Καλησπέρα.
Καλός σας βρήκα μόλις γράφτηκα..είμαι 28 ετών Και είμαι στα πρόθυρα του χωρισμού μετά από μια σχέση 7 ετών. Με την κοπέλα φτάσαμε στο σημείο που λένε η παντρευόμαστε η χωρίζουμε εκτός απο αυτό έχουν προηγηθεί και διάφορα άλλα βέβαια και πιστεύω όσο και να με στεναχωρεί οτι μαζί της δέν θα κάνω προκοπή και πρέπει να μπεί ένα τέλος εδώ, όπος και να έχει αυτά δέν μας απασχολούν.
Θέλω να κάνω κάτι για να εξαφανιστώ για λίγο καιρό αλλά και σάν ψυχοθεραπεία και δύστυχος δέν έχω παρέα που να ακολουθεί και θα το κάνω μόνος μου.
Εχω αμάξι που καίει αέριο αρκετά οικονομικό, έχω την οικονομική δυνατότητα και χρόνο μπορώ να βρω όσο θέλω μιάς και έχω δικιά μου επιχείρηση την οποία μπορώ να εμπιστευτώ σε άτομα που δουλεύουν (+ τον αδερφό μου)
Ι ιδέα μου είναι να πάρω το αμάξι και να φύγω να ξεκινήσω Βουλγαρία και απο εκεί βλέπουμε να πηγαίνω απο χώρα σε χώρα πόλη σε πόλη μέχρι να πώ οτι γυρνάω όσο πάρει 2 μέρες 2 εβδομάδες 2 μήνες δέν με νοιάζει όπου πάει αμάξι να πάω δέν θέλω να μπλέκω με μέσα μεταφοράς.. κτελ και τραίνα για να έχω απόλυτη ελευθερία κίνησης, το κόστος δέν με απασχολεί τόσο γιατί όπος ανέφερα το αμάξι καίει αέριο και είναι πάρα πολύ οικονομικό πχ τα 400 χιλιόμετρα με τιμές Ελλάδας τα κάνω με 15-19 ευρό ανάλογα την τιμή υγραερίου, άσε που εξοτερικό είναι φτινότερα τα κάυσιμα.
στο εξωτερικό έχω πάει γιατί παλιότερα δούλευα σε εμπορικά καράβια οπότε πάνω-κάτω μπορώ να τα βγάλω πέρα
το μόνο που με προβληματίζει είναι το πώς θα είναι αν είμαι μόνος.. είμαι τύπος που σπίτι μόνος δέν μπορώ να κάτσω είμαι πάντα έξω και κάνω κάτι οτιδήποτε δουλειά η βόλτα..
είμαι γενικά σκληραγογημένο άτομο μπορώ να κοιμηθώ και στο αμάξι και σε σκηνή και να μείνω και άπλυτος που λέει ο λόγος..
το μοναδικό πράγμα που με αγχώνει είναι μην φρικάρω απο τη μοναξιά.. πόσο έυκολο είναι να φύγω και να κάνω καινούριες γνωριμίες σε κάποια μέρη που είμαι απλά περαστικός?
είμαι κοινωνικός αλλά με μέτρο..
ι ιδέα έχει μπεί στο κεφάλι μου πρίν 1-2 χρόνια που έτυχε να έρθουν στη δουλειά ένα ζευγάρι το οποίο ταξίδευε για 2-3 μήνες με ποδήλατα και έχουν κάνει έτσι το γύρο της Ευρώπης και όχι μόνο.
υπάρχουν σιτες που μπορώ να γνωρίσω και να συναντήσω άλλους ταξιδιώτες ανα τον κόσμο?
για πείτε μου την άποψη σας.
ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο θέμα.