Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια Νέα Υόρκη, έρχομαι!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 6599 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimitrisv

• Jr. Member
  • **
Απ: Βοήθεια Νέα Υόρκη, έρχομαι!!!!!!!
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 07:57:55 πμ »
ΜΕΤ, ΜΟΜΑ, Guggenheim θα παμε σιγουρα λογω γυναικας. Το Radio City παροτι μου φαινεται πολυ αμερικανια βλεπω να πηγαινουμε για να παρουμε μια γευση, αφου αμερικη παμε.
Ελληνικα εστιατορια συμφωνω μαζι σου evi. Απο φαγητο εχω σημειωσει τοσα που δεν φτανουν οι μερες!!!! Τα πιο πολλα ειναι ορθαδικα βεβαια, αλλα θελω να το παιξω Νεουορκεζος πως να το κανουμε!!!!
Καμια συγκεκριμενη ημερησια για Νιαγαρα αν εχει καποιος/α να προτεινει?!?!

Παντως ευχαριστω και τις δυο σας :happy:

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 14, 2011, 11:09:10 πμ »
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 06, 2011, 23:38:34 μμ »
Ξερεις κανεις μηπως καμια προπληρωμενη καρτα για τηλεφωνα αμερικη - ελλαδα, και εντος αμερικης αλλα και data? οεο?

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 01:50:43 πμ »
εχω την κολλητη μου εκει, θα σου δωσω το τηλ. της να συνενοηθειτε και να σου βγαλει μια. Θα σου δωσει και πολλα τιπς ...πως το λετε
 αυτο στο ελλαντα... :laugh: συμβουλες, αφου της πεις, ολα αυτα που μαζεψες...αν εχει μεινει κανενα ελευθερο λεπτο..πως να το
 αξιοποιησεις περαιτερω.. { αλλα στο Μετροπολιταν να πας !!!!}
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 02:26:12 πμ »
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας πάλι αξίζει. Σίγουρα μια βόλτα με το καραβάκι στο Λιμπερτι Αιλαντ για να δείτε το άγαλμα της Ελευθερίας και να ανέβετε πάνω ( θα σας πάρει όλο το πρωινό αφού θα σας ψάχνουν εξαντλητικά, φοβούνται για τρομοκράτες), πιο πολύ αξίζει να δείτε το Ellis Island, το πρώτο νησί που πήγαιναιν οι μετανάστες, υπάρχει ένα υπεροχο μουσείο εκεί με όλη την ιστορία του μεταναστευτικού πληθυσμού: τις υγεινομικές καραντίνες που έβαζαν τους μετανάστες, τα δικαστήρια που τους δίκαζαν για τις παραβάσεις, τα ρούχα τους κλπ. Μπορείς να το κάνεις στην ίδια ημερήσια βόλτα με το καραβάκι, θα ξεκινήσεις πολύ πρωί για να τα προλάβεις και τα δύο. Και εννοείται εκείνη την ημέρα δεν βλέπεις τίποτα άλλο από μουσεία.

Θες να κάνεις τον Νιαγάρα ημερήσια εκδρομή από την Νέα Υόρκη; Δεν θα ήταν καλύτερα να έμενες στον Νιαγάρα μια - δυο μέρες; Για να προλάβεις να δεις πράγματα; Αξίζει να πάρεις τι καραβάκι που σε πηγαίνει στους καταρράκτες ( αυτό θα σου πάρει τουλάχιστον μια ώρα) , να κατέβεις στις στοές και να περπατήσεις μέσα από τους καταρράκτες ( άλλη μια ώρα), να δεις την πόλη εκτός από τους καταρράκτες, να δεις το μουσείο με τις πεταλούδες, το καζίνο, τις λίμνες του Νιαγάρα στην περιοχή. Εγώ θα έλεγα ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο ημέρες για να πάρεις μιαν ιδέα από την γενική περιοχή.

Όσο για τα τηλέφωνα γιατί δεν δοκιμάζεις το skype; Εγώ το θεωρώ την καλύτερη και πιο οικονομική λύση στα τηλέφωνα του εξωτερικού. 

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 08:13:29 πμ »
Ευχαριστω πολυ Carmen. στειλε μου το με pm!!!
Evi σε ευχαριστω και σενα για τις πληροφοριες. Απλα Νιαγαρα θελω να παω γιατι ειμαι πολυ περιεργος, ετσι και αλλιως τελικα εκλεισα με αεροπορικη εταιρεια μονο τα εισητηρια και θα παμε μονοι μας, οποτε βραδακι θα ειμαστε σπιτι. Το θεμα ειναι οτι λογω εποχης το καραβακι δεν παει στους καταρακτες και μενει μονο η βολτα απο κατω!!! Θα κανουμε και μια βολτα πηγαινε ελα στην Καναδεζικη μερια και αρκει πιστευω!!!
Το αγαλμα της ελευθεριας ειναι κλειστο λογω ανακαινισης απο τον Οκτωβριο οποτε τζιφος και εκει! Μουσειο Φυσικης ιστοριας θα τσεκαρω τωρα που το λες. Elis Island σιγουρα.
Το skype το προσπαθησα Βιετναμ που wifi ειχαν παντου και υπηρχε θεμα με ποιοτητα ηχου και σηματος. Οποτε δεν το ρισκαρω παλι. Θα το εχω σταντ μπαι. Επισης θελω να χρησιμοποιω το κινητο για κρατησεις σε εστιατορια και αλλα αξιοθεατα, αφου θα γινονται καθοδον!!
Τωρα προσπαθω να χωθω σε τιποτα supperclub!!!! Απο αυτα που κανουν τραπεζι ντοπιοι σεφ σε 8-20 ατομα σε σπιτι, το ειχαμε δοκιμασει Λονδινο και ηταν φοβερα. Ελπιζω να πετυχω τιποτα καλο και οχι ....αντεροβγαλτες χεχεχε!!!
Ευχαριστω και παλι για τα ινφος!!!!! (κανω προπονηση στο αγγλικο μου...)

Α, μιας που το θυμηθηκα απο ταξιδιωτικη ασφαλεια εχετε να δηλωσετε τιποτα καλο; Εμεις εχουμε χρησιμοποιησει κανα δυο φορες την worldnomads. ΤΙποτα αλλο δοκιμασμενο;

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 09:40:29 πμ »
Οι καταρρακτες Νιαγάρα ειναι καταπληκτικοι, σιγουρα αξιζει να τους δεις. Οι Αμερικάνοι εχουν κάνει πολύ καλη δουλεια με το State Park, δεν θα μπορεσεις μονο να δεις ολη την ομορφια του παρκου λογω της εποχής, ειδικά αν εχει χιονι... ερχεσαι πολυ κοντα με τους καταρρακτες και αυτο ειναι μαγικο. Kριμα που χανεις την βολτα με το maid of the mist... Αλλα και απο την Καναδεζικη πλευρα η θεα ειναι πανεμορφη. Τωρα σχετικα με τη διαμονή, ουτε η μια πλευρα ουτε η άλλη αξιζει για να μεινεις, η εκμεταλευση τις εχει καταντηση κιτς. Δεν ξερω ποσες ωρες θα εχεις στη διαθεση σου αλλα ενδεχομενως να μπορεσεις να επισκεφτεις το Niagara on the lake, απο την Καναδεζικη πλευρα, ειναι τοσο γραφικό και όμορφο! Αν πάλι σε ενδιαφερουν τα ψωνια, το Μπαφαλο εχει καταπληκτική αγορα, με πολύ καλα outlet. Ολα αυτα βεβαια, αν νοικιασετε αυτοκινητο.
Με ποια εταιρια πετατε απο ΝΥ?
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 08, 2011, 00:45:57 πμ »
Us airways πεταμε. Θα το δω αυτο με το αυτοκινητο, Θενκς

Αποσυνδεδεμένος dionisi

• Newbie
  • *
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 12:07:39 μμ »
Ψώνια και ταξίδι στη Νέα Υόρκη μέσω [ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ] και μου βγήκε πολύ οικονομικά! Ρίξτε μια ματιά αν σας ενδιαφέρει και ίσως βρείτε κάτι καλό.

Το μήνυμα αυτό θεωρείται spam και για το λόγο αυτό διαγράφηκε η εν λόγω παραπομπή
Εκ της διαχείρισης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 03, 2011, 20:29:10 μμ by elina »

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 16:47:24 μμ »
Για δωσε περισσοτερες πληροφορίες... ποσα κιλα εστειλες, ποσα εδωσες και ποσες μερες εκαναν να φτασουν?
The World is a book, and those who do not travel read only a page.