Αποστολέας Θέμα: Διαδρομή με το Glacier Express...  (Αναγνώστηκε 2811 φορές)

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
Διαδρομή με το Glacier Express...
« στις: Φεβρουάριος 22, 2012, 23:53:44 μμ »
καλησπερα σε ολους εσας που αγαπατε τα ταξιδια!εγω κ ο καλος μου(συζηγος μου πια απο τον περασμενο σεπτεμβριο)ταξιδευουμε μια φορα το χρονο στην ευρωπη!εχουμε ερωτευτει την γερμανια(βαυαρια,βαδη βυρτεμβεργη),αυστρια κ εννοειτε ελβετια!!κ στη γαλλια ειναι ομορφα κ στην τσεχια,την ιταλια(δολομιτες μαγικα!!!).ο,τι διαφορετικο μερος γνωριζουμε ειναι ωραιο γιατι ξεφευγουμε απο τα δικα μας μερη,διαβαζουμε,ενημερωνομαστε,ψαχνουμε για το καθε μερος που θελουμε να παμε κ τι εχει να δουμε(εγω οργανωνω ολα τα ταξιδια,μ'αρεσει πολυ να το κανω,με ταξιδευει η ολη διαδικασια).τωρα διαβαζωτο θεμα της carmen κ μου αρεσει που γνωριζει τοσες πληροφοριες για το καθετι!μου αρεσει το επαγγελμα σου carmen!θελω να ερθω μια φορα μαζι σου!πως μπορουμε να σε βρουμε?εχουμε την ιδια αγαπη.την εβετια!τον απριλομαη(αν δεν μας κοψουν οι εκλογες) λεμε να παμε ξανα γερμανια,αυστρια,λιγο ελβετια,να παμε σε μερη που δεν εχουμε ξαναδει κ λιγο λιχτενσταιν.ο,τι εχει σχεση με αλπεις κ λειβαδια ειμαστε μεσα!θελω να ρωτησω glacier express λειτουργει τοτε?θα ειμαστε με αυτοκινητο βεβαια κ για 1 μερα που θα μπουμε ελβετια απο φελτκιρχ για να παμε μπαντ ραγκαζχουρ,σαν μοριτζ κ διανυκτερευση στο χωριο scuol,αξιζει να κανουμε μια μικρη ισως διαδρομη?

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
Απ: Διαδρομή με το Glacier Express...
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 00:24:44 πμ »
Καλώς τηνε!! Αν κατάλαβα καλά του οδικού κι εσείς. Είμαστε κάμποσοι εδώ. Θα τα λέμε τακτικά. Καλώς ήλθες λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 00:50:57 πμ »
Καλως ηρθες katsav και σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Ναι, η Ελβετια ειναι ενα απο  τα αγαπημενα μου μερη και ολα οσα ανεφερες, ειναι πραγματι πολυ ομορφα.
{ Αγαπω την δουλεια μου οπως και ο panpan την σπουδασαμε και συνεχιζουμε να την σπουδαζουμε συνεχως..}
Πως να βρεθουμε?? Αν ποτε αποφασισετε να ερθετε Βαρκελωνη θα μας  βρειτε ευκολα γιατι εδω μενουμε πλεον.Αλλα και σε οποιο πρακτορειο και να πας και μας {με}  ζητησεις ονομαστικα σαν ξεναγο {με γκρουπ} συνηθως με καλουν, ολα τα μεγαλα γραφεια μας γνωριζουν. Αλλιως θα πρεπει να κανονισουμε απλα να ταξιδεψουμε παρεα :wink:
 Το glacier express   λειτουργει συνεχεια. Το ωραιοτερο κομματι της διαδρομης ειναι προs το Zermatt. Θα ελεγα για μικρη διαδρομη να μην το παρεις.
{τσαμπα εξοδα} Αν θελεις να ευχαριστηθεις τοπιο ,  αλπεις, λιμνες, φυση και εντελβαϊς κανετε μια βολτα απο Σ.Μοριτς  στην Λουκερνη και Ιντερλακεν και πισω.  Θα σας παρει 2 ωρες αλλα θα με θυμηθεις...Τετοια ομορφια δεν θα εχεις ξαναδει.
 Αν χρειαστεις  τιποτα απο γερμανια-αυστρια..μην διστασεις να με ρωτησεις..σ αυτα τα μερη... γεννηθηκα και μεγαλωσα :bigr:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 00:51:32 πμ »
 :welcome: στην παρεα μας!!

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 19:15:47 μμ »
Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα,παιδια!!δεν εχω ασχοληθει ξανα με τετοιου ειδους επικοινωνια κ ζητω την κατανοηση σας!πειραματιζομαι ακομα!carmen,εννοεις με το glacier express να παμε davos-appenzell?'Η με το αυτοκινητο?για τη διαδρομη?'Η για τα 2 αυτα χωρια?γιατι κ στο appenzell εχουμε παει κ μεινει...γενικα απο ελβετια τα πιο πολλα τα βασικα τα εχουμε δει!δεν με χαλαει βεβαια να ξαναπαω καπουανβγαινειι το προγραμμα!το davos δεν το ειχα βαλει στο πλανο για το φετινο ταξιδι γιατι δεν βγαινει το προγραμμα.ειναι 1 μερα περιπου ελβετια κ μιση κ ετσι αναμεσα davos-st.moritz διαλεξα το st.moritz.εκανα καλα?ουτε αροζα ουτε κλοστερς με παιρνει.μηπως να μην παμε bad ragaz k chur?εχω βαλει επισης να περασουμε κ απο χα'ι'ντιλαντ στο χωριο maienfeld(να μην δουμε την περιοχη της χα'ι'ντη?).1 μερα πριν στα χωρια walzenhausen,werdenberg.μολις βρω χρονο θα γραψω τις διαδρομες που θελουμε να κανουμε(γερμ.αυστ.ελβ.λεχτενσ.) κ οποιος θελει να μου πει τη γνωμη του θα ειναι δεκτη!κατι να δουμε,κατι να μη δουμε κτλ.παντως, με το glacier express,καποια στιγμη,θα την κανω την διαδρομη zermatt-st.moritz.εχω δει στο youtube οτι ειναι πανεμορφη!κ το τρενο ολο τζαμι για να μην χανεις τιποτα απο τα τοπια κ εχεις κ τις ανεσεις σου(π.χ.φαγητο).....

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 23, 2012, 19:40:30 μμ »
Λοιπον. Πατε Σανκτ Μοριτς.Πολυ καλη επιλογη και ξοδεψε οσο χρονο θελετε για να τα δειτε ολα.Βεβαια , αν ερχεστε απο Απεντσελλ-Λιχτενσταιν
φυσικα να  πατε και στης  Χάιντης το χωριο..αλλα σας παιρνει να περασετε και απο το Bad Ragaz , αν και δεν ειναι τιποτα το wow!! λουτροπολη ειναι και  εχει κατι ερειπια απο το καστρο  Freudenberg. Στην Chur θα ελεγα οτι δεν χρειαζεται να πατε αφου εχετε μονο μια μερα..Ξοδεψτε περισσοτερο χρονο στο Σ.Μοριτς...να ανεβειτε στις κορυφες..Το Γκλασιερ εξπρες , αστο καλυτερα να το κανεις προς Zermatt.Aυτη ειναι η διαδρομη που αξιζει πιο πολυ για να φτασεις στους παγετωνες που δεν παει αυτοκινητο.
 Αν μου γραψεις την διαδρομη θα μπορεσω να σε βοηθησω περισσοτερο
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα