Αναμνησεις του παρελθοντος για τους παντρεμενους του φορουμ…ονειρα και μελλοντικες σκεψεις για τους νεωτερους…αλλα και αδιαφορο για καποιους τριτους, το συγκεκριμενο θεμα.
Που πηγατε λοιπον,γαμηλιο ταξιδι οι παντρεμενοι, αλλα…και που σκεφτεστε να πατε οι ανυπαντροι όταν θα ερθει η ωρα?
Σαν παντρεμενος κι εγω προ 20ετιας (Σεπτεμβριος 1989) δεν εχασα την ευκαιρια για ενα 15θημερο ταξιδι εκτος συνορων, λιγες μερες μετα τον γαμο μου.
Ανηκω λοιπον στους τυχερους γιατι εχοντας πεθερο Α’ μαγειρα σε ποσταλι, εκμεταλλευτηκα το δωρο που μου εκανε η εταιρεια του «ΑFROESSA LINES»…δηλαδη μια μινι κρουαζιερα…και την αποκαλω ετσι γιατι το «SILVER PALOMA» δεν ηταν ¨καθαρα¨ κρουαζιεροπλοιο αλλα πλοιο γραμμης που εκανε το παρακατω δρομολογιο.

Επειδη ομως ξεκινουσε απο τον Πειραια και επεστρεφε στον Πειραια, μπορουσες να το απολαυσεις σαν μια εβδομαδιαια κρουαζιερα. Πεμπτη απογευμα αναχωρουσε απο το λιμανι του Πειραια και περνωντας απο Ηρακλειο και Ροδο εφτανε Σαββατο μεσημερι στη Λεμεσο της Κυπρου. Αποβιβαση λοιπον για μενα…και διαμονη στο νησι της Αφροδιτης για μια βδομαδα, δηλαδη μεχρι το επομενο Σαββατο που ξαναεπιβιβαστηκα στο ιδιο πλοιο για να συνεχισω την ''κρουαζιερα'' μου απο κει που την αφησα. Επισκεψη στους Αγιους τοπους και ξανα πισω Λεμεσο, Ροδο, Ηρακλειο, Πειραια.