Αποστολέας Θέμα: Που πήγατε ή που σκέφτεστε να πάτε...ταξίδι του μέλιτος ?  (Αναγνώστηκε 16615 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
Απ: Που πήγατε ή που σκέφτεστε να πάτε...ταξίδι του μέλιτος ?
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 12:00:13 μμ »
Τα λάθη ,για να τα εμπεδώνουμε πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε.Με μια φορά τίποτα δεν μαθαίνεται. :yahoo:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 05, 2009, 23:15:30 μμ »

Σαν παντρεμενος κι εγω προ 20ετιας (Σεπτεμβριος 1989) δεν εχασα την ευκαιρια για ενα 15θημερο ταξιδι εκτος συνορων, λιγες μερες μετα τον γαμο μου.
Ανηκω λοιπον στους τυχερους γιατι εχοντας πεθερο Α’ μαγειρα σε ποσταλι, εκμεταλλευτηκα το δωρο που μου εκανε η εταιρεια του «ΑFROESSA LINES»…δηλαδη μια μινι κρουαζιερα…και την αποκαλω ετσι γιατι το «SILVER PALOMA» δεν ηταν ¨καθαρα¨ κρουαζιεροπλοιο αλλα πλοιο γραμμης που εκανε το παρακατω δρομολογιο.

[

Ημουν κι εγω εκει...αλλωστε δεν μπορουσε να παει μονος του ο dk. :rofl:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 19:01:38 μμ »
Αν εισαι παντρεμενος-η γραψε που πηγες...αν παλι σκεφτεσαι να παντρευτεις καποια στιγμη...γραψε τον προορισμο που ονειρευεσαι να επισκεφτεις!! :dance:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 20:57:15 μμ »
Εγώ δεν είμαι παντρεμένη!!!!!! Τώρα.... άν ποτέ παντρευόμουν...... με βλέπω σε κανένα ταξίδι περιπέτειας και ταλαιπωριας (απ' αυτά που μ' αρέσουν).... :laugh: :laugh: :laugh:
Πρέπει ντε και καλά να είναι ρομαντικά?  :sad:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 29, 2009, 21:24:56 μμ »
Εγώ θα γράψω όταν παντρευτώ  :diablo:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:22:05 πμ »
Dk δεν εχω κατι να γραψω γι αυτο το θεμα για ενα πρακτικο λογο : δεν ειμαι παντρεμενος, ειμαι κατα του γαμου και οι μονοι λογοι που θα παντρευομουν ειναι γιατι η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι ακομα ωριμη για ενα παιδι που οι γονεις του ειναι ανυπαντροι και (μη γελασετε...) για να παρει η γυναικα μου τη συνταξη μου οταν.....(γιατι οι γυναικες μας βγαζετε το λαδι, μας γλωσσοτρωτε και μας στελνετε πριν την ωρα μας). Επισης, τωρα που το σκεφτομαι, ενας  αλλος καλος λογος για γαμο ειναι να κανεις λιστα γαμου σε ενα ταξιιωτικο γραφειο για ενα καλο ταξιδι. Οποτε με αυτη τη προϋποθεση εχουμε και λεμε: oxi κλασσικους προορισμους (πχ Βενετια και Παρισι) και εξωτικα νησια καταλληλα για νιοπαντρα ζευγαρια (πχ Μαλδιβες και Μπαλι) . Θελω κατι πιο περιπετειωδες, δεν μπορω τα μελια, κερια στο δωματιο και ροδοπεταλα παντου και ρομαντικα γευματα για νιοπαντρους.Μπιαχ!!!!!! Θελω ταξιδι με δραση, πχ ραφτινγκ, πεζοπορια σε ζουγκλα κτλ Το θεμα ειναι ποια γυναικα θα δεχθει κατι τετοιο!!!!
μπορειτε πολυ απλα το πρωι να κανετε ραφτινγκ κ το βραδυ χαλαρωση με σοκολατακια και ροδοπεταλα......μην εισαι απολυτος γιατι τοτε δεν θα δεχτει καμια  :blum: :blum: αστιευομαι απλα διαβασα το μηνυμα και σκεφτηκα ποσο ωραιο θα ειναι να συνδυαζονται ολα.. :smile_:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 16, 2010, 01:52:28 πμ »
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ο γάμος ως θεσμός. Από εκεί και πέρα θα πω μια "καραμέλα" ότι όταν είσαι με αυτόν που θέλεις να είσαι παντού είναι όμορφα, ακόμα και στην Αθήνα της καθημερινότητάς σου! Πού θα ήθελα να πάω με τον φίλο μου; Παντού, ίσως σε μέρη που δεν έχουν τόσο ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον, με την έννοια ότι τα μουσεία και γενικά τα places of interest τα βλέπεις και με οποιονδήποτε φίλο, γνωστό. Οπότε μάλλον θα προτιμούσα Φίτζι, Μαλδίβες, Μαυρίκιο, Σευχέλες, γενικά ένα άσχετο νησάκι κάπου στο πουθενά αν είναι δυνατόν χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ και κινητά τηλέφωνα!

Αποσυνδεδεμένος nikosfp

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 13, 2010, 18:51:30 μμ »
Eγω με τον πρωτο μου γαμο,εν ετη 1979,πηγα με ενοικιαζομενο αυτοκινητο Β.Ελλαδα μεχρι τους Κηπους 12 ημερες.
Στον δευτερο γαμο μου εν ετη 1982 πηγα Las Vegas 15 ημερες.
Στον τριτο μου γαμο εν ετη 1985 πηγα Νορβηγια στα Φιορδ.12 ημερες.
Στον τεταρτο γαμο μου εν ετη 1988 πηγα Βραζιλια.15 ημερες κι εμεινα 2 μηνες.Φυσικα γυρισα μονος.(Βραζιλια) βλεπετε,σαν παιδι εμπλεξα.
Στον πεμπτο γαμο μου εν ετη 1991,Μαλδιβες,μια εβδομαδα.
Το 2011 μαλλον θα κανω και τον τελευταιο γαμο μου(ετσι λεω τουλαχιστον) και σκεφτομαι να παω στις Αυστριακες Αλπεις για σκι.
Μη μου πει κανενας σας πως μετα τον πρωτο γαμο μου η φαντασια μου οργιαζει γιατι θα παρεξηγηθουμε αγρια!!!!
Φιλε dk απ οτι καταλαβα η κα Ξενια ειναι η γυναικα σου???
Καημενε φιλε μου,ουτε εδω δεν μπορεις να ξεφυγεις!!!!Κουραγιο,ειμει μαζι σου σε οποια καταθλιπτικη στιγμη σου!!!!!!!!Ναστε καλα και οι δυο.Ευχομαι να μη παρεξηγηθω,απλα αστειευομαι.
Οταν συγκεντρώσω καί τις 300 σφαίρες θα γίνω το ιστορικότερο πρόσωπο τού κόσμου!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 13, 2010, 18:55:57 μμ »
καθε 3 χρονια αναβει το κοκκινο λαμπακι που προειδοποιει το νικο να φυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να ξεφυγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! καθε 3 χρονια νταν! :laugh: :laugh: :laugh:
ξερω γιατι το κανεις ομως! τα ταξιδι του μελιτος ειναι ενας σοβαροτατος λογος για να χωρισεις και να ξανα παντρευτεις .... :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 13, 2010, 19:18:29 μμ »
Eγω με τον πρωτο μου γαμο,εν ετη 1979,πηγα με ενοικιαζομενο αυτοκινητο Β.Ελλαδα μεχρι τους Κηπους 12 ημερες.
Στον δευτερο γαμο μου εν ετη 1982 πηγα Las Vegas 15 ημερες.
Στον τριτο μου γαμο εν ετη 1985 πηγα Νορβηγια στα Φιορδ.12 ημερες.
Στον τεταρτο γαμο μου εν ετη 1988 πηγα Βραζιλια.15 ημερες κι εμεινα 2 μηνες.Φυσικα γυρισα μονος.(Βραζιλια) βλεπετε,σαν παιδι εμπλεξα.
Στον πεμπτο γαμο μου εν ετη 1991,Μαλδιβες,μια εβδομαδα.
Το 2011 μαλλον θα κανω και τον τελευταιο γαμο μου(ετσι λεω τουλαχιστον) και σκεφτομαι να παω στις Αυστριακες Αλπεις για σκι.
Μη μου πει κανενας σας πως μετα τον πρωτο γαμο μου η φαντασια μου οργιαζει γιατι θα παρεξηγηθουμε αγρια!!!!
Φιλε dk απ οτι καταλαβα η κα Ξενια ειναι η γυναικα σου???
Καημενε φιλε μου,ουτε εδω δεν μπορεις να ξεφυγεις!!!!Κουραγιο,ειμει μαζι σου σε οποια καταθλιπτικη στιγμη σου!!!!!!!!Ναστε καλα και οι δυο.Ευχομαι να μη παρεξηγηθω,απλα αστειευομαι.

Kαταρχην λυσε μου μια απορια...αφου εχεις παει σε τοσα μερη γιατι δεν τα εχεις τσεκαρει στο χαρτη σου? :mocking:
Δευτερον γνωστοποιησε μας ποιοι απο τους γαμους σου ηταν θρησκευτικοι και ποιοι πολιτικοι καθως και τα ονοματα και τις διευθυνσεις των συζυγων σου...για να τους στειλουμε λουλουδια που σε ανεχτηκαν!! :laugh:
Και τριτον...ναι η Ξενια ειναι συζυγος μου και εδω δεν μπορει να πει κουβεντα γιατι θα την ban-αρω!! :rofl:

ΥΓ.Εδω δεν παρεξηγουμε, εχουμε χιουμορ και μας αρεσουν οι πλακες!! :blum: