Αποστολέας Θέμα: Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα…της λάβας  (Αναγνώστηκε 7210 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα…της λάβας
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 12, 2011, 15:05:57 μμ »
Το κέντρο της νυχτερινής ζωής είναι τα Φηρά.Εγώ έμενα Φηροστεφάνι,είναι λίγο πιο πάνω από τα Φηρά,πιο ήσυχα και με λίγο ποδαρόδρομο παραπάνω αλλά μια χαρά!Για Οία,Ημεροβίγλι χρειάζεσαι όχημα και τα λεωφορεία πριν 5 χρόνια δεν ήταν πολύ συχνά αλλά είχε.

Αποσυνδεδεμένος marizaki

• Sr. Member
    • http://timefortrips.blogspot.com/
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 12, 2011, 15:08:53 μμ »
Το κέντρο της νυχτερινής ζωής είναι τα Φηρά.Εγώ έμενα Φηροστεφάνι,είναι λίγο πιο πάνω από τα Φηρά,πιο ήσυχα και με λίγο ποδαρόδρομο παραπάνω αλλά μια χαρά!Για Οία,Ημεροβίγλι χρειάζεσαι όχημα και τα λεωφορεία πριν 5 χρόνια δεν ήταν πολύ συχνά αλλά είχε.

:thank:
Ευχαριστώ πολύ Φαίη. Δεν έχω πρόβλημα με τον ποδαρόδρομο κι αν είναι και πιο ήσυχα ακόμα καλύτερα. Θα συνεχίσω το ψάξιμο με την ελπίδα ότι εκτός απροόπτου θα είμαι σύντομα Σαντορίνη!  :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 12, 2011, 21:28:48 μμ »
Αυτό το νησί έχει φανατικούς φίλους ή φανατικούς εχθρούς. Γνωρίζω ανθρώπους που μόλις πάτησαν το πόδι τους στην μαύρη άμμο εξαφανίστηκαν και άλλους που ο ερωτάς τους διαρκεί 15 χρόνια. Εγώ καλώς ή κακώς ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.

:clap: :clap: :clap: Τοσες μερες κι εγω η απαραδεκτη τωρα το ειδα! Ευχαριστουμε! Θελω παρα πολυ να παω στη Σαντορινη  :inlove:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος apleisto$

• Newbie
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • My Personal youtube channel
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 13, 2011, 01:35:15 πμ »
Μιας και φαίνεται ότι γνωρίζετε καλά το νησί χρειάζομαι συμβουλή. Πού είναι καλύτερο να κοιτάξω για διαμονή ώστε να μη χρειάζεται αυτοκίνητο για να βγω το βράδυ? Απ' ότι είδα η λύση είναι Φηρά, ισχύει αυτό?
Ευχαριστώ   :smile_:

Τα Φηρά στην περιπτωσή σου είναι μονόδρομος, στο νησί θα κυκλοφορείς μονο βράδυ? Έχεις αλλεργία στον ήλιο?
Beauty Exists Everywhere You Have To Develop An Eye For It And Be Able To See It (American Beauty.1999.)

H ευτυχία (ευδαιμονία) βρίσκεται στη διάθεση και όχι στα πράγματα

Αποσυνδεδεμένος marizaki

• Sr. Member
    • http://timefortrips.blogspot.com/
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 13, 2011, 10:19:24 πμ »
Μιας και φαίνεται ότι γνωρίζετε καλά το νησί χρειάζομαι συμβουλή. Πού είναι καλύτερο να κοιτάξω για διαμονή ώστε να μη χρειάζεται αυτοκίνητο για να βγω το βράδυ? Απ' ότι είδα η λύση είναι Φηρά, ισχύει αυτό?
Ευχαριστώ   :smile_:

Τα Φηρά στην περιπτωσή σου είναι μονόδρομος, στο νησί θα κυκλοφορείς μονο βράδυ? Έχεις αλλεργία στον ήλιο?

Όχι apleisto$ δεν είμαι αλλεργική στον ήλιο μιας και ρωτάς. Απλώς δε μου αρέσει καθόλου να χρειάζεται να πάρω αυτοκίνητο για να βγω για φαγητό, βόλτα ή ποτό το βράδυ.