Αποστολέας Θέμα: Προορισμοί του εξωτερικού που ονειρεύεστε!!  (Αναγνώστηκε 46193 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απ: Προορισμοί του εξωτερικού που ονειρεύεστε!!
« Απάντηση #90 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 13:39:44 μμ »
Σιγουρα ολοι μας εχουμε στο μυαλο μας ενα ταξιδι-ονειρο.... που ακομα δεν εχει πραγματοποιηθει ή που εχει ηδη πραγματοποιηθει. :smile_:

Ποιος ειναι ο δικος σας ονειρεμενος προορισμος και γιατι?
Οποιος εχει ζησει το δικο του ταξιδι-ονειρο ας μας πει για την εμπειρια αυτη...  :wink:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #91 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 13:55:34 μμ »
Σιγουρα οι περισσοτεροι απο εμας θα ονειρευονται παραπανω απο εναν προορισμους... ο δικος μου ''πρωτος'' ηταν η Αιγυπτος, το μεγαλυτερο υπαιθριο μουσειο του κοσμου... ονειρο ζωης για μενα που εκπληρωθηκε το καλοκαιρι του 2002!!! :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #92 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 13:56:43 μμ »
Ο δικός μου ονειρεμένος προορισμός είναι η Γαλλική Πολυνησία...Και μάλλον όνειρο θα μείνει... :cray: :cray: :cray:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #93 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 14:07:34 μμ »
Σιγουρα οι περισσοτεροι απο εμας θα ονειρευονται παραπανω απο εναν προορισμους... ο δικος μου ''πρωτος'' ηταν η Αιγυπτος, το μεγαλυτερο υπαιθριο μουσειο του κοσμου... ονειρο ζωης για μενα που εκπληρωθηκε το καλοκαιρι του 2002!!! :yahoo:

:clap: :clap: :clap: :clap: προφανως σ'αρεσουν τα μουσεια ε? περιμενα να μας πεις κατι πολυ πιο μακρυνο αλλα το οτι το εχεις πραγματοπιησει ειναι τελειοοο!  :yahoo:

Ο δικός μου ονειρεμένος προορισμός είναι η Γαλλική Πολυνησία...Και μάλλον όνειρο θα μείνει... :cray: :cray: :cray:

γιατι το λες αυτο??? λογω οικονομικων? ευχομαι ολοψυχα να πας ακομα κι αν δεν τα καταφερεις αμεσα και πας σε 20 χρονια απο τωρα...δεν εχει σημασια  :bigr:
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #94 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 14:10:12 μμ »
γιατι το λες αυτο??? λογω οικονομικων? ευχομαι ολοψυχα να πας ακομα κι αν δεν τα καταφερεις αμεσα και πας σε 20 χρονια απο τωρα...δεν εχει σημασια  :bigr:
Εννοείται λόγω οικονομικών...Σε ευχαριστώ αλλά με τόσα λεφτά που θέλει μπορώ να κάνω τουλάχιστον πέντε ταξίδια κάπου αλλού... :bigre: :bigre: :bigre:
Ίσως αν κερδίσω κανένα λαχείο... :dash:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #95 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 14:24:04 μμ »
Εννοείται λόγω οικονομικών...Σε ευχαριστώ αλλά με τόσα λεφτά που θέλει μπορώ να κάνω τουλάχιστον πέντε ταξίδια κάπου αλλού... :bigre: :bigre: :bigre:
Ίσως αν κερδίσω κανένα λαχείο... :dash:

Κι εγω να πω την αληθεια θα προτιμουσα τα 5 ταξιδια αντι για ενα! :bigr: Ποσο αραγε να στοιχιζει ενα ταξιδι στη γαλ.πολυνησια ?? :crazy: 5000 ή παραπανω?  :kill: :dash: :dizzy: :chok: :crazy:

Λαχειο?  :respect: ποτε δε ξερεις τι σου επιφυλασει η ζωη  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #96 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 14:59:28 μμ »
Ταξίδια-Όνειρο: "αμέτρητα"
Ταξίδια-Εμπειρίες που με σημάδεψαν ήταν το 10ήμερο στα βάθη της Ανατολίας (Τουρκία), το 8ήμερο στη Ρουμανία και το 15μερο στη Γαλλία. Φυσικά σε όλα μου τα ταξίδια βίωσα πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όνειρο που πραγματοποιήθηκε ήταν η επίσκεψη στα σπήλαια Λασκώ στη Ν. Γαλλία και στο Μοντ Σεν Μισέλ Στη Νορμανδία.
Τώρα τα όνειρα που έπονται είπαμε είναι πολλά αλλά αυτά που κυριαρχούν είναι: Αργεντινή (τουλάχιστον για 3 εβδομάδες) - Ιράν (3 εβδομάδες) - Νορβηγία (3 εβδομάδες) και για πιο άμεσα Συρία (2 εβδομάδες). Σε όλα αυτά χωρίς πρακτορείο. Μόνος.
Και βλέπουμε
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 25, 2010, 15:33:18 μμ by dimosf »

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #97 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 15:35:26 μμ »
Ταξίδια-Όνειρο: "αμέτρητα"
Ταξίδια-Εμπειρίες που με σημάδεψαν ήταν το 10ήμερο στα βάθη της Ανατολίας (Τουρκία), το 8ήμερο στη Ρουμανία και το 15μερο στη Γαλλία. Φυσικά σε όλα μου τα ταξίδια βίωσα πρωτόγνωρες εμπειρίες. Όνειρο που πραγματοποιήθηκε ήταν η επίσκεψη στα σπήλαια Λασκώ στη Ν. Γαλλία και στο Μοντ Σεν Μισέλ Στη Νορμανδία.
Τώρα τα όνειρα που έπονται είπαμε είναι πολλά αλλά αυτά που κυριαρχούν είναι: Αργεντινή (τουλάχιστον για 3 εβδομάδες) - Ιράν (3 εβδομάδες) - Νορβηγία (3 εβδομάδες) και για πιο άμεσα Συρία (2 εβδομάδες). Σε όλα αυτά χωρίς πρακτορείο. Μόνος.
Και βλέπουμε
Αυτό το Νορβηγία 3 εβδομάδες μου αρέσει πολύ...
Αν σου έλεγαν οτι μπορείς να κάνεις μόνο ένα ταξίδι στη ζωή σου όμως πιο θα ήταν???Ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι κάθε μέρα..

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #98 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 16:08:13 μμ »
Πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #99 στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 21:54:40 μμ »
Ολα τα ταξιδια είναι ενας ονειρεμένος προορισμός.... :happy:
Δύσκολη απάντηση....Ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να πραγματοποιήσω ένα απο τα ταξιδια ονειρο...Περού-Μάτσου Πίτσου.... :smile_: