Αποστολέας Θέμα: Toronto- the path  (Αναγνώστηκε 2241 φορές)

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Toronto- the path
« στις: Νοέμβριος 11, 2011, 09:13:46 πμ »
Το ποσο αγαπω το Τορόντο το ξερουν όσοι με γνωριζουν. Ειναι μια υπεροχη, κοσμοπολιτικη πολη, η οποια με μαγεψε απο την πρωτη φορα που πηγα. Οι άνθρωποι ειναι πολυ μπροστα! Κάτι που δεν ξερει ο πολυς κοσμος ειναι η υπαρξη του PATH. Προκειται για τουνελ-εμπορικο κεντρο που εκτεινεται 28 χιλιομετρα κάτω απο την πολη και κατασκευαστηκε για να μπορει να κινειται ο κάτοικος απο το ενα σημειο στο αλλο μεσα στην πολη και να μην κρυωνει τον χειμωνα. Για περισσοτερες πληροφοριες εδω..
http://www.aviewoncities.com/toronto/path.htm
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Toronto- the path
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 11, 2011, 11:05:32 πμ »
Εχω κατι πολυ καλους φιλους εκει, ελληνες, που μου το ειχανε διηγηθει και μαλιστα μου εμαθαν και την  "ελληνο-τοροντεζικη" διαλεκτο.
[Τωρα που φριζαρουνε τα λεκια, θα σοπαρουμε στα παθια]= τωρα που φριζαρουν= feeze=παγωνουν τα λεκια= lakes =λιμνες ,
 θα σοπαρουμε= shopping=ψωνιζουμε , στα τα παθια =paths κανονικα μονοπατι, αλλα εδω υπογεια στοα αγορας.
Εξυπνο  :clap:
 { Μια τετοια αγορα συναντησα και στο Hannover Γερμανιας , οπου με μειον 12 ηταν πραγματικα σωτηρια !!! δεν ηταν βεβαια τοσο μεγαλη}
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 08:05:51 πμ »
Πολυ ενδιαφερον!!! :good:

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 12, 2011, 17:53:00 μμ »
Εχω κατι πολυ καλους φιλους εκει, ελληνες, που μου το ειχανε διηγηθει και μαλιστα μου εμαθαν και την  "ελληνο-τοροντεζικη" διαλεκτο.
[Τωρα που φριζαρουνε τα λεκια, θα σοπαρουμε στα παθια]= τωρα που φριζαρουν= feeze=παγωνουν τα λεκια= lakes =λιμνες ,
 θα σοπαρουμε= shopping=ψωνιζουμε , στα τα παθια =paths κανονικα μονοπατι, αλλα εδω υπογεια στοα αγορας.
Εξυπνο  :clap:
 { Μια τετοια αγορα συναντησα και στο Hannover Γερμανιας , οπου με μειον 12 ηταν πραγματικα σωτηρια !!! δεν ηταν βεβαια τοσο μεγαλη}

πρωτη φορα το ακουσα καλο  :blum:
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων