Ανακαλυψα οτι ενας "φιλος" απο το Φεις-μπουκ, που κυκλοφορουσε με ενα Χ ψευδονυμο, τελικα ηταν ενα παλικαρι που γνωριζα
απο παλια απο την Θεσσαλονικη και που καμμια σχεση δεν ειχε με την εικονα που εδειχνε στον ιστοτοπο, τον τροπο που μιλουσε και φεροτανε
λες και ητανε ενα τελειως διαφορετικο ατομο.
Κυκλοφορουνε ατομα με ψευτικα ονοματα, ψευτικες φωτο, ψευτικες ιστοριες παρουσιαζοντας εναν εαυτο , που δεν υπαρχει η που θα ηθελαν να ειναι
και δεν τολμουν..
Εκανα την σκεψη, οτι το Ιντερνετ και οι διαφοροι ιστοτοποι "βοηθουν" καποια ατομα, να ζουν , υπο το καθεστως της ανωνυμιας, μια ψευτικη ζωη,
ενα δευτερο εγω, που σε τιποτα δεν διαφερει απο τα ατομα που πασχουν απο το συνδρομο της διχασμενης προσωπικοτητας.
Οταν ρωτησα τον "φιλο" μου, γιατι λεει ψεμματα και δεν αποκαλυπτει ποιος ειναι, μου απαντησε, οτι οι κανονικοι φιλοι του θα τον "κραζανε"
αμα φεροταν ετσι μπροστα τους και οτι δεν εχει το κουραγιο να τους παει κοντρα!!! Φοβοταν την απορριψη!!!!
Αληθεια θα "κραζαμε" στον αληθινο κοσμο τον φιλο μας για καποιο φερσιμο του, ενω στο διαδικτυο ο καθενας ε π ι τ ρ ε πε τ α ι να ειναι ο,τι θελει
και να φερεται οπως του καπνισει??