απλα οχι οτι ολα ειναι τελεια εξω. δηλαδη τουλαχιστον στο Ηνωμενο Βασιλειο και ραντσα στα δημοσια νοσοκομειο υπαρχουν, αρκετη γραφειοκρατεια, υψηλη φορολογια, πολλοι υπαλληλοι σε μια υπηρεσια που κανεις δεν ξερει τι κανει και σε στελνουν απο δω και απο κει. απλα σε γενικες γραμμες εμενα μ αρεσε περισσοτερο απο αποψη οργανωσης και επικοινωνιας τως ανθρωπων. οταν ημουν ψυχολογικα πεσμενος πηγαινα στο παρκο της γειτονιας μου, καθομουν στο γρασιδι με τη παρεα μου, εβλεπα τις λιμνες, ταιζαμε τα ζωα και τα ξεχνουσα ολα. οταν ειχα ελευθερο χρονο ασχολουμουμν με αθληματα που δεν ειχα τη δυνατοτητα να κανω εδω. οσο απο διασκεδαση καθημερινες ολα εκλειναν στις 12 το βραδυ και σαββατοκυριακο τα clubs στις 4 το πρωι. αλλα και στην ελλαδα οταν ειχα νοσοκομειο την επομενη μερα στις 8 το πρωι δεν μπορουσα να κοιμηθω το προηγουμενο βραδυ στις 4. απλα οσο αφορα στη διασκεδαση περα του οτι μεθανε πολυ ειναι οτι βγαινουν εξω για να διασκεδασουν. στην ελλαδα τα ατομα της ηλικιας (η πλειοψηφια) μου βγαινουν καπου οχι για να διασκεδασουν αλλα για να πουω οτι βγηκαν. Στην Αγγλια εμπαινες σ ενα club και ολο το μαγαζι χορευε χωρις να τους ενδιαφερει τι θα πει ο χ και ο ψ. Συην Αθηνα οταν βγαινω σε club, βλεπω ανθρωπους με το ποτο στο χερι να κοιτουν ο ενας τον αλλον. τελος, για τη νοοτροπια των ανθρωπων δε πιστευω οτι ειναι "κρυοι" οπως τους αποκαλουμε, απλα εχουν διαφορετικη κουλτουρα. στην αρχη οταν σε γνωριζουν ειναι ιδιαιτερα κλειστοι, θελουν το χρονο τους για να ανοιχτουν, ολα οταν ξεπεραστει αυτο το σταδιο γινονται χαλι να τους πατησεις. ειχα αυτη την εμπειρια τοσο στο πανεπιστημιο οσο και στις παρεες μου. αυτο που στην αρχη με πειραζεειναι οτι νευριαζουν δυσκολα. οταν λογομαχουσαμε, ηθελα να τους νευριασω και ηταν ηρεμοι, ανεκφραστοι μρ χαμηλο τονο φωνης σα να φορουσαν μασκα. Απο την αλλη το καλο και το κακο τους ειναι οτι μεσα στο μυαλο τους ξερουν ενα περπατημενο δρομο και αυτο θα ακολουθησουν με μικρες παρακαμψεις, δεν παιρνουν το ρισκο οπως εμεις, προτιμουν το σιγουρο δρομο και ας ειναι πιο μακρυς. το καλο με αυτο ειναι οτι μπορεις ευκολα να τους ψυχολογισεις και να χειριστεις καταλληλα μια κατασταση, αρκει να ξερεις τη "περπατημενη" συνταγη. οτροπος ειναι σχεδον ιδιος για ολους και μ εχει σωσει απο ατυχες και ασχημες καταστασεις.