Βρήκα το Quentin Design Hotel Berlin από το yeego όμως με 148 E το δίκλινο τατέσσερα βράδυα
Λοιπον, το να μεινω εκει ...δεν εμεινα. Ειδα ομως το ξενοδοχειο διαβασα τα σχολια και εχω να σου πω το εξης.
1. Τοποθεσια. Παρα πολυ καλη για την τιμη του, Εισαι μεσα στο εμπορικο κεντρο. Το KA DE WE που διαβαζεις ειναι ενα απο τα πιο
διασημα και μεγαλα πολυκαταστηματα της γερμανιας { Βερολινου}.
Ο σταθμος μετρο U-Bahn εξυπηρετει πολυ καλα απο εκει. Εισαι κοντα στο καταπληκτικο μεγαλο ζωολογικο κηπο, στην γκρεμισμενη εκκλησια
και τα ελληνικα εστιατορια

{αμα σου λειψει ο μουσακας } Η Kurfuerstendamm ειναι ο πιο εμπορικος δρομος του Βερολινου.
2.Απο την εμπειρια μου γνωριζω ποτε ενα σχολιο ειναι ειλικρινες και ποτε τραβηγμενο απο τα μαλια...Δεν μου φανταζει για να ειναι πραγματικα
βρωμικο. Ειναι πολυ δυσκολο αυτο στην γερμανια και ειδικα στο βερολινο που ο υγειονομικος ελεγχος ειναι πολυ αυστηρος.{ Καμμια φορα, επειδη
οι περισσοτερες καθαριστριες ειναι αλλοδαπες και τεμπελες "ξεχνουν" καποιο δωματιο. Με μια ευγενικη διαμαρτυρια ο ρεσεψιονιστ θα σου αλλαξει
το δωματιο.} Αυτο που πιστευω σιγουρα ειναι οτι δεν ειναι design hotel, απλα προσπαθουν να το ωραιοποιησουν, αλλα και διαβαζοντας οτι τα δωματια ειναι μικρα δεν ειναι και functional in any way

Ομως το μικρο δωματιο να μην σ απασχολει, οπως ειπε και η Φαιη, για εναν υπνο πατε...
Νομιζω η σχεση τιμης-προσφορας ειναι καλη. Εγω θα το επερνα...Αν μιλας γερμανικα , ακομα καλυτερα, γιατι αν ζητησεις στα γερμανικα ενα
"προσεγμενο" δωματιο, συνηθως σου το δινουν.
3.Παντα υπαρχουν καποια "καλα" δωματια στα ξενοδοχεια ,οσο κι αν θελει να σε πεισει ο ρεσεψιονιστ οτι ολα ειναι το ιδιο...Λεει ψεμματα...
Ή θα εχει καλυτερη θεα, ή θα ειναι πιο μεγαλο, ή προσφατα ανακαινισμενο.
Καπου διαβασα οτι δεν εχει ψυγειακι. Για 3* , ειναι υποχρεωμενος να εχει. Μπορει να ετυχε στο δωματιο αυτων που διαμαρτυρηθηκαν. Αν και το δικο σου δωματιο δεν εχει, φροντισε να το πεις του ρεσεψιονιστ και
αν αδιαφορισει να τον ενημερωσεις οτι θα το καταγγειλεις στην τουριστικη αστυνομια. Μην του χαριστεις...Το λιγοτερο που θα απολαυσεις ειναι μια γερη εκπτωση και καποια σαμπανια στο δωματιο ή ακομη και την σουιτα....
4. Απο το δρομο που ειναι το ξενοδοχειο και πισω ειναι η γκει περιοχη...αν δε σε πειραζει ..

Η ξεναγηση ετοιμαζεται ...οσονουπω..