Τη μία θυμώνω και λέω θα το κάνω ακόμη κι αν πεινάσω την άλλη ακούω για χρεωκοπία και σκέφτομαι ότι δεν θα έχω καν να ζήσω έως τότε.Εσείς πόσο έυκολα κλείνετε πια εισιτήρια ή ταξίδια γενικώς?Έχετε διάθεσή?Φοβάστε πως αν το κλείσετε ίσως δε θα έχετε να το πληρώσετε???
Αν θέλεις τη γνώμη μου, να πεισμώνεις και να το κάνεις ακόμα κι πεινάσεις!!!! Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω! Το καλοκαίρι πήγα σε 9 χώρες της Ευρώπης μέσα σε 5 βδομάδες και ξόδεψα 1000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όοοοοολων των εξόδων, ενώ ο μπαμπάς μου μου είπε πριν φύγω: "κανόνισε να έχεις τουλάχιστον 150 ευρώ στο χέρι πάντα γιατί άμα συμβεί οτιδήποτε και δε μας αδειάσουν οι λογαριασμοί στην τράπεζα τουλάχιστον να έχεις για ένα αεροπορικό να γυρίσεις πίσω..." Αλλά δε με ένοιαζε! Πραγματικά περισσότερη διάθεση έχω για ταξίδια με όλα αυτά ακόμα κι απ ότι είχα πριν! Όπως λένε οι Pink Floyd:
Long you live and high you fly
And smiles you'll give and tears you'll cry
AND ALL YOU TOUCH AND ALL YOU SEE IS ALL YOUR LIFE WILL EVER!
Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι πρέπει να κυνηγάμε τα ταξίδια και να κόβουμε από όπου μπορούμε προκειμένου να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Εγώ ας πούμε το 3ήμερο της 28ης θα πάω Βουλγαρία (χάρη στην πρόταση του dk, thanks!) και από τότε που το αποφάσισα τρώω σχεδόν αποκλειστικά στη φοιτητική λέσχη που πολλές φορές έχει χάλια γεύματα τελευταία. Αλλά πραγματικά δε με νοιάζει. Προτιμώ να φάω στη λέσχη και να μην πάω καφέ στην Ελλάδα προκειμένου να πιω έναν σε μια καινούργια χώρα που δεν έχω ξαναδεί.
Μην αλλάζεις τα σχέδια που κάνεις τώρα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί στο μέλλον. Μπορεί να μην έχουμε λεφτά για τίποτα. Όσα έχουμε έστω και ελάχιστα πιστεύω ότι πρέπει να τα χρησιμοποιεί ο καθένας σε ότι τον κάνει πιο ευτυχισμένο! Αν αυτό είναι για σένα είναι το ταξίδι που σχεδιάζεις το καλοκαίρι κάντο τώρα (με όσες θυσίες πιστεύεις ότι του αξίζουν) γιατί αλλιώς ίσως να μην το κάνεις ποτέ... Προσωπική μου άποψη πάντα.. Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου... χιχι
Τσέκαρε εδώ αν δεν το έχεις κάνει ήδη για συμβουλές το πως μπορείς να μειώσεις το budjet των διακοπών:
http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,701.0.htmlΈγραψα κι εγώ μερικά...
Keep on smilling!!!!!!!!!!!!