Αποστολέας Θέμα: Εσύ τολμάς να πεις οτι πας εκδρομή?  (Αναγνώστηκε 10848 φορές)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Απ: Εσύ τολμάς να πεις οτι πας εκδρομή?
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 01, 2012, 00:36:20 πμ »
Εγω ξερω οτι φετος δεν μπορω να παω ταξιδι,με τοσα που εχω να πληρωσω σε διαφορες υποχρεωσεις.Ειναι και λιγο ασχημο βεβαια,καποιος κοντινος σου να εχει οικον. προβληματα και εσυ να του λες για ταξιδακι.Τουλαχιστον,εχω τους ταξ. οδηγους,τις φωτο και τα βιντεος να κανω επαναληψη!
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος vagantos

• Sr. Member
  • kavouras12.blogspot.gr
    • καβουροζούμι
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 01, 2012, 00:43:26 πμ »
Μετά από 26+ χρόνια μισθωτής  ( κι οχι  καλοπληρωμένης)  εργασίας ( κι άλλα τόσα  της γυναίκας μου):
Δεν θεωρώ πολυτέλεια τα ταξίδια που  κάναμε στο παρελθόν ( Αν εβαζα τα λεφτά στο μπαούλο, θα ειχα πιθανώς μια  -υπερτιμημένη- γκαρσονιέρα στην Αθήνα και θα ψαχνόμουν να πληρώσω  κι άλλα χαράτσια).
Αισθανόμουν Ευρωπαίος εργαζόμενος που ζει αξιοπρεπως απ τη δουλειά του και μπορει που και που να ταξιδευει ( αφού δεν κάναμε σπατάλες αλλού)
Ευτυχώς που επενδύσαμε στα  ταξίδια (  δεν απαξιώνονται ΠΟΤΕ αυτές οι επενδύσεις)
Δεν έδινα  σημασία στη γνώμη ανθρώπων , που δεν "μετρούσαν" γενικότερα στην εκτίμησή μου, γιατί απλά ειχαν άλλες αξίες και προτεραιότητες.
Δεν πιστεύω  και δε με επηρεάζουν,  προλήψεις, "μάτια", φρύδια, αύρες, άστρα  κλπ.
Σ αυτους που έλεγαν πως μας ζηλεύουν για τα ταξίδια μας, συνήθως απαντούσα πως αν κάτι το ήθελαν τόσο πολύ θα μπορουσαν να το προγραμματίσουν και σε βάθος χρόνου να το καταφέρουν
Βιώνοντας μια πολύ - πολύ σοβαρή προσωπική περιπέτεια τα δυο τελευταία χρόνια και προσθέτοντας και την κρίση ( μείωση εισοδημάτων - και δεν ξέρουμε και τι άλλο μας επιφυλάσσουν), άλλαξαν λίγο τα πράγματα.
Πέρσι κάναμε ένα -οχι και τοσο μακρινό ταξίδι- για να επιβεβαιώσω οτι αντέχω σωματικά ( μια χαρά τα καταφερα).
Φέτος ΠΡΕΠΕΙ να πάμε Κρήτη  το καλοκαίρι κι αν αντέχουμε οικονομικά μπορουμε να προγραμματισουμε κάτι όχι απαραίτητα ακριβό ( πχ roadtrip Βαλκάνια ή Τουρκια ή...  ή ...)
Αν δεν μας προλάβει καμιά εφεδρεια ή απόλυση.
Δεν μπορώ όμως  πια να μιλάω για ταξίδια και προγράμματα όταν οι συνομιλητές είναι άνεργοι, ή άνθρωποι που δεν μπορούν να καλύψουν τις  βασικές ανάγκες τους.
Τώρα ξέρω οτι κάποιοι μάλλον δεν θα πραγματώσουν ποτέ τα όνειρά τους.
Ενοχή ΔΕΝ νοιώθω ( Ήταν πολύ πιο έντονα  και χειρότερα τα συναισθήματα που ένοιωσα αντικρύζοντας την απελπιστική κατάσταση των ανθρώπων στο Βαρανάσι ας πούμε)
Επίσης ΔΕΝ θα με κάνουν να νοιώσω συνένοχος, γιατί:
 ΔΕΝ έγλυψα, ΔΕΝ  πήρα κανένα πόστο με κομματικές πλάτες, ΔΕΝ διορίστηκα απ το παράθυρο σε ΔΕΚΟ, ΔΕΝ ήμουν λαμόγιο, ΔΕΝ τους ψήφισα ποτέ αυτούς τους κερατάδες που βάλθηκαν τώρα να μας "σώσουν" ( βλέπε, να μας ξεπατώσουν).

Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο...

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 01, 2012, 01:02:48 πμ »
 να το αποδώσω στο μάτι??

να αναφερω οτι το μισο γκρουπ 9 απο τα 18 ατομα απο το γκρουπ στο μεξικο  τα χριστουγεννα αρρωστησαμε...με γαστρεντεριτιδα  και μερικοι και με πυρετο...μας γλωσσοεφαγαν.... :sad:
καλα εγω ειχα και την ιστορια...με το αναξιοπιστο βερσους που με αποτελειωσε..
εγω παντως το βρηκα αρχικα απο την τουριστικα πρακτορα..τωρα τι να λεμε... :blum:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος vagantos

• Sr. Member
  • kavouras12.blogspot.gr
    • καβουροζούμι
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 01, 2012, 01:13:32 πμ »
να το αποδώσω στο μάτι??

Πιο μπορει να ναι το μάτι που προκαλεί γαστρεντερίτιδα;
Αριστερό,  δεξιό ή το τρίτο μάτι;
Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο...

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 01, 2012, 01:23:58 πμ »
Συμφωνώ με τον Βαγγέλη 1.000.000%, αν και δεν έχω κάνει τα ταξίδια που έχει κάνει αυτός. Να συμπληρώσω μόνο επαυξάνοντας ότι δεν έφαγα απολύτως τίποτα παρέα με το βόδι (τι μου φταίει κι αυτό το κακόμοιρο το ζωντανό!!) που ισχυρίστηκε το αντίθετο!

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 01, 2012, 08:51:10 πμ »
Ο Vagantos τα ειπε ολα.

Για μενα,το γαμωτο ειναι οτι αρχισα τα ταξιδια,μεγαλος και εχω πολλη ''πεινα'' μεσα μου,τωρα που γλυκαθηκα,οποτε ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με οσους απο σας  εχετε κανει πολυ περισσοτερα.
Σε μενα βεβαια,η απουσια ταξιιδων τουλαχιστον για τον επομενο καιρο,περα απο το οικονομικο,ισως ''συνδυαστει'' και με κατι ευχαριστο αλλα ιδωμεν  :bigr:
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 01, 2012, 09:00:21 πμ by wotan1975 »

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 01, 2012, 09:49:34 πμ »
Ο Vagantos τα ειπε ολα.

Για μενα,το γαμωτο ειναι οτι αρχισα τα ταξιδια,μεγαλος και εχω πολλη ''πεινα'' μεσα μου,τωρα που γλυκαθηκα,οποτε ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με οσους απο σας  εχετε κανει πολυ περισσοτερα.
Σε μενα βεβαια,η απουσια ταξιιδων τουλαχιστον για τον επομενο καιρο,περα απο το οικονομικο,ισως ''συνδυαστει'' και με κατι ευχαριστο αλλα ιδωμεν  :bigr:

Μάλλον καταλάβαμε! Αυτά είναι ταξίδια!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 01, 2012, 09:58:52 πμ »
Για μενα,το γαμωτο ειναι οτι αρχισα τα ταξιδια,μεγαλος και εχω πολλη ''πεινα'' μεσα μου,

Πήγα πρώτη φορά διακοπές στα 27 μου χρόνια και παντρεμένος. Στα 28 βγήκα πρώτη φορά στο εξωτερικό (Βουλγαρία). Ποτέ δεν είναι αργά. Όσον αφορά την πείνα, αυτή είναι ακόρεστη. Και πεθαμένος να ταξιδέψω θα θέλω!!!!! :bigr: :bigr: :bigr: :bigr:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 01, 2012, 10:33:29 πμ »
Δεν χρειαζεται να πω κατι... τα ειπατε ολα εσεις... συμφωνω απολυτα.

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 01, 2012, 10:34:34 πμ »
Και εχω μια πεινα τωρα... :bigr: