Αποστολέας Θέμα: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum  (Αναγνώστηκε 67137 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • ο μαναβης οτι εχει πουλαει.
Απ: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum
« Απάντηση #240 στις: Οκτώβριος 01, 2011, 15:06:49 μμ »
ναι δημοσθενη συμφωνω.θα συνεχισω να γραφω και ζωντανα σε λιγο αν εχω ιντερνετ εκει.λογικα θα βρισκω κατα διαστηματα.
Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργηθεντα αχαριστο,,,,,,,

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Απ: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum
« Απάντηση #241 στις: Οκτώβριος 01, 2011, 15:21:43 μμ »
ναι δημοσθενη συμφωνω.θα συνεχισω να γραφω και ζωντανα σε λιγο αν εχω ιντερνετ εκει.λογικα θα βρισκω κατα διαστηματα.

Παλι μπερδευτικες... δεν με λενε Δημοσθενη... Δημητρη με λενε. :laugh:
Να γραφεις... περιμενουμε τις ανταποκρισεις σου... αλλα παντα με κεφι και χωρις νευρα. :smile_: :good:

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Full Member
  • ο μαναβης οτι εχει πουλαει.
« Απάντηση #242 στις: Οκτώβριος 01, 2011, 17:54:59 μμ »
νευρα και ταξιδι δεν πανε μαζι.η ταξιδευεις και εισαι ηρεμος η μενεις στην ελλαδα και νευριαζεις. :drink:
Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργηθεντα αχαριστο,,,,,,,

Αποσυνδεδεμένος NoName

• Hero Member
    • NoName
« Απάντηση #243 στις: Οκτώβριος 03, 2011, 15:21:21 μμ »
Καλησπέρα.
Ρίξτε μιά ματιά εδώ:  http://www.tapatalk.com/

Δεν ξέρω πόσο στοιχίζει για να το ενσωματώσει το forum και πόσοι χρησιμοποιούν smartphone από τα μέλη αλλά για όποιον χρησιμοποιεί και ταξιδεύει πιστεύω θα του είναι χρήσιμο για να παρακολυθεί τι γίνετε στο forum και να βρίσκει άμεσα ότι χρειάζεται για το ταξίδι του.

(Σήμερα είναι ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ  :wink: )
Οι βλάκες είναι ανίκητοι.... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

http://nonamegr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
« Απάντηση #244 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 14:38:53 μμ »
Καλησπέρα...να πώ μια πρόταση για τις ενότητες του φόρουμ??
Θα μπορουσε να μπεί κατηγορία : Ανεξάρτητοι Ταξιδιώτες-Παρέα για Ταξίδια?
Απ΄ότι βλέπω στο σάιτ εχει αρκετούς ψαγμένους ταξιδιώτες γιατί να μήν συνδυάσουμε και τις εμπειρίες μας και τα επόμενα ταξίδια μας με παρεα??
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #245 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 17:19:51 μμ »
Δεν είναι κακή ιδέα.Το έχουμε συζητήσει και σε συναντήσεις μας,πολλοί από μας σκεφτόμαστε κατά καιρούς τον ίδιο προορισμό.Μπορεί κάποτε να σχηματίσουμε και μικρά γκρουπάκια και να έχουμε καλύτερες τιμές.Ακόμη και κάποιος που ταξιδέυει μόνος βρίσκοντας συνταξιδιώτη γλιτώνει το έξτρα κόστος του μονόκλινου.
Δεν ξέρω εσάς εμένα με έχουν πιάσει οι τσιγγουνιές μου τελευταία και ψάχνω τρόπους να συνεχίσω τα ταξίδια οικονομικοτερα!

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #246 στις: Οκτώβριος 08, 2011, 17:33:27 μμ »
Δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας
οι καιροι ειναι δυσκολοι και οτι μπορουμε κανουμε.

Αποσυνδεδεμένος nataliana

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #247 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 00:01:50 πμ »
Δεν γνωρίζω αν έχει ειπωθεί ξανά. Διαβάζοντας την ιστορία του Dimosf "Αιγινα με ενδιαφέροντα άτομα" και την ιστορία του panpan  για την Ιβιρική και την σκέψη του να δώσει πληροφορίες σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες σκέφτηκα αν θα ήταν εφικτό να γίνει μια ενότητα ανά προορισμό που να δίνει τέτοιες πληροφορίες. Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα αλλά θέλουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα. Οι πληροφορίες όμως που παρέχονται από ταξιδιωτικά forum είναι ελάχιστες εως ανύπαρκτες. Το προτείνω καταννοώντας  επίσης ότι θέλει μια ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά αν και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο θεωρώ ότι πολλοί εδω μέσα θα βοηθήσουν σ΄αυτήν την κατεύθυνση. 

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #248 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 00:16:33 πμ »
καθε προσπαθεια στην αρχη συνηθως γινετε μεμονωμενα.
ευχωμαι να τα συλλαβουν αρκετοι και ειμαι σιγουρος οτι
θα ανοιξει ξεχωριστη ενοτητα Οσοι πιστοι προσελθετε

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #249 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 08:33:15 πμ »
Για μας δεν ειναι καθολου δυσκολο να φτιαχτει μια, αλλα και δυο ενοτητες ακομη στο φορουμ... τι νοημα ομως θα εχει μια ενοτητα αφου τα ιδια θεματα μπορουν να απορροφηθουν απο τις ηδη υπαρχουσες.

Οσο πιο πολλες ενοτητες εχει ενα φορουμ, τοσο πιο πολυ δυσκολο και δυσλειτουργικο γινεται για τον επισκεπτη. Και για να γινω πιο σαφης... την προταση του Αντρεα Ανεξάρτητοι Ταξιδιώτες-Παρέα για Ταξίδια? δεν μπορει να την καλυψει το Περί Ταξιδίων... Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα... Ταξιδεύοντας στο Εξωτερικό? ... εκει δεν γραφουμε τοσο καιρο τα ταξιδια που ετοιμαζουμε και τα πραγματοποιουμε μονοι μας? Τωρα αν καποιος ψαχνει και παρεα για να μοιρασει τα εξοδα μπορει να το συμπληρωσει στον τιτλο του topik.

Oσον αφορα την προταση της Nataliana... να γίνει μια ενότητα ανά προορισμό που να δίνει πληροφορίες σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες... ειναι πολυ δυσκολο γιατι θα πρεπει να φτιαξουμε αλλους τοσους θυγατρικους πινακες... πλεον αυτων που υπαρχουν, ομως αν θελουμε να βοηθησουμε, μπορουμε γραφοντας τις ιστοριες μας να συμπεριλαβουμε καποια tips που θα βοηθησουν αυτα τα ατομα.

Να ειστε σιγουροι πως αυτος που θελει καποιες πληροφοριες που τον ενδιαφερουν, θα τις βρει στο φορουμ χρησιμοποιωντας την αναζητηση, πανευκολα. :smile_: