Eγω προσωπικα πιστευω οτι αυτη η επιστρολη ειναι ενα ακομη ΘΡΑΣΣΟΣ του
χειριστου χαρακτηρα και ανθρωπου με τον οποιον εχω ποτε συνεργαστει. Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι ο ιδιος ο Κυριος?
Καβαλιερος ειναι ενα ΨΕΥΤΗΣ και να ανθρωπος που εμαθε να κανει την δουλεια μου με απειλες { ακομα και για την ζωη σου} και βρισιδια, ενω τα "ικανα" στελεχη δεν υπαρχουν πια , ολοι τον εγκατελλειψαν και αυτοι που εμειναν
εχουν αντιγραψει τις τακτικες του Καβαλιερου.
Ολα εδω πληρωνονται ΝΙΚΟ και ΜΙΧΑΛΗ ....εμας εξακολουθεις να μας χρωστας μετα απο κοντα 2 χρονια αρκετα λεφτα ακομη και ειμαστε ακομα στα δικαστηρια, ειναι γιατι εισαι ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ
!!!!
Και τον Κο Λυκειαρχη μετα απο ποσες καταγγελιες και φασαριες του επεστρεψες τα χρηματα του???
ΑΝ δεν σ εκαμνε ρομπα , θα τα χρωστουσες ακομα. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΠΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΦΥΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ Η ΑΠΟ ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΕΣ
Επρεπε να σ εκαμναμε και μεις ρομπα για να πληρωθουμε?
Το προγραμμα που πουλας και καυχιεσαι το ΕΚΛΕΨΕΣ απο αυτους που το ειχαν νομιμα και ειχες και το θρασσος να τους απειλεις ,,αυτες οι δουλειες δεν ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ...
Και σε περιοδο ΚΡΙΣΗΣ και οταν πεφτει η δουλεια , δεν πουλαμε ΜΟΥΡΗ ανοιγοντας ΝΕΑ γραφεια , την στιγμη που στην αγορα χρωστας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ , οπως και ομολογεις και ΑΥΤΟΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ u]
ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥς ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ