Αποστολέας Θέμα: Πάμε Αλάσκα?  (Αναγνώστηκε 15249 φορές)

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Πάμε Αλάσκα?
« Απάντηση #60 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 12:41:28 μμ »
..........μαρτυριαααααααααααρη... :roll:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος jimo

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Το καλύτερο ταξίδι είναι αυτό που έρχεται...
« Απάντηση #61 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 17:49:58 μμ »
Και λόγω των ημερών, αντί για ορό της αλήθειας , εγώ θα το έλεγα Της Παναγιάς το Δάκρυ.
Αν είναι το τσίπουρο να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην Αλάσκα , θα φέρω κι εγώ όσο θέλετε από την οικογενειακή παραγωγή  (Τυρναβίτικο παρακαλώ !!!) .
Carmen , ελπίζω να έχεις νέα για Alaska γρήγορα .
 Όχι για μένα , για τη φουρκαριάρα τη γυναίκα μου (τη fei)... που τη ρωτάω κάθε μέρα ... "Θα πάμε Alaska επιτέλους ?"   :)

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #62 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 19:06:28 μμ »
 :laugh: :laugh: :laugh:  Υπομονη !!! το καλο πραγμα αργει να γινει.. Μολις εχω νεωτερη προσφορα , θα σας ειδοποιησω για να τα κλεισουμε.
 Το τσιπουρο ομως δεν το γλυτωνετε..Θα το χρειαστουμε για "θερμανση"  :laugh:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
« Απάντηση #63 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 19:11:40 μμ »

Οσο θέλεις Carmen. ( Aυτονόητο βέβαια , μιας κι ανήκεις  πλέον στους φίλους μου)
Προχτές  το βράδυ πραγματικά το γλεντήσαμε . Είμαστε καμια 30ριά στο καζάνι που κάναμε την απόσταξη. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο ( εκτός απροόπτου)
Κι όλη η παραγωγή κάπως έτσι καταναλώνεται.
 Οταν κάποια φορά βρεθούμε έχω να σου πω και ιστορίες κεράσματα σε Βιετναμεζους και Λαοτιανούς. Ταξιδεμένος ο "ορός". (Περασμένα μεγαλεία....)

Αυτά είναι!!! Καλά τα σχέδια για αυτό το ταξίδι πάνε απ το καλό στο καλύτερο!!! Γιούπι!  :drink:
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.