καλησπερα σε ολους εσας που αγαπατε τα ταξιδια!εγω κ ο καλος μου(συζηγος μου πια απο τον περασμενο σεπτεμβριο)ταξιδευουμε μια φορα το χρονο στην ευρωπη!εχουμε ερωτευτει την γερμανια(βαυαρια,βαδη βυρτεμβεργη),αυστρια κ εννοειτε ελβετια!!κ στη γαλλια ειναι ομορφα κ στην τσεχια,την ιταλια(δολομιτες μαγικα!!!).ο,τι διαφορετικο μερος γνωριζουμε ειναι ωραιο γιατι ξεφευγουμε απο τα δικα μας μερη,διαβαζουμε,ενημερωνομαστε,ψαχνουμε για το καθε μερος που θελουμε να παμε κ τι εχει να δουμε(εγω οργανωνω ολα τα ταξιδια,μ'αρεσει πολυ να το κανω,με ταξιδευει η ολη διαδικασια).τωρα διαβαζωτο θεμα της carmen κ μου αρεσει που γνωριζει τοσες πληροφοριες για το καθετι!μου αρεσει το επαγγελμα σου carmen!θελω να ερθω μια φορα μαζι σου!πως μπορουμε να σε βρουμε?εχουμε την ιδια αγαπη.την εβετια!τον απριλομαη(αν δεν μας κοψουν οι εκλογες) λεμε να παμε ξανα γερμανια,αυστρια,λιγο ελβετια,να παμε σε μερη που δεν εχουμε ξαναδει κ λιγο λιχτενσταιν.ο,τι εχει σχεση με αλπεις κ λειβαδια ειμαστε μεσα!θελω να ρωτησω glacier express λειτουργει τοτε?θα ειμαστε με αυτοκινητο βεβαια κ για 1 μερα που θα μπουμε ελβετια απο φελτκιρχ για να παμε μπαντ ραγκαζχουρ,σαν μοριτζ κ διανυκτερευση στο χωριο scuol,αξιζει να κανουμε μια μικρη ισως διαδρομη?