάνω και έτσι δεν τα έχω διαβάσει ακόμα όλα για το Βέλγιο ούτε έχω τελειώσει την ιστορία μου... Αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά!
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 09, 2011, 20:40:06 μμ »
Προεχει η ιστορια... :good:

• Full Member
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 09, 2011, 20:51:59 μμ »
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος traveltips

• Jr. Member
  • **
    • Travel Tips
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 21, 2011, 13:40:57 μμ »
Το πιο ωραίο μέρος του Βελγίου είναι το Μπριζ! Τουλάχιστον εγώ αυτό ξεχώρισα! Περιγράφω εδώ http://traveltipsgr.blogspot.com/2011/07/blog-post_04.html
Η ζωή είναι πολλά ταξίδια....!
http://traveltipsgr.blogspot.com/

• Full Member
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 30, 2011, 18:45:56 μμ »
Μετά από πολλές μέρες διάβασα επιτέλους όλες τις ιστορίες για το Βέλγιο καθώς και τον "χειροπιαστό" ταξιδιωτικό οδηγό του dk (ευχαριστώ πολύ για αυτό)!
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!
Ανυπομονώ να έρθει το Πάσχα να πάω! Έχω σχηματίσει πάρα πολύ καλή γνώμη για το Βέλγιο!

dk: Τι φοβερό road trip ήταν αυτό που κάνατε; Είχαμε κάνει κι εμείς ένα με γονείς και αδέλφια για ένα μήνα αλλά όχι σε τόσο πολλές χώρες γιατί είμασταν πιο μικρά μάλλον...

Εντομεταξύ προέκυψε και ένα άλλο ταξιδάκι αλλά δεν είμαι ακόμα 100% αν θα πάω. Μετακόμισε 1 φίλη μόνιμα Ολλανδία, Eindhoven και βρήκα εισητήρια 66 ευρώ με επιστροφή για να πάω το Φλεβάρη. Θα έχει και αμάξι εκείνη οπότε θα κάνουμε και καμιά εκδρομή, μάλλον Λυξεμβρούργο. Αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 00:19:13 πμ »
 Αν θελεις σου ...τραβω και εγω μια ξεναγηση με θεμα ΒE-NE- LUX, χμμμμ, ασε, μαλλον μεγαλη θα ειναι.
 Καλυτερα να το συγκεκριμενοποιησουμε.Πες ποιες πολεις θελεις να δω πως θα το γραψω .
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

• Full Member
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 14:00:25 μμ »
Οι πόλεις που θα πάω 100% είναι: Γάνδη και Μπρυζ. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό θα πάω Βρύξελλες Eindhoven και Λουξεμβούργο! Άμα έχεις όρεξη και χρόνο γράψε μου για αυτές που θα πάω και αν πιστεύεις ότι είναι κάποιο άλλος μέρος εκεί γύρω που βολεύει και αξίζει πολύ να το επισκεφτώ επισκεφτώ πες μου! Δεν θα χρειάζεται να παιδευτείς μου γράψεις πολλά. Έτσι κ αλλιώς μου αρέσουν οι εκπλήξεις! χιχιχι Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 16:46:06 μμ »
οκ   d acuerdo
 Besos=φιλια
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 10, 2011, 08:45:15 πμ »
Μετά από πολλές μέρες διάβασα επιτέλους όλες τις ιστορίες για το Βέλγιο καθώς και τον "χειροπιαστό" ταξιδιωτικό οδηγό του dk (ευχαριστώ πολύ για αυτό)!

Τον ταξιδιωτικό οδηγό να τον εχεις μαζι σου στο ταξιδι... θα σε βοηθησει σιγουρα.

Παράθεση
dk: Τι φοβερό road trip ήταν αυτό που κάνατε; Είχαμε κάνει κι εμείς ένα με γονείς και αδέλφια για ένα μήνα αλλά όχι σε τόσο πολλές χώρες γιατί είμασταν πιο μικρά μάλλον...

Πραγματικα και αυτο το road trip αλλα και το αλλο της επομενης χρονιας ηταν καταπληκτικα... να δουμε ποτε θα μπορεσουμε να ξανακανουμε κατι τετοιο... :sad: