Τα μέρη που θα ήθελα να επισκεφθώ είναι :1)Lensois Marahenses στη Βραζιλια2)Σαρμακάνδη στο Ουζμπεκισταν3)Κοραλιογενή Ύφαλο Glover στο Μπελιζ 4)Ποταμος Σέπικ στην Παπούα Νέα Γουινέα5)Mildford στην Νεα Ζηλανδία6)Ποταμος Γκόρντον και Εθν.Πάρκο Cradle Mountain στην Τασμανία7)Sossuvlei στην Ναμίμπια 8)Sentinel,Great Nicobar στην Ινδία9)Uyouni στην Βολιβία10)Essakane στο Μάλι (για το ετήσιο Φεστιβαλ)
βαγγελη , ηρεμα ..... ειμαστε και ευαισθητα παιδια....ανεξαρτητα ομως σου ευχομαι να πας και συντομα μαλιστα....εγω εχω ακομη πολλα οδοιπορικα στην ασια και ειδικα στην ινδοκινα και στα διπλανα μερη.................
καλα βαγγελη με εστειλεςτα περισσοτερα δεν τα εχω ξανακουσει που τα ανακαλυψες...καταρχην χρωστας ιστορια για ανταρκτικη μη ξεχνιεσαι περιμενουμε .....
Παράθεση από: toumpiotis στις Μάρτιος 21, 2010, 20:43:04 μμΤα μέρη που θα ήθελα να επισκεφθώ είναι :1)Lensois Marahenses στη Βραζιλια2)Σαρμακάνδη στο Ουζμπεκισταν3)Κοραλιογενή Ύφαλο Glover στο Μπελιζ 4)Ποταμος Σέπικ στην Παπούα Νέα Γουινέα5)Mildford στην Νεα Ζηλανδία6)Ποταμος Γκόρντον και Εθν.Πάρκο Cradle Mountain στην Τασμανία7)Sossuvlei στην Ναμίμπια 8)Sentinel,Great Nicobar στην Ινδία9)Uyouni στην Βολιβία10)Essakane στο Μάλι (για το ετήσιο Φεστιβαλ)Αν λαβουμε υπ'οψιν το χαρτη σου, ειναι θεμα χρονου οι προορισμοί που ονειρεύεσαι!!