Αποστολέας Θέμα: Απορία για αγορά εισιτηρίων!!  (Αναγνώστηκε 11675 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απορία για αγορά εισιτηρίων!!
« στις: Μάρτιος 12, 2010, 17:52:55 μμ »
Απορία.... :blush:
Υπαρχει τροπος να αγορασει καποιος το εισητηριο του αλλα οχι μεσω ιντερνετ? Μπορω να παω ας πουμε καπου να το αγορασω μετρητοις χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιησω καρτα κτλ? Και αν γινεται αυτο υπαρχει καποια διαφορα στη τιμη?
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος elgeo2

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Απορία για αγορά εισιτηρίων!!
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 12, 2010, 18:24:20 μμ »
  τι ειδους εισιτηριο θελεις να αγορασεις ???  εαν αναφερεσαι σε αεροπορικα εισιτηρια μπορεις να τα αγορασεις απο το πρακτορειο της γειτονιας σου με μετρητα...βεβαια αυτοι θα το χαρουν πολυ γιατι ολοι πληρωνουν με καρτα..σιγουρα ο πρακτορας θα σε θυμαται για παντα...

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 12, 2010, 18:28:18 μμ »
αρα λογικα η τιμη θα ειναι ανεβασμενη, σωστα? ναι για αεροπορικα εισητηρια μιλαω.συγκεκριμενα της ολυμπιακης ή της aegean.οι εταιρειες αυτες δεν εχουν δηλαδη καποιο γραφειο οπου μπορει κανεις να αγορασει επι τοπου το εισητηριο του?δεν εχω πιστωτικη καρτα.εχω μονο μια προπληρωμενη.γινονται αγορες εισητηριων μεσω ιντερνετ με αυτη τη καρτα?
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 12, 2010, 19:22:10 μμ »
αρα λογικα η τιμη θα ειναι ανεβασμενη, σωστα? ναι για αεροπορικα εισητηρια μιλαω.συγκεκριμενα της ολυμπιακης ή της aegean.οι εταιρειες αυτες δεν εχουν δηλαδη καποιο γραφειο οπου μπορει κανεις να αγορασει επι τοπου το εισητηριο του?δεν εχω πιστωτικη καρτα.εχω μονο μια προπληρωμενη.γινονται αγορες εισητηριων μεσω ιντερνετ με αυτη τη καρτα?

1)Mε οτι και να πληρωσεις η τιμη ειναι ιδια.
2)Ολυμπιακη και Αegean εχουν γραφεια προς εξυπηρετηση του κοινου...λογικο γιατι δεν εχουμε ολοι πιστωτικες καρτες...ισως να δεχονται και την προπληρωμενη σου.Επισης αυτες οι εταιρειες συνεργαζονται με ολα σχεδον τα τουριστικα πρακτορεια της Ελλαδας οποτε μπορεις να πας σε καποιο απο αυτα.
3)Μπορεις να κανεις γενικα αγορες μεσω ιντερνετ με προπληρωμενη καρτα, αλλα δεν γνωριζω συγκεκριμενα για αεροπορικα εισιτηρια. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 12, 2010, 19:27:27 μμ »
Εγω εκλεισα αεροπορικα για Αθηνα με  χρεωστικη καρτα,που εχει αναγλυφα γραμματα.Οποτε σιγουρα,κανει και η προπληρωμενη.Εγω οπως εχω ξαναπει,θα βγαλω προπληρωμενη,μονο για να κλεισω ξενοδοχειο μεσω διαδικτυου.Απο τη στιγμη που κανεις κρατηση με χρεωστικη ή προπληρωμενη,αυτοματα αφαιρουνται τα λεφτα,αλλιως  σου λεει οτι η κρατηση δεν εγινε.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 12, 2010, 19:28:03 μμ »
Αν θες εισιτήρια με την Aegean, μπορείς να αγοράσεις μέσω της κάρτας αναλήψεως Alpha Bank. Δεν είναι πιστωτική αλλά χρεωστική.
Έχω ακούσει ότι μπορείς να κλείσεις εισιτήρια με προπληρωμένη κάρτα αρκεί να υπάρχει το διαθέσιμο ποσό μέσα.
Για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο στις πληροφορίες και θα σου πουν αν δέχονται ή όχι.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 12, 2010, 19:39:32 μμ »
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την αμεση ανταποκριση σας στην ερωτηση μου!
οποτε φορτωνω τη χρεωστικη μου ή μετρητοις και πηγαινω σε καποιο πρακτορειο ή γραφειο εξυπηρετησης...ευκολο.
ευχαριστω πολυ! :bigr:

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 12, 2010, 19:48:03 μμ »
Αν θες εισιτήρια με την Aegean, μπορείς να αγοράσεις μέσω της κάρτας αναλήψεως Alpha Bank. Δεν είναι πιστωτική αλλά χρεωστική.
Έχω ακούσει ότι μπορείς να κλείσεις εισιτήρια με προπληρωμένη κάρτα αρκεί να υπάρχει το διαθέσιμο ποσό μέσα.
Για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο στις πληροφορίες και θα σου πουν αν δέχονται ή όχι.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να κλεισεις ξενοδοχειο με προπληρωμενη,οπως λενε αλλα οχι με χρεωστικη.Και στη χρεωστικη θα μπορουσε να μην υπαρχει υπολοιπο.Πως κρατανε τα ξενοδοχεια την προπληρωμενη ως εγγυηση αλλα οχι την χρεωστικη,δεν μπορω να το καταλαβω...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 14, 2010, 19:11:14 μμ »

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να κλεισεις ξενοδοχειο με προπληρωμενη,οπως λενε αλλα οχι με χρεωστικη.Και στη χρεωστικη θα μπορουσε να μην υπαρχει υπολοιπο.Πως κρατανε τα ξενοδοχεια την προπληρωμενη ως εγγυηση αλλα οχι την χρεωστικη,δεν μπορω να το καταλαβω...

Το εχεις ρωτησει αυτο?
Νομιζω πως προπληρωμενη και χρεωστικη κανουν ουσιαστικα την ιδια δουλεια... δινουν μετρητα οποιαδηποτε στιγμη!!

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 14, 2010, 20:08:33 μμ »
Απλως εχω ακουσει οτι οι ξενοδοχοι δεν δεχονται την χρεωστικη σαν εγγυηση...δεν ξερω.Πρεπει να ρωτησω καποιον ειδικο.