Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι μόνος μου χωρίς προορισμό.  (Αναγνώστηκε 6166 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elafi

• Newbie
  • *
Ταξίδι μόνος μου χωρίς προορισμό.
« στις: Αύγουστος 13, 2016, 15:34:45 μμ »
Καλησπέρα.
Καλός σας βρήκα μόλις γράφτηκα..είμαι 28 ετών Και είμαι στα πρόθυρα του χωρισμού μετά από μια σχέση 7 ετών. Με την κοπέλα φτάσαμε στο σημείο που λένε η παντρευόμαστε η χωρίζουμε εκτός απο αυτό έχουν προηγηθεί και διάφορα άλλα βέβαια και πιστεύω όσο και να με στεναχωρεί οτι μαζί της δέν θα κάνω προκοπή και πρέπει να μπεί ένα τέλος εδώ, όπος και να έχει αυτά δέν μας απασχολούν.
Θέλω να κάνω κάτι για να εξαφανιστώ για λίγο καιρό αλλά και σάν ψυχοθεραπεία και δύστυχος δέν έχω παρέα που να ακολουθεί και θα το κάνω μόνος μου.
Εχω αμάξι που καίει αέριο αρκετά οικονομικό, έχω την οικονομική δυνατότητα και χρόνο μπορώ να βρω όσο θέλω μιάς και έχω δικιά μου επιχείρηση την οποία μπορώ να εμπιστευτώ σε άτομα που δουλεύουν (+ τον αδερφό μου)
Ι ιδέα μου είναι να πάρω το αμάξι και να φύγω να ξεκινήσω Βουλγαρία και απο εκεί βλέπουμε να πηγαίνω απο χώρα σε χώρα πόλη σε πόλη μέχρι να πώ οτι γυρνάω όσο πάρει 2 μέρες 2 εβδομάδες 2 μήνες δέν με νοιάζει όπου πάει αμάξι να πάω δέν θέλω να μπλέκω με μέσα μεταφοράς.. κτελ και τραίνα για να έχω απόλυτη ελευθερία κίνησης, το κόστος δέν με απασχολεί τόσο γιατί όπος ανέφερα το αμάξι καίει αέριο και είναι πάρα πολύ οικονομικό πχ τα 400 χιλιόμετρα με τιμές Ελλάδας τα κάνω με 15-19 ευρό ανάλογα την τιμή υγραερίου, άσε που εξοτερικό είναι φτινότερα τα κάυσιμα.
στο εξωτερικό έχω πάει γιατί παλιότερα δούλευα σε εμπορικά καράβια οπότε πάνω-κάτω μπορώ να τα βγάλω πέρα
το μόνο που με προβληματίζει είναι το πώς θα είναι αν είμαι μόνος.. είμαι τύπος που σπίτι μόνος δέν μπορώ να κάτσω είμαι πάντα έξω και κάνω κάτι οτιδήποτε δουλειά η βόλτα..
είμαι γενικά σκληραγογημένο άτομο μπορώ να κοιμηθώ και στο αμάξι και σε σκηνή και να μείνω και άπλυτος που λέει ο λόγος..
το μοναδικό πράγμα που με αγχώνει είναι μην φρικάρω απο τη μοναξιά.. πόσο έυκολο είναι να φύγω και να κάνω καινούριες γνωριμίες σε κάποια μέρη που είμαι απλά περαστικός?
είμαι κοινωνικός αλλά με μέτρο..
ι ιδέα έχει μπεί στο κεφάλι μου πρίν 1-2 χρόνια που έτυχε να έρθουν στη δουλειά ένα ζευγάρι το οποίο ταξίδευε για 2-3 μήνες με ποδήλατα και έχουν κάνει έτσι το γύρο της Ευρώπης και όχι μόνο.
υπάρχουν σιτες που μπορώ να γνωρίσω και να συναντήσω άλλους ταξιδιώτες ανα τον κόσμο?
για πείτε μου την άποψη σας.
ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο θέμα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ταξίδι μόνος μου χωρίς προορισμό.
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 13, 2016, 19:46:54 μμ »
Καλως ηρθες στην παρεα μας... μπες εδω...  http://travelhut.gr

To Travelhut είναι μια κοινότητα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον για τα ταξίδια και τις εκδρομές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο! Αν θέλεις να ταξιδέψεις οπουδήποτε αλλά δεν βρήκες την κατάλληλη παρέα... το Travelhut είναι το μέρος από το οποίο πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου...

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 14, 2016, 10:57:14 πμ »
Είσαι 28 χρονών, οικονομικά τακτοποιημένος και … αδέσμευτος. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου !                                                                                                                                                                                                                    Επί του θέματος τώρα εγώ θα απέφευγα τις πολύωρες μοναχικές διαδρομές και θα την άραζα σε κάποιο τουριστικότατο ελλ. νησί με πολύ νεαρόκοσμο π.χ. Πάρο ή Μήλο όπου οι γνωριμίες του καλοκαιριού είναι πανεύκολες. Αν πάλι επιμένεις για Βουλγαρίες κλπ θα συνιστούσα και πάλι τουριστικά μέρη όπως Βάρνα ή Νεσεμπάρ. Πρέπει όμως να κάθεσαι σε κάθε μέρος τουλάχιστον 3-4 μέρες όχι απλά περαστικός.

Αποσυνδεδεμένος elafi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 14, 2016, 12:58:17 μμ »
θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό να το θυμάμαι πήγα ήδη διακοπές σε 2 νησιά και σε άλλα μέρη παραλιακά φέτος.μαζί με το εν λόγο κορίτσι.
τώρα θέλω να φύγω εντελός να εξαφανηστώ να μήν ξέρει κανείς που είμαι..
αδέσμευτος όχι ακριβός είμαστε στα τελειώματα τώρα ξέρεις κλάματα και τέτοια αλλά δέν... 
θέλω να φύγω να το κάνω σάν ψυχοθεραπεία να κάνω κάτι για να μήν σκευτομαι αυτο..

Και σε Ελλ. Νησί να πάω θέλω παρέα τι να κάνω μόνος μου, όλοι οι φίλοι μου δουλευουν η δέν έχουν οικονομική άνεση να πάνε πχ Μήλο που θα τους βγεί ο κούκος αιδόνι μόνο στην διαμονή..
Θα πάω κρήτη λίγες μέρες με κάτι φίλους είναι κανονισμένο αλλά είναι διαφορετικό απο υτό που σκεύτομαι...
Δέν λέω οτι είμαι και κανένας Λεφτάς που κάθεται όλη μέρα δουλευω κάθε μέρα 11-12 ώρες στο μαγαζί μου απλά άν θέλω μπορώ να λείψω για κάποιο διάστημα..
Να έχεις χρόνα + λεφτά και να μήν έχεις κάποιον να σε ακολουθήσει σε κάτι τέτοιο..
Τα λεφτά όμος δέν παίζουν τόσο ρόλο όπος είπα οι μετακινήσεις θα είναι πολύ φτινές και οι διαμονές σε λογικά πλέσια, την πέυτω και σε σκηνή μέρα παρα μέρα η και κάθε μέρα αν είναι οργανομένο δέν έχω θέμα έτσι κ αλιώς μόνο ένα ύπνο θέλω να κάνω και ένα μπάνιο το βράδυ,
Και τώρα που νικιάζω σπίτι εδώ τι καταλαβαίνω φέυγω το πρωί και γυρνάω μόνο για μπάνιο η ύπνο το βράδυ η να αλλάξω ρούχα δέν κάθομαι ποτέ σπίτι..
 τρώω μονίμος όρθιος η στο μαγαζί, δέν μπορώ να κάτσω σπίτι μόνος καθόλου μετα τη δουλεια 11-12 ώρες παω και γυμναστίριο συνήθος.
το χειμώνα κάνω snowboard και φέτος ξεκίνησα kitesurf και πάλι τα λιδια προβλήματα λέχω το χειμόνα δέν βρήσκο κανένα να πάμε μαζί για snowboard με όσους πήγαινα παλιά λόγο οικονομικών θα πάνε 2-3 φορές όλο το χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος elafi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 14, 2016, 12:58:50 μμ »
Καλως ηρθες στην παρεα μας... μπες εδω...  http://travelhut.gr

To Travelhut είναι μια κοινότητα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον για τα ταξίδια και τις εκδρομές, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο! Αν θέλεις να ταξιδέψεις οπουδήποτε αλλά δεν βρήκες την κατάλληλη παρέα... το Travelhut είναι το μέρος από το οποίο πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου...

Δέν βγάζω άκρη δέν απαντάει κανένας, Λογικό..

Αποσυνδεδεμένος elafi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 19, 2016, 01:48:57 πμ »
όποιος θέλει το πιστευει..

γνώρισα σε ενα φορουμ ετσι παρομοιο με αυτο που ανεβασε ο φίλος εδώ που ψάχνεις άτομα να κάνεις μαζί τους ταξίδια κτλ μια κοπέλα μιλάμε στο τσατ κάθε μέρα σχεδόν όλη μέρα εδώ και μέρες..
θα πάω να την βρώ να γνωριστούμε 10 σεπτέμρη περίπου και να κανονίσουμε να κάνουμε το ταξίδι μαζί.. wtf εχω πάθει πλάκα.. με την φάση αλλά και μαζί της.. τεριάζουμε τόσο πολύ σε τόσα πολλά πράγματα, όχι οτι θα κάνουμε και σχέση αλλά ποτέ δέν ξέρεις αλλά eurotrip μαζί κατα πάσα πιθανότητα θα κάνουμε!!
έχω σλτάρει μαζί της είναι τέλεια, έχω δεί 2-3 φωτογραφίες της μόνο αλλά δέν με νοιάζει πός θα είναι
Οπότε τώρα θέλω οποιοαδήποτε πληροφορία για το Βελιγράδι!
Να κάνω συνάλαγμα η να πάω με ευρό? είναι ασφαλές πόλη?η κοπελιά μου είπε είναι.  θα πάω αεροπορικά τώρα για 2-3 μέρες.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 19, 2016, 19:10:19 μμ »
Για Βελιγραδι διαβασε εδω http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,3414.0.html
Ειναι ασφαλης πολη... συναλλαγμα θα κανεις εκει... να εχεις μαζι σου πολλα χαρτονομισματα των 10 & 20 ευρω και να τα χαλας λιγα λιγα ωστε να μη σου μεινουν δηναρια... ειναι αχρηστα.

Αποσυνδεδεμένος elafi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 27, 2016, 12:23:50 μμ »
οκ απότι φαίνετε είναι ευκολο ταξιδι..
Απο πάρκινκ τι παίζει εκει? παρκάρω στο δρόμο πχ? τα πάρκινκ είναι φτινά να πηγαίνω για να έχω το κεφάλι μοπυ ήσηχο?

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 27, 2016, 12:32:32 μμ »
Eγω στο δρομο το αφηνα... :pardon:

Αποσυνδεδεμένος elafi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 27, 2016, 13:12:11 μμ »
πάντος βρήκα προορισμό τελικά..
παίζει να ξεκινήσω σήμερα με το αμάξι μετα τη δουλεια. μόνος μου.πράσινη κάρτα έχω ολα τα έχω..
το μόνο που με ανχόνει είναι το 1 δεξί φλάς μπροστά μου έχει καεί θα έχω θέμα με αστυνομία?στην πόλη μόλις φτάσω θα το παρκάρω κάπου και δέν θα το ξανακυκλοφορίσω θα είμαι σε κοντινές αποστάσεις η θα πάιρνω ταξί συνέχεια.δέν προλαβαίνω να το φτιάξω