Αποστολέας Θέμα: Που πήγατε ή που σκέφτεστε να πάτε...ταξίδι του μέλιτος ?  (Αναγνώστηκε 15866 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Αναμνησεις του παρελθοντος για τους παντρεμενους του φορουμ…ονειρα και μελλοντικες σκεψεις για τους νεωτερους…αλλα και αδιαφορο για καποιους τριτους, το συγκεκριμενο θεμα.
Που πηγατε λοιπον,γαμηλιο ταξιδι οι παντρεμενοι, αλλα…και που σκεφτεστε να πατε οι ανυπαντροι όταν θα ερθει η ωρα?

Σαν παντρεμενος κι εγω προ 20ετιας (Σεπτεμβριος 1989) δεν εχασα την ευκαιρια για ενα 15θημερο ταξιδι εκτος συνορων, λιγες μερες μετα τον γαμο μου.
Ανηκω λοιπον στους τυχερους γιατι εχοντας πεθερο Α’ μαγειρα σε ποσταλι, εκμεταλλευτηκα το δωρο που μου εκανε η εταιρεια του «ΑFROESSA LINES»…δηλαδη μια μινι κρουαζιερα…και την αποκαλω ετσι γιατι το «SILVER PALOMA» δεν ηταν ¨καθαρα¨ κρουαζιεροπλοιο αλλα πλοιο γραμμης που εκανε το παρακατω δρομολογιο.

Επειδη ομως ξεκινουσε απο τον Πειραια και επεστρεφε στον Πειραια, μπορουσες να το απολαυσεις σαν μια εβδομαδιαια κρουαζιερα. Πεμπτη απογευμα αναχωρουσε απο το λιμανι του Πειραια και περνωντας απο Ηρακλειο και Ροδο εφτανε Σαββατο μεσημερι στη Λεμεσο της Κυπρου. Αποβιβαση λοιπον για μενα…και διαμονη στο νησι της Αφροδιτης για μια βδομαδα, δηλαδη μεχρι το επομενο Σαββατο που ξαναεπιβιβαστηκα στο ιδιο πλοιο για να συνεχισω την ''κρουαζιερα'' μου απο κει που την αφησα. Επισκεψη στους Αγιους τοπους και ξανα πισω Λεμεσο, Ροδο, Ηρακλειο, Πειραια.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 21, 2018, 19:21:24 μμ by dk »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Απ: Που πήγατε ή που σκέφτεστε να πάτε...ταξίδι του μέλιτος ?
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 18:46:00 μμ »
Mαλλον ειμαι ο μοναδικος παντρεμενος του φορουμ ή ο μοναδικος που πηγα ταξιδι του μελιτος!!! :laugh: :chok: :chok:
Οσον αφορα τους νεωτερους, μαλλον δεν το σκεφτονται ακομη...μπορουν ομως να ονειρευτουν!!! :roll:

Αποσυνδεδεμένος thch81

• Full Member
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 30, 2008, 19:21:45 μμ »
Dk δεν εχω κατι να γραψω γι αυτο το θεμα για ενα πρακτικο λογο : δεν ειμαι παντρεμενος, ειμαι κατα του γαμου και οι μονοι λογοι που θα παντρευομουν ειναι γιατι η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι ακομα ωριμη για ενα παιδι που οι γονεις του ειναι ανυπαντροι και (μη γελασετε...) για να παρει η γυναικα μου τη συνταξη μου οταν.....(γιατι οι γυναικες μας βγαζετε το λαδι, μας γλωσσοτρωτε και μας στελνετε πριν την ωρα μας). Επισης, τωρα που το σκεφτομαι, ενας  αλλος καλος λογος για γαμο ειναι να κανεις λιστα γαμου σε ενα ταξιιωτικο γραφειο για ενα καλο ταξιδι. Οποτε με αυτη τη προϋποθεση εχουμε και λεμε: oxi κλασσικους προορισμους (πχ Βενετια και Παρισι) και εξωτικα νησια καταλληλα για νιοπαντρα ζευγαρια (πχ Μαλδιβες και Μπαλι) . Θελω κατι πιο περιπετειωδες, δεν μπορω τα μελια, κερια στο δωματιο και ροδοπεταλα παντου και ρομαντικα γευματα για νιοπαντρους.Μπιαχ!!!!!! Θελω ταξιδι με δραση, πχ ραφτινγκ, πεζοπορια σε ζουγκλα κτλ Το θεμα ειναι ποια γυναικα θα δεχθει κατι τετοιο!!!!

Αποσυνδεδεμένος taVrina

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 16:14:21 μμ »
εν ετη 2005
γαμηλιο ταξιδι με το detto travel
''Κλασσικός Γύρος Οάσεων & Ερήμου Τυνησίας 8 ημέρες - 7 νύχτες''
μπορω να πω οτι 1/11 που πηγαμε ηταν η καλυτερη εποχη μιας και δεν ειχε τον τρελο τον καυσωνα που κανει τον ιουλιο αυγουστο

μην αναβαλεις για αυριο οτι μπορεις να κανεις σημερα

Αποσυνδεδεμένος elgeo2

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 01, 2008, 18:31:02 μμ »
 πριν πολλα πολλα χρονια  1990   πηγαμε το γαμηλιο ταξιδι στην τοτε κλασικη διαδρομη των νεονυμφων μπανκοκ παταγια σιγκαπουρη... με το πρακτορειο heronia.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 03, 2009, 21:27:30 μμ »
Κανεις αλλος-η, παντρεμενος-η που πηγε?
Αλλα και οι ελευθεροι-ες δεν το ονειρευονται ???

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 05, 2009, 09:31:04 πμ »
Μια επταετία αργότερα ,από το φίλο elgeo2, με το πρακτορείο heronia και εμείς πήγαμε Ταυλάνδη (Μπανγκόκ-Κο Σαμούι)
και στη συνέχεια Μπαλί.Χωρίς ρομαντικά δείπνα και κεριά.Ένα ταξίδι που κάθε άλλο παρά γαμήλιο μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος.
Περιείχε σαφάρι στο ορεινό Μπαλί,πεζοπορία στο δάσος της βροχής,μπόλικο σνόρκελινγκ ,περιηγήσεις σε ίνδουιστικούς ναούς που πήγαιναν οι ντόπιοι για εξαγνισμό,περιπάτους στα χωριά και άλλα πολλά τέτοια.
Αγαπητέ thch81 τα γράφω αυτά για να σου πω ότι το ταξίδι το διαμορφώνεις εσύ ,άσχετα από τον προορισμό.
Μην απορρίπτεις μέρη που μπορούν να σου προσφέρουν δράση ,άσχετα από τα ταξιδιωτικά φυλλάδια που δείχνουν
μόνο κιόσκια και ηλιοβασιλέματα για νιόπαντρους. :smile_:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 07, 2009, 14:51:53 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!! :indif: :indif:
ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΙΖΩ....
ΛΟΙΠΟΝ  ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΙΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ '03
ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ.
ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΤΑΞΙΔΙ.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 09:50:06 πμ »
Μπορείς να πάς με τη σύζυγο στο Μαυρίκιο και να κάνεις ένα ρομαντικό γάμο δίπλα στη παραλία, οπως κάνους πολλά ζευγάρια, με λουλούδια με σαμπάνια κ.τ.λ.  :rose: :rose:
Ορίστε τώρα έχεις ένα ισχυρό λόγο για να ξανακάνεις το ταξίδι  :good:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 20, 2009, 11:36:33 πμ »

Μπορείς να πάς με τη σύζυγο στο Μαυρίκιο και να κάνεις ένα ρομαντικό γάμο δίπλα στη παραλία

Δηλαδη να κανει το ιδιο λαθος δυο φορες ?? :laugh: :rofl: