Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια Νέα Υόρκη, έρχομαι!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 6446 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimitrisv

• Jr. Member
  • **
Βοήθεια Νέα Υόρκη, έρχομαι!!!!!!!
« στις: Αύγουστος 28, 2011, 22:51:36 μμ »
Επειδη επεσα θυμα του marketing των αεροπορικων εταιρειων, ζηταω τη βοηθεια σας. Υπεκυψα και παρα την κριση εκλεισα εισητηριακια για Νεα Υορκη για 12-22 Νοεμβρη. Οτι πληροφορια περα απο τα ηδη αναφερομενα στο φορουμ ειναι ευπροσδεκτη.
Βασικα με ενδιαφερει κανενα καλο - περιεργο μερος για επισκεψη, (οχι μουσειο), καλο "κουτουκακι" για φαγητο, μουσικη, καμια ξεχασμενη γειτονια για επισκεψη.  Ιστορικα σημεια αλλα οχι τα τουριστικα με τις τριωρες ουρες.
Βεβαια οτιδηποτε τιπ πειτε θα ειναι ευπροσδεκτο.
Ευχαριστω!!!!χεχε!!!

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • ο μαναβης οτι εχει πουλαει.
Απ: Βοήθεια Νέα Υόρκη, έρχομαι!!!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 28, 2011, 22:55:54 μμ »
φιλε μου η παραμονη μου στην νεα υορκη περιοριστικε εντος του αεροδρομιου οποτε μονο χρησιμος δεν ειμαι.λος αντζελες το ψιλοειδα.καλο ταξιδι και περιορισε τον υπνο να χαρεις της διακοπες περισσοτερο και να μας πεις τι παιζει εκει.
Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργηθεντα αχαριστο,,,,,,,

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 29, 2011, 08:48:22 πμ »
H Ειρηνη εχει παει αρκετες φορες εκει... βλεπεις εχει μεγαλο σοϊ εκει :bigr: ... θα σε ενημερωσει σχετικα. :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 29, 2011, 08:49:26 πμ »
Αααα και το marizaki... :good:

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 29, 2011, 09:37:42 πμ »
για ριξε μια ματια σε αυτο
http://www.nyc10best.com/
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 29, 2011, 09:44:43 πμ »
Ααα κι εσυ εχεις παει koyrsare... σε ξεχασα. :pardon:

Αποσυνδεδεμένος marizaki

• Sr. Member
  • Φύλο: Γυναίκα
    • http://timefortrips.blogspot.com/
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 30, 2011, 18:50:52 μμ »
Λοιπόν Δημήτρη αρχικά ρίξε μια ματιά στο αρθράκι αυτό:
http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,4965.0.html
Νομίζω ότι το τελευταίο που γράφω για το jazz club θα σε ενδιαφέρει. Και έχει και τέλεια ribs στο μαγαζί να σημειώσω. Επίσης ο οδηγός που γράφω - ο real city - είναι εξαιρετικός και στον προτείνω, γιατί θα βρεις μέρη που αν δεν τα ξέρεις δε θα τα βρεις. Προσωπικά επειδή πήγα λίγες μέρες επικεντρώθηκα ουσιαστικά στα σημαντικά μουσεία κτλ. Μην τα παραλείψεις πάντως συνιστώ, γιατί δε βρίσκεις αντίστοιχα παρά μόνο σε λίγες χώρες. Ειδικά το MET ήταν φοβερό και ουρές γενικά δε συναντήσαμε.
Θα ρωτήσω και κάποιους φίλους που ξέρουν περισσότερα για την πόλη μιας και έχουν πάει 2-3 φορές και θα σε ενημερώσω για νεότερα, αν μου πουν κάτι ενδιαφέρον.
Ξενοδοχείο βρήκες? Μείναμε εδώ http://www.affinia.com/New-York-City-Hotel.aspx?name=Shelburne-%20Murray-Hill
και ήτανε πολύ καλό.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisv

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 31, 2011, 18:10:59 μμ »
Ευχαριστω πολυ marizaki. Εχω διαβασει το αρθρο. Το jazz club το εχω ηδη σημειωσει! Απο ξενοδοχειο εκλεισα για τις εξι μερες αυτο : http://www.tripadvisor.com/VacationRentalReview-g60763-d1973542-Hidden_Luxury_in_Manhattan_A_true_NYC_experience-New_York_City_New_York.html

Δεν εχω ξαναμεινει σε σπιτι αντιστοιχο, οποτε αποτελει ρισκο, αλλα βολευει απο τοποθεσια και τιμη. Θα δειξει.

Μουσεια και αλλα αξιοθεατα θα τα περιορισω οσο το δυνατον. Πιστευω μια βολτα με ελικοπτερο να με καλυψει απο αποψη της πολης και να επικεντρωθω στα σοκακια!!!!!

Πολυ καλο το λινκ σου κουρσαρε Θενκς!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ειρήνη

• Full Member
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 13, 2011, 16:19:41 μμ »
Τον Νοέμβρη που θα πας, η ΝΥ θα είναι ήδη στολισμένη για τα Χριστούγεννα... εάν αποφασίσεις να πας μέχρι το Brooklyn, μην παραλείψεις να επισκεφτείς την περιοχή Bay Ridge, βραδυνές ώρες για να είναι φωτισμένα τα σπίτια που είναι υπέροχα στολισμένα για τα χριστούγεννα...  πραγματικά αξίζει να περπατήσεις σε αυτήν την γειτονιά, το ένα σπίτι καλύτερο από το άλλο. Επίσης εκεί κοντά βρίσκεται και η γέφυρα Verrazano, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην ΝΥ και ενώνει το Brooklyn με το Staten Island. Εκεί βρήκαμε και μια ταβερνούλα ελληνική αλλά δεν θυμάμαι ούτε που ακριβώς είναι, αλλά ούτε και το όνομά της. Μπορώ όμως εάν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσω και να σου πω μέχρι τότε...
Μία άλλη πρόταση εάν πρόκειται να παρακολουθήσεις κάποιο σοου, είναι να δεις τις Rockettes στο Radio City. Χριστουγεννιάτικο, και πολύ εντυπωσιακό. (Ελπίζω να παίζεται ακόμα). Θα περάσεις φανταστικά πάντως, ότι και αν επιλέξεις. Εγώ σου το εύχομαι ολόψυχα!
... μακριά πολύ μακριά να ταξιδεύουμε
κι ο ήλιος πάντα μόνους να μας βρίσκει,
εσύ τσιγάρα Camel να καπνίζεις ναι
κι εγώ σε μια γωνιά να πίνω whisky...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 02:12:39 πμ »
έχω πάει στην Νέα Υόρκη τουλάχιστον τέσερις φορές για να μείνω , όχι να περάσω. Πήγαινε στο Village ή στην Tribeca, , άμα ψάχνεις κάτι πιο εναλλακτικό, πιο ευρωπαικό , εκεί θα βρεις εσταιτόρια , μπαρ όλω των ειδών και όλων των προελεύσεων. Γνώμη μου: μην πας στην ΝΥ για να βρεις βλάχους Έλληνες που έχουν ανοίξει εστιατόρια, βγάλαν δυο δραχμές και ξεχάσαν τα ελληνικά ξαφνικά. Κουτούκια πήγαινε να βρεις στην Καισαριανή. Απλά η γνώμη μου.
Δες και το Μετροπόλιταν, έχει την μεγαλύτερη συλλογή ελληνιστικών ευρημάτων μετά το δικό μας Αρχαιλογικό Μουσείο!!!Και όχι μονο. Δες και το Moma, το Gugenhaim μην το δεις αμα δεν σε ενδιαφέρουν τα μουσεία αλλά κατά την γνώμη μου πάντα, δες ΜΕΤ και ΜΟΜΑ.