Στο αεροδρόμιο της Βομβάης απαγορεύεται το κάπνιμσα. ( μη χ...! Αυτό τους μάρανε!) Τέλος πάντων, επειδή είμαι καπνίστρια τους ρώτησα πού μπορώ να καπνίσω και μου υποδείξαν ένα μπαρ που ήταν για καπνιστές. Πήγα λοιπόν εκεί να πιω ένα ποτό , να καπνίσω τα τσιγαράκια μου περιμένοντας την πτήση μου να φύγω. Μετά από λίγο ήρθαν μια παρέα ξυπολιταριό που ντουμάνιασαν τον κόσμο με τα χασίσια τους. Οι αστυνομικοί δίπλα, έκαναν πως δεν έβλεπαν. Κατά τα άλλα το παίζουν σοβαρό αεροδρόμιο που έχουν προβλημα με το κάπνισμα.
Στην Κίνα με σόκαρε η κλεψια τους. ( έχω να το λέω και να το περηφανεύομαι: είμαι 42 ετών και έως τώρα μόνο στην Κίνα με έχουν κλέψει!!) Μου έκλεψαν μια παλιά συσκευή κινητού, μικρή η ζημιά. Σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στο Ξιάν έκλεψαν από όλα τα δωμάτια πράγματα! Τα περισσότερα ήταν ευτελούς αξίας ευτυχώς.
Στην Τυνησία μου έκανε εντύπωση ο τρόπος ππου οι αντρες "φλέρταραν" τις Ευρωπαίες γυναίκες, τους τιν έπαιφταν χωρίς αυτές να δίνουν κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή είχα μείνει μόνη μου σε καποια αγορά και ήρθε ένας και με αγκάλιαζε λες και είμαστε ζευγάρι. Για να τον ξεφορτωθώ τοηυ έδώσα ένα ανύπαρκτο νούμερο τηλεφώνου!
Γενικά η νοτροπία είναι διαφορετική μερικές φορές και πρέπει και εμείς να είμαστε προσεκτικοί.
όσο γοα το θέμα της Ευρώπης και άλλων κρατών ,ας μην ξεχνάμε ότι η Ευρώπη ήταν αυτή που καταδυνάστευσε λαούς επί χρόνια μέσω ενός αποικιακού συστήματος.