Part 2 : Βγηκα απο το ξενοδοχειο και κατευθυνθηκα προς το συνεδριακο-εκθεσιακο κεντρο.Θυμηθηκα οτι το απογευμα
επρεπε να βρισκονται εκει, για τις τελευταιες πινελιες στα σταντ τους.Ουφ!!!...την κ@λ@δουλεια μου.

Επρεπε να ημουν ελευθερη τωρα,
μονη μου και θα σου ελεγα εγω. Απο την αλλη ομως μια δευτερη σκεψη με προγειωσε αποτομα.Αν δεν δουλευα , τωρα ΔΕΝ
θα ημουνα εδω. Οποτε , εχει και τα καλα της η δουλεια μας.

Οι πλειοψηφια ηταν βιοτεχνες,πλεκτων, υφασματων, νηματων γενικα απο τον κλαδο του τεξτιλ, ενω ειχα και καποιους
υποδηματοποιους δερματινα ειδη και γουναραδες.

Προσπερασα το κτηριο και πηγα στην παραλια....Αααααααααααχ...Τι ωραια η μυρωδια αυτης της θαλασσας.

Θαρρεις και
μυριζει διαφορετικα απ τις δικη μας την μεσογειο...Ειρηνικος ωκεανος {κανονικα νοτια θαλασσα της Κινας, αλλα δεν παυει να ειναι ειρηνικος}!!!
Αλλο πραγμα.
Γελασα με τον εαυτο μου.

Η θαλασσα παντου μυριζει βεβαια το ιδιο,αυτη ομως μ αρεσει γιαυτο και βρισκω την μυρωδια της διαφορετικη, πιο ωραια!!
Ισως και να ειμαι επειρεασμενη απο το ονομα Χονγκ Κονγκ που ειναι η παραφραση της Κινεζικης λεξης Ηakka, που
σημαινει μυριστο η μοσχομυριστο λιμανι!!! Ποιος ξερει!!!

Γεμισα τα πνευμονια μου με οσο περισσοτερο αερα μπορουσα και συνεχιζα να χαζευω μπροστα. Απεναντι μου το
Kowloon και τα New territories.Ποσο διαφορετικα μου φαινονται σημερα. Η αληθεια ειναι οτι η πολις αλλαζει μερα με
την μερα με την απιθανη ανοικοδομηση που εχει.Εκει στο Kowloon, εμαθα οτι θα κτιστει ο ψηλοτερος ουραν/στης
του Χονγκ Κονγκ. Η πιο ανεπτυγμενη γειτονια του Καουλουν,ειναι το Tsim Sha Tsui και εκει προβλεπεται να γινει.
Θα φτασει λενε τα 474 μετρα και θα εχει 111, αλλοι λενε 105 πατωματα..Μια ζαλαδα στην ταρατσα θα την παθαινεις..

Εντυπωσιακο!!
Οπως και η οπερα που τελειωσε, εν απουσια μου {χωρις να με φωναξουν στα εγκαινια}

και φαινεται
πολυ ωραια. Πρεπει οπωσδηποτε, να την δω!!! Τοσα πραγματα χτιζονται εδω καθε μερα !!! Και παντα με τις παραδοσιακες
σκαλωσιες απο μπαμπου καλαμι η κατι τετοιο.. μια τελειως διαφορετικη εικονα απο τα σιδερα που συνηθισαμε να
βλεπουμε στην δυση.Και απο την πρωτογονη {για μας} σκαλωσια ξεφυτρωνουν τα μεγαθηρια των 50 εως 100 οροφων!!!!
Γυαλι, ατσαλι και μαρμαρο...Τα αγαπημενα υλικα των {towers} ταουερς. { Ετσι θα τα λεω απο δω και περα γιατι η λεξη
ουρανοξυστης ειναι μεγαλη και μου φανταζει παλιας τεχνολογιας. Σημερα ουρανοξυστες θεωρουνται απο 70 πατωματα και πανω}
Παραπερα αρκετα πιο αριστερα απεναντι, αλλα δεν μπορουσα να το διακρινω , το δελτα του ποταμου Pearl river {μαργαριταρενιος
ποταμος}..Σημετα το Χονγκ Κονγκ εχει εκταση 1.104 τχλμ. και κοντα 7 εκατομυρια κατοικους!!!! γιαυτο θεωρειται και
η 4 πιο πυκνοκατοικημενη περιοχη της γης!!!
Γιαυτο αλλωστε επεκτεινεται σε Υψος ...
Κατεχει πολλες ψηλες θεσεις παγκοσμιως οπως σε ποιοτητα ζωης

{ αααχχ καθαριοτητα-ταξη προ παντος ασφαλεια -που θα την ζηλευε και το μονακο!!}
Και μιας και ανεφερα την καθαριοτητα, το ξερατε οτι αν σε πιασει επ αυτοφορω αστυνομικος {που εχει παμπολλους στο δρομο} να
φτυνεις καταγης θα πληρωσεις το λιγοτερο 300 Χ.Κ. Δολλαρια προστιμο?? {Γυρω στα 30 ευρω,πολυ χοντρικα}

και αυτο
επιτοπου, αλλιως ...κρατητηριο !!! Κατι τετοια χουγια, πρεπει να τους τα εξηγησω αμεσως σκεφτηκα, αναπολοντας τα
στοιχεια αυτα, γιατι οι ελληνες εμεις μια ταση για...ροχαλες την εχουμε ιουυυυυυυυυυ...
Φυσικα και η οικονομικη ελευθερια, οσον αφορα φορολογιες και χρηματοδοτησεις, αντιληψη στο τι ειναι διαφθορα...

{χωρα για τους δικους μας πολιτικους ειναι ...αλλα τες παντων}, ανθρωπιστικη αντιληψη και πολλα άλλα...
Θεωρειται ενα απο τα μεγαλυτερα οικονομικα κεντρα στον κοσμο !!! Αλλα δεν θα σας πριξω με πληροφοριες,{ μπορειτε
αλλωστε να ανοιξετε την εγκυκλοπαιδια και να τα διαβασετε..., αντε ολα εγω θα τα κανω για σας???}
Λιγα μονο, οσα ειπα και στον "στρατο μου" οτι βρισκεται στην νοτια ακτη της Κινας αποτελειται απο 4 περιπου
περιοχες , ενα μεγαλο νησιωτικο συμπλεγμα ~200 νησια μεγαλυτερο απ αυτα το Λαντάου {οπου ειναι το αεροδρομιο
μετα το Νησι του Χονγκ Κονγκ οπου βρισκομαι τωρα, την χερσονησο που βλεπω απεναντι με πρωτη περιοχη το Καουλουν
και απο πισω το Νιου Τεριτορις { νεες περιοχες}.Εχει ακομα συνορα με την υπολοιπη Κινα, αφου υπαγεται σε ιδιαιτερο
διοικητικο καθεστως και συνορευει με την πολη Guangdong της επαρχιας Shenzhen με τον ομονυμο ποταμο!! Αυτά!!!
Τα αλλα μονοι σας!!!
Κοιταξα το ωρολοι μου , το ειχα διορθωσει!! { ειμαστε 5 ωρες μετα}και συνειδητοποιησα οτι πλησιαζε η ωρα του
ραντεβου μας. Γυρισα στο ξενοδοχειο και ωωωωωω τι εκπληξη, σχεδον ολοι ηταν κατω!!! Να λοιπον σκεφτηκα που τα
" ..φροκαλα" αρχισαν να μ εμπισευονται.. Σε 5 λεπτα ειμασταν ετοιμη για την βολτα μας. Οποιος προλαβε τον Κυριο
ειδε. Εγω ποτε δεν καθομαι να περιμενω κανεναν , ειναι η αρχη μου. Οσοι δεν ειναι στην ωρα τους σημαινει οτι δεν θελουν
να ερθουν. Οι αλλοι που ειναι συνεπεις, δεν ειναι μ@λ@..ς.!!!

...
{παρεπιπτοντως πρεπει να ηρθαν ολοι, γιατι κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε ουτε το βραδυ ουτε την αλλη μερα και η ουρα
πισω μου ηταν μεγααααλη ...εφερνε κατι σε κουμουνιστικη διαδηλωση οπως συνηθιζεται να λεγεται ..}
-"παρακαλω, μ ακουτε ολοι???, μπορω να εχω την προσοχη σας"?

ρωτησα,
ενα βουιτο ηρθε στα αυτια μου που αποκωδικοποιησα ως= ναι..και οχι συναμμα, λιγο ..και πολλα σχολια του στυλ
εμενα ακομα μου πονουν τα αυτια μου... {αλλο σχολιο}, εγω μασαγα τσιχλα

{ αλλο σχολιο} εμενα γιατι δεν μου εδωσες
μεχρι και ...Τι ωραια σκουλαρικια φορας..{ασχετο!!!}

-"λοιπον " συνεχισα, "επειδη ειμαστε κουρασμενοι, δεν θα περπατησουμε πολυ, μια γνωριμια μεχρι το ας πουμε κεντρο
την περιοχη Admiralty, γιατι τωρα ειμαστε σε μια γειτονια που λεγεται Wan Chai {Γουαν Τσαϊ}. Εκει θα ¨τσιμπισουμε"
κατι για μεσημεριανο

και μετα θα γυρισουμε γιατι πρεπει να πατε να φτιαξετε τα σταντ σας οκ?
Ενα μουρμουρητο διερευσε που υποδεικνυε οτι οι περισσοτεροι συμφωνουσαν, ενω η μπροστινη μου , συνεχιζε να εκθιαζει
τα σκουλαρικια της γειτονισσας που εντωμεταξυ πληροφορουμουν {χωρις να θελω} μου οτι ειναι χρυσα,φυσικα, με περλες απο την
πολυνησια, που της τα εφερε ο ταδε...οταν αυτη.... και πολλα αλλα}

Την ρωτησα προσωπικα αν μ ακουσε τι ειπα γιατι
μετα θα ισχυριζεται οτι ΔΕΝ ακουσε, οχι γιατι πονουσαν τα αυτακια της αλλα γιατι δεν προσεχε.. Δεν απαντησε, απλα
μου εριξε μια ...δολοφονικη ματια.

-"Και θα σας παρακαλουσα να εχετε μαζι σας μαντηλακια , αν σας ερθει η επιθυμια να φτυσετε. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!",
συνεχισα στο πληθος με με κοιτουσε αποσβολωμενο," με προστιμο υψους....." κτλ.
Ερωτηση...-" κι αμα μας ερθει να φτυσουμε???"....

Τι της απαντας τωρα κυριε δικαστα?

σχολιο αλλης κυρατσας-"εγω δεν φτυνω ποτε !! τι πραγματα ειναι αυτά???"
και συνεχιζω..-"και οσοι θα χρειαστειτε να φτυσετε...στο μαντηλακι σας οκ?? "
Παναγιαααα μου..ψοφιοι για παρεξηγηση ειναι αυτοι!!! αν το πεις ...την προσβαλεις, αν δεν το πεις , θα σε πει ..γιατι
δεν μας το ειπες..

-"προσεχετε", συνεχισα, "εδω οπως ειδατε οδηγουν αναποδα, δηλ. συμφωνα με το αγγλικο στυλ.Περναμε παντα τον δρομο
απο τα φαναρια. Αλλα αν χρειαστει σε αλλο σημειο, πριν περασετε, θα σκεφτεστε.."απο πια μερια θα γυρναγα το κεφαλι
μου κανονικα? ωραια, θα το κανω αναποδα!!! και μετα θα περασετε.."

Δεν ειπα άλλα και τους εκανα σημα να μ ακολουθησουν..
Εννοιωσα ενα χερι να με τραβα..Μια διμετρη ξανθια "γραμματεας"με ρωτησε, -" στα μαγαζια θα παμε?"
ωχχχ σκεφτηκα, αυτη δεν κρατιεται να εξηγηθει στο πορτοφολι του υποτιθεμενου "αφεντικου" της.- " Φυσικα, αν
εχετε κουραγιο για ψωνια..." αυτη ομως, ετσι πως την εκοψα, ηταν αποφασισμενη και μισοπεθαμενη να ...ψωνισει ...

Αυτη την φορα πηγαμε απο πισω μερια την Harbour road,..που να εξηγεις σ αυτους ..την μυρωδια του ωκεανου...
H μονη μυρωδια που θα τους συνεπερνε θα ηταν ή απο καποια παρφουμερι η απο καποιο εμπ.κεντρο η και για οσους πειναγανε ηδη
{γιατι δεν φαγαμε τα ιδια πραγματα} απο κανενα Ντιμ σαμ εστατιοριο.{Dim sum =κατι σαν μεζεδακια η τα αντιστοιχα ισπανικα ταπας }
Οχι οτι απο εδω, η θεα ειναι λιγοτερο εντυπωσιακη.Οι ταουερς αρχιζουν να σε περικυκλωνουν και φυσικα περπατας
συνεχια με το κεφαλι να κοιτα τον ουρανο, προσπαθοντας να χωρεσεις αυτους τους κολοσσους στο οπτικο σου πεδιο...

Ευτυχως που η πολις ειναι καθαρη και δεν κινδυνευεις να πτησεις καμμια ...βομβα χι χι..
Πρωτος πρωτος το επιβλητικοτατο Πλαζα ταουερ, κτηριο γραφειων με 374 μετρα υψοςκαι 78 πατωματα..πιο περα συναντησαμε
τα διδυμα , τον Ρεβενιου {γραφεια} και τον Ιμιγρατιον ταουερ{υπηρεσια μεταναστευσης} ,μικροτεροι, με 49 πατωματα
ο καθενας. Ισαμε 50 φορες απαντησα στην ιδια ερωτηση...ποσα πατωματα εχει το Πλαζα??? Ειναι βεβαια γιατι δεν ακουνε
οχι τοσο πολυ απο τα αυτια τους οσο γιατι κοτσομπολευουν και δεν προσεχουν.

Ηδη καποιες ειχαν συννενοηθει τι θα ψωνισουνε, ενω αλλοι προχωρουσαν σαν χαμενοι, χαζευοντας τα θηρια που υψωνονταν μπροστα τους.
Και εγω φυσικα, ηξερα σχεδον για ολα τα κτηρια, οχι γιατι τα λεει σε κανενα βιβλιο οδηγο η τιποτα αλλο,ή ειναι τουριστικη
ατραξιον, επρεπε να τα μαθω, γιατι πρεπει να ξερω να απαντω σ ΟΛΕΣ τις ερωτησεις, συμπεριλαμβανομενης και αυτης
Τι κτηριο ειναι αυτο?

Για τον ελληνα ο ξεναγος πρεπει να ξερει τα ΠΑΝΤΑ!!! απο ολα τα τουριστικα αξιοθεατα {που
ειναι η δουλεια του} μεχρι γεωπονια..."τι φυτο ειναι αυτο??", ζωολογια.."..τι μαμουνι ειναι αυτο? ,χημεια.. "
πως θα βγαλω αυτον τον λεκε??"

να μαντευει..."αυτο τοπαραδοσιακο φαγητο που μας συστησε να φαμε, δεν μας αρεσε.."

{ο ξεναγος δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει ολες τις πολυκατοικιες που συναντα μπροστα του. Θα σταθει μπροστα
σε ενα αξιοθεατο που εχει καποια ιστορια.Ουτε γνωριζει οοοοολα τα παρεκκλησια που κυκλοφορουν στην πολη, οπως
συνηθιζουν να ρωταν πολλοι και ποσον μαλλον οταν δεν ειναι ντοπιος.Εγω, προσωπικα θα προτιμουσα να ειχαμε παρει
εναν ντοπιο ξεναγο, που σιγουρα θα ηξερε πολλα περισσοτερα απο μενα για τον τοπο του, οπως και εγω στην βαρκελωνη
ξερω οσα δεν ξερει κανενας αλλος.Καθε πετρα τι ζωυφιο κρυβει απο κατω. Αλλα, τα γραφεια δυστυχως, δεν συνηθιζουν
να πληρωνουν ξεναγους ΚΑΙ αρχηγους γκρουπ και βαφτιζουν τους συνοδους "ξεναγους", τους φορτωνουν και απο εναν τουριστικο
οδηγο και διηγουνται στον κοσμο , αυτα που διαβαζουν και μονοι τους μεσα απο τα βιβλια.

Αν τους ρωτησεις τιποτα, εκτος τουριστ. οδηγου ή δεν γνωριζουν ή θα σου πουν χαζομαρες. Εχω ακουσει ανοησιες
απο δηθεν ξεναγους εδω στην βαρκελωνη να διηγουνται στον κοσμο τους...να παθαινεις ικτερο...

Ο "ξεναγος" σπουδαζει...
Ιστορια, κοινωνιολογια, αρχαιολογια, θρησκευτικα, εμπορικο δικαιο ψυχολογια μιλα τουλαχιστον 3 γλωσσες και μετα
το πτυχιο του παρακαλοθει σεμιναρια και επισκεπτεται σαν μαθητευομενος μιν. 3 φορες ενα μερος. Τουλαχιστον αυτες
ειναι η απαιτησεις εκει που σπουδασα και δουλεψα αρχικα εγω.Και κανονικα ειναι για εναν τοπο, οχι allweather,
oπως μας θελουν τα ελλ. γραφεια.

}
Τελος παντων...κατσε γιατι συγχιστικα και εχασα το γκρουπ μου

..που μεινανε???
Αααα εδω ειναι τα πουλακια μου..περπαταμε λοιπον κατα μηκος της Ηαrbour και αριστερα μας εχουμε τωρα τον HK
ταουερ ενω μπροστα μας ειναι η ακαδημια των τεχνων θεαματος {performing arts}.Στριψαμε αριστερα για να βρουμε την
Gloucester και την Harcourt road για να φτασουμε στον επιβλητικο ταουερ της αστυνομιας.

Στα δεξια μας προς την θαλασσα εχουμε τους CITIC ταουερ. Ο ενας πιο εντυπωσιακος απο τον αλλο.
Οση γαληνη φερνει στην ερημο μια οαση, αλλη τοση φερνει και εδω το παρκο. Και εχει πολλα παρκα το Χ.Κ. Μπροστα
μας το παρκο φανταζε παραταιρο μεσα στο τοσο ατσαλι και γυαλι που μας περιτριγυριζε, αλλα τοσο ομορφο!!!
Ολων των ειδων τα τροπικα φυτα ειχαν την τιμητικη τους αναμεσα στα καλοφτιαγμενα δρομακια που περπατουσαμε
προκειμενου να φτασουμε τον στοχο μας το Admiralty και την Queensway.
_ "εχουμε πολυ ακομα"?? με ρωτησαν κανα-δυο τρεις , που ο ποδαροδρομος μαλλον δεν συγκαταλεγοταν στα "προτιμητεα"
αθληματα τους...

- " 100 μετρα και 5 λεπτα υπομονη, να, απεναντι , το διακρινετε το εμπορικο??" ρωτησα...Αν το διεκριναν, λεει!!!
Γιαυτο ρωτησαν γιατι θελαν να την...κανουν κατα κει μερια.
Περασαμε την Κουινσ-ροουντ απεναντι και τους εδειξα τα πιο σημαντικα κτηρια της περιοχης..
-" Πισω μας ο ταουερ του ξενοδοχειου Μαριοτ,καμμια 50ρια πατωματα και αυτος,και διπλα πισω του οι διδυμοι ταουερς
Κονραντ Conrad και Σανγκρι λα {SHang ri la} κτηρια μεικτης χρησης, γραφεια, ξενοδοχεια, και διαμερισματα, 56 πατωματα.
Το Σανγκρι λα ειναι μια απο τις διασημοτερες αλυσιδες ξενοδοχειων Χονγκονεζικων συμφεροντων, ενω απιστερα μας
εχουμε τον Queensway office ταουερ, κυβερνητικο κτηριο. Και μας μειναν 2 και φυσικα οι πιο εντυπωσιακοι και
ομορφοι απενατι και πισω απο το παρκο βλεπουμε τους διδυμους LIPPO ταουερς , γραφεια, 44 πατωματα, που
τους αποκαλουν και χαιδευτικα τα 2 κοαλα, γιατι μοιαζουν {με αρκετη φαντασια βεβαια} σαν 2 κοαλα που αγκαλιαζουν
τα δεντρα..." .Περιμενα βεβαια να ακουσω , οπως και ακουσα.
-" τι ειναι το κοαλα?", :' (ευτυχως ο αντρας της την σκουντηξε και μαλλον ξεκινησε να της εξυγει ιδιωτικα...

-" Και τελευταιος και πιο επιβλητικος, ο ταουερ της Κινεζικης Τραπεζας, Bank of China tower, που θα μπορουσε
να χαρακτηριστει και σαν εμβλημα του Χ.Κ. Μεχρι το '92 ηταν το ψηλοτερο κτηριο στο Χ.Κ., με 72 πατωματα..
Ενα -" αααααααααα....", ακουστηκε απο πολλους και δεν ειχαν αδικο.

Ειναι απο τα πιο ομορφα κτηρια ..Φτιαγμενο
σαν σε πολλα επιπεδα, αλλα τριγωνικα αλλα διαγωνια ειναι φτιαγμενο συμφωνα με τις αρχες του φενγκ σουϊ
Feng shui.
Μπροστα μας ηταν ομως το Pacific Place, Πασιφικ πλεις, ενα μεγαλο και εντυπωσιακοτατο εμπορικο,και τριγυρω
ενα σωρο μαγαζια και "μυρωδιες".. Ο πειρασμος να ξεχυθουν μεσα υπερνικησε την θεα του ταουερ της Κιν. Τραπεζας.
- "Λοιπον", τους ειπα, " εισαστε ελευθεροι να κανετε ο,τι θελετε . Ψωνια ,φαγητο η βολτα ... Ραντεβου σε 2
ωρες, οσοι θελετε να γυρισετε μαζι μου στο ξενοδοχειο. Οσοι δεν θα εισαστε εδω , θα υποθεσω οτι θα γυρισετε
μονοι σας οκ?"

Τσαμπα περιμενα απαντηση, οι περισσοτεροι ηδη ειχαν χαθει στα ενδομυχα του μαλ, μερικοι αρχισαν να με βομβαρδιζουν
με ερωτησεις του στυλ ...-" τι να φαμε Κα carmen?" , -" πως θα συννενοηθουμε?"

- " Για να φατε, απλα δειξτε αυτο που θα σας εντυπωσιασει.Δεν θελω να προτεινω τιποτα γιατι εδω ειδικα οι γευσεις
ειναι πικοιλλες και ιδιοτροπες και μπορει να μην σας αρεσει.
Τα περισσοτερα φαγητα ειναι σε κοινη θεα η φωτογραφιζονται στον καταλογο. Αλλα ολοι σχεδον μιλουν αγγλικα.
{ Τα δικα μου τα στουρναρια ομως δεν μιλουσαν ολοι..

.φανταζομαι περιοριζονταν σε ενα Yes η Νο, και το πολυ πολυ
κανενα Do you like mamazel the greece, απο το γνωστο ελληνικο ασμα

..}
" Μια καλη επιλογη ειναι παντα τα Ντιμ Σαμ , μεζεδακια,
που καποιο βρε αδελφε απο ολα θα σας ταιριαξει, αν οχι ολα, γιατι ειναι ως επι το πλειστον γνωστα τα υλικα..
Συνηθως μπαλακια απο ζυμη με διαφορετικη γεμιση μεσα, συνηθως κρεας-κιμα-κοτοπουλο, ρυζι φυσικα με την ανατολικου
τυπου γευση του γλυκοξυνου." προσπαθησα να εξηγησω χοντρικα.

Μαλλον ικανοποιηθηκαν και βρεθηκα παλι μονη...Μονη??? χα...

- " Κυρια carmen, ", ακουσα πισω μου..γ@@@ την ατυχια μου
- "παρακαλω" , απαντησα οπλισμενη με το λιγο χαμογελο που μου εμεινε.

- " ειναι κριμας {ετσι το ειπε κριμα-ς}, να ειστε μονη, δεν ερχεστε μαζι μας να φαμε παρεα?"
πολυ συμπαθητικο εκ μερους της , αλλα ειληκρινα προτιμουσα να ειμουν μονη..πως να της το εξηγησεις ομως
αυτηνης?
- " ευχαριστω, δεν πειναω ομως" , της απαντησα, ελπιζοντας να γλυτωσω...εισ ματην!!!

-"οχι, δεν το δεχομαι αυτο, θα ερθετε εστω για εναν καφε " αντιγυρισε..
χμμμ..καφε λεει , αλλα ενα τσαι με γλυκα Ντιμ σαμ δεν θαταν ασχημη ιδεα, αφου να γλυτωσω την προσκληση
φαινοταν αδυνατον...
Ετσι δεχτηκα...και ηπια το τσαι μου, αφου την βοηθησα να παρει ενα ζευγαρι χαμηλα παπουτσια γιατι αυτα την
πεθανανε, ενα παντελονι για την αυτο στην εσφιγγε και κατι αλλο που στην σκοτωνε...!!!
Επρεπε να το φανταστω οτι η προσκληση ειχε ανταποδοτικο χαρακτηρα .

Δεν βαριεσαι, η ωρα περασε γρηγορα και βρεθηκαμε , οι μισοι βεβαια, να κανουμε την διαδρομη προς το ξενοδοχειο
αναποδα..
Αργα το απογευμα στον εκθεσιακο χωρο , σχεδον μονο οι αντρες, προσπαθουσαν να μαθουν γαλλικα

@@@!!
στους εργατες, επειδη τα περισσοτερα σταντ ηταν υποτιθεται χαλια.

Εγω προσωπικα τα βρηκα μια χαρα και
αφου συννενοηθηκα με τους υπευθυνους δινοντας καποιες οδηγιες αλλαγων , αναναιωσα το ραντεβου μου με το γκρου
για το πρωι. Βραδυνο , θα τσιμπουσα στο ιταλικο εστιατοριο του ξενοδοχειου και βουρρρρ για υπνο, γιατι και
τα δικα μου ματακια ειχαν αρχισει να κλεινουν απο μονα τους