Αποστολέας Θέμα: Προσοχή στο Hobby Τravel  (Αναγνώστηκε 544 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Προσοχή στο Hobby Τravel
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 15:57:00 μμ »
Φυσικα,χαιρομαι που τουλαχιστον τελευταια τα 2 χρονια,εμαθα μονος να οργανωνω κλπ.

Εεεε οχι κι εμαθες... σε μαθαμε... :laugh: :rofl: :rofl:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 16:53:36 μμ »
@ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ HOBBY TRAVEL
Εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν επρόκειτο για γραφείο αλλά για το ίδιο το σπίτι του κ Ιωαννίδη, απ’ όπου έκλεινε αεροπορικά εισιτήρια και έκανε κρατήσεις ξενοδοχείων, μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή

Ειλικρινα δεν νοιωθω καθολου τυψεις για αυτο που επαθαν,γιατι ενω διαπιστωσαν οπως λενε οτι δεν ηταν νομιμογραφειο,
αυτοι εγιναν συνενοχοι σε μια παρανομη πραξη.Τα ηθελε ο κ@λος τους.

@evi   : γιατί κάποιοι εν έτοι 2011 χρειάζονται τουριστικό πράκτορα και ξεναγό για να τους πάει στην Ευρώπη;; ( ειδικά)

Θα μπορουσα να παραθεσω δεκαδες λογους.Απειρια στα ταξιδια,μη γνωση ξενων γλωσσων,ελλειψη πιστωτικων καρτων,ελλειψη χρονου
για την οργανωση του ταξιδιου,αισθηση ανασφαλειας,η απλα γιατι δεν γουσταρει να το κανει μονος του.
Στο κατω-κατω οταν κλεινεις μια εκδρομη μονος σου μεσω airtickets,booking,viva...κλπ στην πραγματικοτητα πισω απο αυτες τις μηχανες
αναζητησεις ειναι τουριστικοι πρακτορες αλλα σε ηλεκτρονικη μορφη και αντι να εχουνε εναν υπαλληλο να κανει την δουλεια για σενα
την κανεις μονος σου και παλι πληρωνεις την προμηθεια σου σ αυτους τους πρακτορες.
Τι αλλαζει λοιπον?
Στην μια περιπτωση ειναι ο χχχχχχ Travel στην αλλη περιπτωση airtickets travel,booking.com travel,viva travel .....Κλπ
Τωρα αν ο μη γενοιτο συμβει κατι,στην πρωτη περιπτωση απευθυνεσαι στον πρακτορα σου ενω στην δευτερη περιπτωση
τρεχα γυρευε και ψαχνε ρωτα.Ειδικα αν ειναι καποιο σαιτ του εξωτερικου θα πρεπει να ξερεις καλα την γλωσσα για να συνεννοηθεις και
να λυσεις το προβλημα σου.
Ξερω απειρες περιπτωσεις με κοσμο που καταταλαιπωρηθηκε περυσι με το ηφαιστειο,με καθυστερησεις ανταποκρισεων,με ατυχηματα η
ασθενειες που μπορει να σου συμβουν,κλοπες χρηματων,ταξιδιωτικων εγγραφων........μπορω να γραφω ολη την ημερα.
Ο καλος πρακτορας σου αλλα και ο ξεναγος σου θα σου συμπαρασταθουν και θα σε βοηθησουν.
Ειδαλλως θα πρεπει να τα κανεις μονος σου και θα πρεπει να συνυπολογισεις το ψυχικο κοστος αλλα και το οικονομικο.

@ ( συγγνώμη που το λέω αλλά τι παρπάνω θα τους πει και θα τους εξηγήσει ο ξεναγός από πράγματα πιυ ήδη ξέρουν ή μπορούν να τα διαβάσουν σε ένα πολύ καλύτερο οδηγό

Το οτι αυτος εχει κατσει στα θρανια και εχει φαει τα νιατα του σπουδαζοντας το αντικειμενο σου λεει τιποτα?
Το οτι αυτους τους οδηγους κατα πλειοψηφια τους εχουν γραψει ξεναγοι περιληπτικα σου λεει τιποτα?
Το οτι υπαρχουν πληρωμενες καταχωρησεις στους οδηγους που να φαινονται σαν must to see,must to eat
σου περασε απο το μυαλο σου?
Με τι κριτηριο αποφασισες οτι ενας οδηγος ειναι καλυτερος απο εναν καλο επαγγελματια ξεναγο?
Μηπως αυτο ειναι ισοπεδωτικο για εναν ολοκληρο επαγγελματικο κλαδο?
Ας παιρνουμε ολοι τοτε εναν καλο βιβλιο και ας αντικαταστησουμε γιατρους,δικηγορους
φαρμακοποιους,δασκαλους....κλπ.

@ Βέβαια, γούστα είναι αυτά και πώς αλλιώς θα ζήσουν και οι έρμοι ξεναγοί

Εδω διακρινω μια" μεγαλοψυχια",Ο συλλογος ερμων ξεναγων πρεπει να  σ ευχαριστησει για την μεγαλοψυχια σου.
Παναγιωτης Σεκουρης
Αδειουχος ξεναγος και οχι βιβλιο

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 17:09:55 μμ »

( συγγνώμη που το λέω αλλά τι παρπάνω θα τους πει και θα τους εξηγήσει ο ξεναγός από πράγματα πιυ ήδη ξέρουν ή μπορούν να τα διαβάσουν σε ένα πολύ καλύτερο οδηγό;;)

Νομιζω εν γενει οτι ηταν πολυ ακομψο να θελεις να μας καταταξεις σε μια κατηγορια χειροτερη απο ενα καλο βιβλιο
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 18:17:47 μμ »
Φυσικα,χαιρομαι που τουλαχιστον τελευταια τα 2 χρονια,εμαθα μονος να οργανωνω κλπ.

Εεεε οχι κι εμαθες... σε μαθαμε... :laugh: :rofl: :rofl:

Ε,ενταξει,πιο πολυ με παροτρυνατε.Αυτη που με εμαθε ηταν μια συναδελφος φιλολογος.Την εφερα σπιτι και μου εδειχνε πως να κλεινω εισιτηρια κλπ.Τα αξιοθεατα και αυτα ειναι ευκολα να τα βρεις,με τοσους οδηγους που εχω.  :dance:
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 17:12:10 μμ »
 Να μια επισημη απαντηση απο το συλλογο φιλαθλων ΠΑΟΚ που ο εν λογω "κυριος" ισχυριζοταν οτι αντιπροσωπευει/

http://paoktrela.gr/content/επιτέλους-πότε-θα-παρέμβει-η-ασφάλεια-η-δικαιοσύνη-για-άνθρωπο-που-έφαγε-τα-χρήματα-παοκτσηδ

την απαντηση  αυτη πηρα και μεσου συνδεσμου πρακτορων ταξ.γραφειων.

Επιτέλους πότε θα παρέμβει η ασφάλεια & η δικαιοσύνη για άνθρωπο που έφαγε τα χρήματα ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ - ΛΟΝΔΙΝΟ ???

Sun, 11/12/2011 - 12:13 | Διάφορα
Για να δούμε πότε θα παρέμβει η ασφάλεια επιτέλους της πόλης μας και η δικαιοσύνη για μεγάλο νέο σκάνδαλο που δημιούργησε και πάλι νεαρός ΄΄ντεμέκ΄΄ επιχειρηματίας που κάποτε ασχολήθηκε και με την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. επί εποχής του κ. Κανώτα. Ο συγκεκριμένος νεαρός επιχειρηματίας  γνωστής εταιρίας Ι.Χ. και ιστοσελίδας (με άλλο αντικείμενο) που εξαπάτησε χιλιάδες μας συναθρώπους ξαναχτύπησε και πάλι. Πήρε από 180 ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ όπως μας ενημερώσαν πολλοί από αυτούς χθες στην Τούμπα και στο Παλατάκι ( κυρίως από παιδιά εκτός Θεσ/νίκης ) πήρε λοιπόν τα χρήματα της εκδρομής για το Λονδίνο και τους ανέφερε ότι δήθεν είχε τα εισιτήρια, πράγμα που δεν ίσχυε ποτέ, γιατί εισιτήρια είχαν μόνο οι εκδρομές συνδέσμων από την αρχή και η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για το τσάρτερ της και τα ακριβά διαρκείας. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που γνωρίζουμε τα στοιχεία του, λοιπόν εξαπάτησε 180 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και πάλι και τους έφαγε τα χρήματα τους. Και για να μην μπερδευτούν κάποιοι, ο εν λόγω κύριως δεν ανήκε ποτέ σε συνδέσμους,αλλά σε παλιοτερη διοίκηση της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Εμείς από την πλευρά μας, απαιτούμε η ασφάλεια της Θεσ.νίκης που γνωρίζει το θέμα να το λύσει, όπως και η δικαιοσύνη...σε μια εποχή που όλοι έχουμε ανάγκη ως και το τελευταίο ευρώ, δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιους ανρώπους γύρω μας, που παίζουν με τα χρήματα και τα όνειρα φιλων μας !!!

Περιμένουμε άμεσα τα αποτελέσματα της ερευνάς και θα σας ενημερώσουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας...
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 17, 2011, 17:15:00 μμ »
επισης και το παρακατω για να το γνωριζετε ολοι σας

Υπενθυμίζουμε στους αγαπητούς μας συναδέλφους και γνωστοποιούμε στους νέους μας φίλους ότι ο Σύνδεσμος Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας Θράκης με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας Τουρισμού Βορείου Ελλάδος δραστηριοποιείται δυναμικά, σε άμεση επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή παρανομίας στον κλάδο τουρισμού και σας προσκαλούμε να μας ειδοποιείτε για οτιδήποτε πέσει στην υπόληψή σας (παράνομη μεταφορά, παράνομη οργάνωση εκδρομής, παράνομη έκδοση εισιτηρίων, απουσία παροχής αποδείξεων, απάτη κ.λ.π) στα τηλέφωνα του Συνδέσμου 2310-533069 και fax 2310-547024 και με e-mail στη διεύθυνση syndesmostourismou@gmail.com

και οχι μονο για την βορεια ελλαδα ...για ολη την ελλαδα γενικα...βλεπε Καβαλιερο βιαχες

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 18, 2011, 04:00:22 πμ »
Ειλικρινά δεν καταλαβάινω γιατί τόση εμπάθεια και ειρωνία στο πρόσωπό μου επειδή είπα μια γνώμη: ότι εν έτει 2011 ειδικά σε ταξίδια στην Ευρώπη δεν χρειάζεται κάποιος ντε και καλά ξεναγό και τουριστικό πρακτορείο και ότι μπορεί να πάει μόνος του να δει τα διάφορα αξιοθέατα. Στο κάτω κάτω ότι κι αν λέω εγώ ή ο καθένας μας, ο κάθε ταξιδιώτης ό,τι τον βολεύει θα κάνει. Εδώ μιλούσαμε για ένα συγκεκριμένο πρακτορείο που φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και είπα και εγώ το αυτονόητο: να ψάχνει πρώτα ο καθένας πριν κλείσει εκδρομές. 

Είπα ότι ένας άνθρωπος μπορεί να διαβάσει δέκα πράγματα πριν πάει σε μια χώρα ή σε ένα συγεκριμένο μουσείο, δεν σύγκρινα τους ξεναγούς με τα βιβλία.

Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ευρώπη με πρακτορείο.

Μου φαίνεται ότι δεν θα ξανακάνω σχόλιο εδώ μέσα για οτιδήποτε, πολλά παρεξηγούνται.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 18, 2011, 04:37:59 πμ »
Eδώ παιδιά δεν κάνετε καταγγελία κατά του Hobby Travel ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτό, αλλά κατά εμού μόνο και μόνο επειδή είπα μια γνώμη!!! Το μόνο που είπα είναι ότι κάποιοι προτιμούν να ταξιδεύουν μόνοι τους και χωρίς ξεναγό ή τουριστικό πράκτορα. Τόσο πολύ σας πειράζει η γνώμη μου;;;

Δεν είναι απαραίτητο να κλείσεις με booking.com, airtckets κλπ. Μπορείς κάλλιστα να κλείσεις με την ίδια την αεροπορική εταιρεία ωραιότατα και να πας μόνος σου σε ένα ξενοδοχείο της αρεσκείας σου. Τι κάναμε πριν την εξάπλωση του ιντερνετ;; Και στο κάτω κάτω ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Δικαίωμά του είναι.

Καταλαβαίνω ότι εδώ υπάρχουν συμφέροντα, το ψωμάκι σας είναι!!!!! Να διαφημίζεται την δουλειά σας αλλά μην κάνετε επιθέσεις σε ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες σας. Τόσο κακό είναι κάποιος να πηγαίνει μόνος του ταξίδι;;;;;; Οι περισσότεροι σε αυτό το φόρουμ μόνοι τους πήγαν στην Ευρώπη τουλάχιστον, γιατί δεν τα βάλατε με όλους αυτούς;;;

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 18, 2011, 09:48:50 πμ »

και να χρειάζονται νταντά ( συγγνώμη που το λέω αλλά τι παρπάνω θα τους πει και θα τους εξηγήσει ο ξεναγός από πράγματα πιυ ήδη ξέρουν ή μπορούν να τα διαβάσουν σε ένα πολύ καλύτερο οδηγό;;)

Βέβαια, γούστα είναι αυτά και πώς αλλιώς θα ζήσουν και οι έρμοι ξεναγοί αλλά παθαίνεις τελικά ότι φοβάσαι και ό,τι πληρώνεις!!!

μηπως εσυ μας ειρωνευτηκες ??

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 18, 2011, 10:04:50 πμ »
@Καταλαβαίνω ότι εδώ υπάρχουν συμφέροντα
????????????? :dizzy: