Αποστολέας Θέμα: Φεύγω Βερολίνο...και θέλω βοήθεια...  (Αναγνώστηκε 5800 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Φεύγω Βερολίνο...και θέλω βοήθεια...
« στις: Ιανουάριος 07, 2012, 11:54:01 πμ »
Μέσα στην ημέρα κλείνω τα εισιτήρια για Βερολίνο ή τουλάχιστον , για να μην το ματιάξω, είμαι πολύ κοντά στο να τα κλείσω...(καταραμένα λεφτά!!! :diablo: :diablo: :diablo:)
Με την easy jet φυσικά από 28 Απριλίου μέχρι 02 Μαίου...
Χρειάζομαι βοήθεια για το ξενοδοχείο...
Βρήκα το Quentin Design Hotel Berlin από το yeego όμως με 148 E το δίκλινο τατέσσερα βράδυα :bigr: :bigr: :bigr:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο χαρακτηρισμός του δωματίου double Functional...Τί σημαίνει ξέρει κανείς?
Επίσης η θέση του ξενοδοχείου εξυπηρετεί?Είδα ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε μετρό αλλά από εκεί και πέρα...
Τέλος αν εχει μείνει κανείς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ας πει τις εντυπώσεις τουυ

Και βέβαια πέρα από τις ιστορίες ότι έχει να προτείνει κάποιος να βγάζω προγραμματάκι σιγά σιγά ευπρόσδεκτο...
Carmen καμιά ξενάγηση για την πόλη του Βερολίνου θα μας κάνεις...Ξέρεις εσύ με χάρτες και όλα τα σχετικά... :bigr: :bigr: :bigr: :bigr:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 07, 2012, 12:09:26 μμ by coolalexis »

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
Απ: Φεύγω Βερολίνο...και θέλω βοήθεια...
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 14:05:02 μμ »
Περιμενε λιγο και θα σου ετοιμασει τα παντα για Βερολινο. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 14:09:56 μμ »
μεχρι την τριτη η easy εχει προσφορα και για τις ημερες που θελεις ειναι 59,98 χωρις βαλιτσα

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 15:27:21 μμ »
 Η τιμή  με την προσφορά είναι σούπερ,μην τη χάσεις αφού το αποφάσισες.Εμείς βαλίτσα δεν παίρνουμε για τόσες λίγες μέρες,δύο χειραποσκευές είναι οκ!Το ξενοδοχείο είναι πάμθνηνο αλλά εμένα 7,4 στο booking μου βρωμάει!Τώρα εξαρτάται τι απαιτήσεις έχει κανείς από το ξενοδοχείο.Εμένα πχ με χαλάει να είναι βρώμικο,να μυρίζει άσχημα και τα διάβασα και τα δύο για το συγκεκριμένο.Το ότι είναι μικρό το δωμάτιο αμελητέο μιας και θα είστε όλη μέρα στη γύρα.Το double fuctional δωμάτιο μπορεί να σημαίνει ότι απλά καλύπτει τις ανάγκες αλλά επίσης διάβασα ότι είναι πολύ μικρότερα από τις φωτό οπότε δεν ξέρω πως το εννοούν.
Η εποχή που πας είναι τέλεια,κι εμείς το περασμένο Μάη είχαμε πάει και γυρίσαμε μαυρισμένοι!!!
Την ιστορία μας φαντάζομαι την έχεις διαβάσει οπότε οτι απορίες έχεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 15:39:51 μμ »
μεχρι την τριτη η easy εχει προσφορα και για τις ημερες που θελεις ειναι 59,98 χωρις βαλιτσα
Το είδα Παναγιώτη,αυτό θα κλείσω...
Περιμενε λιγο και θα σου ετοιμασει τα παντα για Βερολινο. :bigr:
Περιμένω με ανυπομονησία...
Την ιστορία μας φαντάζομαι την έχεις διαβάσει οπότε οτι απορίες έχεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!
Εννοείται την έχω διαβάσει και την έχω ως βάση εως τώρα... :good: :good: :good:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 16:37:07 μμ »

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο χαρακτηρισμός του δωματίου double Functional...Τί σημαίνει ξέρει κανείς?

O oρος αυτος υποδηλωνει ενα μεγαλο δωματιο στο οποιο μπορει κανεις να κανει και εκδηλωσεις ..οπως πριβε παρτυ κλπ.
Τα περισσοτερα ξενοδοχεια ομως δεν γνωριζουν την πραγματικη του εννοια και το χρησιμοποιουν με την εννοια " ακρως εξυπηρετικο"
Αν εχει φωτο των δωματιων θα καταλαβεις απο το αν ειναι μεγαλο
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 16:47:09 μμ »
Πως μπορειτε ρε παιδια,με χειραποσκευη,εστω και για λιγες μερες...!Ειδικα οι γυναικες! :laugh:
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 17:07:56 μμ »
Βρήκα το Quentin Design Hotel Berlin από το yeego όμως με 148 E το δίκλινο τατέσσερα βράδυα

Λοιπον, το να μεινω εκει ...δεν εμεινα. Ειδα ομως το ξενοδοχειο διαβασα τα σχολια και εχω να σου πω το εξης.

1. Τοποθεσια. Παρα πολυ καλη για την τιμη του, Εισαι μεσα στο εμπορικο κεντρο. Το KA DE WE που διαβαζεις ειναι ενα απο τα πιο
διασημα και μεγαλα πολυκαταστηματα της γερμανιας { Βερολινου}.
  Ο σταθμος μετρο U-Bahn εξυπηρετει πολυ καλα απο εκει. Εισαι κοντα στο καταπληκτικο μεγαλο ζωολογικο κηπο, στην γκρεμισμενη εκκλησια
και τα ελληνικα εστιατορια  :bigr: :bigr: {αμα σου λειψει ο μουσακας } Η Kurfuerstendamm ειναι ο πιο εμπορικος δρομος του Βερολινου.

2.Απο την εμπειρια μου γνωριζω ποτε ενα σχολιο ειναι ειλικρινες και ποτε τραβηγμενο απο τα μαλια...Δεν μου φανταζει για να ειναι πραγματικα
βρωμικο. Ειναι πολυ δυσκολο αυτο στην γερμανια και ειδικα στο βερολινο που ο υγειονομικος ελεγχος ειναι πολυ αυστηρος.{ Καμμια φορα, επειδη
οι περισσοτερες καθαριστριες ειναι αλλοδαπες και τεμπελες "ξεχνουν" καποιο δωματιο. Με μια ευγενικη διαμαρτυρια ο ρεσεψιονιστ θα σου αλλαξει
το δωματιο.} Αυτο που  πιστευω σιγουρα ειναι οτι δεν ειναι design hotel, απλα προσπαθουν να το ωραιοποιησουν, αλλα και διαβαζοντας οτι τα δωματια ειναι μικρα δεν ειναι και functional in any way  :bigr:
 Ομως το μικρο δωματιο να μην σ απασχολει, οπως ειπε και η Φαιη, για εναν υπνο πατε...
Νομιζω η σχεση τιμης-προσφορας ειναι καλη. Εγω θα το επερνα...Αν μιλας γερμανικα , ακομα καλυτερα, γιατι αν ζητησεις στα γερμανικα ενα
"προσεγμενο" δωματιο, συνηθως σου το δινουν.

3.Παντα υπαρχουν καποια "καλα" δωματια στα ξενοδοχεια ,οσο κι αν θελει να σε πεισει ο ρεσεψιονιστ οτι ολα ειναι το ιδιο...Λεει ψεμματα...
Ή θα εχει καλυτερη θεα, ή θα ειναι πιο μεγαλο, ή προσφατα ανακαινισμενο. 
 Καπου διαβασα οτι δεν εχει ψυγειακι. Για 3* , ειναι υποχρεωμενος να εχει. Μπορει να ετυχε στο δωματιο αυτων που διαμαρτυρηθηκαν. Αν και το δικο σου δωματιο δεν εχει, φροντισε να το πεις του ρεσεψιονιστ και
αν αδιαφορισει να τον ενημερωσεις οτι θα το καταγγειλεις στην τουριστικη αστυνομια. Μην του χαριστεις...Το λιγοτερο που θα απολαυσεις ειναι μια γερη εκπτωση και καποια σαμπανια στο δωματιο ή ακομη και την σουιτα....

4. Απο το δρομο που ειναι το ξενοδοχειο και πισω ειναι η γκει περιοχη...αν δε σε πειραζει .. :bigr: :bigr:

Η ξεναγηση ετοιμαζεται ...οσονουπω..
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 23:22:51 μμ »
Carmen τι σημαίνει το double functional??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 23:52:55 μμ »
Σου το εγραψα παραπανω...μαλλον δεν το ειδες

O oρος αυτος υποδηλωνει ενα μεγαλο δωματιο στο οποιο μπορει κανεις να κανει και εκδηλωσεις ..οπως πριβε παρτυ κλπ.
Τα περισσοτερα ξενοδοχεια ομως δεν γνωριζουν την πραγματικη του εννοια και το χρησιμοποιουν με την εννοια " ακρως εξυπηρετικο"

Αυτα τα δωματια επειδη δεν ειναι μεγαλα μαλλον σημαινει απλα εξυπηρετικο !!!