Αποστολέας Θέμα: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum  (Αναγνώστηκε 67137 φορές)

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum
« Απάντηση #220 στις: Μάιος 23, 2011, 10:34:51 πμ »
Δε θα ήταν ωραίο να υπήρχε ένα κουμπάκι "σ'ευχαριστώ" ή "like" όπως στο fb αντί να γεμίζουμε με replay κάθε θέμα???

Αυτο νομιζω πως γινεται... θα μας το πει ομως η Ελινα που θα το φτιαξει κιολας. :bigr:

Το κοιτάω.... Θα σας ενημερώσω  :smile_:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #221 στις: Ιούνιος 27, 2011, 10:06:22 πμ »
Θα ηθελα στο προφιλ μας ο καθενας να μπορει να βαζει το λινκ με το ταξιδιωτικο του χαρτη. θα ηταν πολυ ωραιο ανοιγοντας το προφιλ καποιου να μπορω να δω και το χαρτη του και να μη το ψαχνω στο θεμα με τους χαρτες. Θα μπορουσε να μπει αλλο ενα κουτακι σαν αυτο για τη προσωπικη σελιδα που βαζουμε που να λεει "ταξιδιωτικος χαρτης"  :smile_:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #222 στις: Ιούνιος 28, 2011, 00:55:19 πμ »
Θα ηθελα στο προφιλ μας ο καθενας να μπορει να βαζει το λινκ με το ταξιδιωτικο του χαρτη. θα ηταν πολυ ωραιο ανοιγοντας το προφιλ καποιου να μπορω να δω και το χαρτη του και να μη το ψαχνω στο θεμα με τους χαρτες. Θα μπορουσε να μπει αλλο ενα κουτακι σαν αυτο για τη προσωπικη σελιδα που βαζουμε που να λεει "ταξιδιωτικος χαρτης"  :smile_:
http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,5.190.html

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #223 στις: Ιούνιος 28, 2011, 01:15:14 πμ »
http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,5.190.html

:good: :good: :good:
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #224 στις: Ιούνιος 30, 2011, 21:14:45 μμ »

Βαλτο απο κατω... οπως ο coolalexis κι εγω. ;)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #225 στις: Σεπτέμβριος 03, 2011, 18:08:53 μμ »
παρακαλω να ληφθει σοβαρα υποψη το παρακατω:  :bigr:
η προταση μου ειναι στις ταξιδιωτικες ιστοριες να ειναι στην αρχη ολοκληρη η ιστορια και μετα τα σχολια, να μη χρειαζεται να πηγαινουμε παρακατω τις σελιδες για να βρουμε το υπολοιπο της ιστοριας. τι λετε; ειναι εφικτο;

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #226 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 11:39:36 πμ »
Θέλω να κάνω μια παρατήρηση σε ένα «πρόβλημα» για το οποίο δυστυχώς δεν έχω πρόταση για λύση.
Ξεκινώ με αφορμή τη μεταφορά της τελευταίας ιστορίας του SpirosN στα Road Trips και από τον τρόπο που ψάχνω εγώ όταν θέλω να βρω κάτι. Συνήθώς πάω στις Ιστορίες από την περιοχή που με ενδιαφέρει. Αν μου κόψει μπορεί να πάω και στα Road Trips. Αν λοιπόν δεν χρησιμοποιήσω τη μηχανή αναζήτησης πρέπει να κάνω δύο αναζητήσεις. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα να χάσω κάποια σημαντικά δεδομένα.
Μήπως λοιπόν, με κάποιο τρόπο που δεν ξέρω, θα έπρεπε να υπάρχουν όλες οι ιστορίες μιας περιοχής σε ένα μέρος και να υπάρχουν και σε κάποιο άλλο όπως τα Road Trips.
Όσον αφορά το κεφάλαιο «Περί ταξιδίων…..», όπως είναι τα πράγματα είναι μια χαρά.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #227 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 11:51:18 πμ »
Τοτε πρεπει να καταργηθει η ενοτητα ''Ιστορίες από Road Trips και Cruises'' και ολες οι ιστοριες να περασουν στις ενοτητες με τις ιστοριες απο Ελλαδα και Εξωτερικο.
Η Ελινα εχει αυτο το κομματι... αν αποφασιστει, θα μεταφερω τις ιστοριες οπως γραφω παραπανω και θα διαγραφει η ενοτητα με τα Road Trips και τις Κρουαζιερες.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #228 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 21:38:56 μμ »
η προταση μου ειναι στις ταξιδιωτικες ιστοριες να ειναι στην αρχη ολοκληρη η ιστορια και μετα τα σχολια, να μη χρειαζεται να πηγαινουμε παρακατω τις σελιδες για να βρουμε το υπολοιπο της ιστοριας. τι λετε; ειναι εφικτο;
συμφωνώ με το manelaki...για δείτε το...

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #229 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 17:45:58 μμ »
συμφωνώ με το manelaki...για δείτε το...

Πολύ καλή σκέψη! Όταν ανοίγει ένα μέλος καινούργιο θέμα για να γράψει την ιστορία του, στις "Πρόσθετες Επιλογές" μπορεί να τσεκάρει την επιλογή "Κλείδωμα συζήτησης". Έτσι κλειδώνει το θέμα. Όταν θέλει να συνεχίσει, πρέπει να επιλέξει κάτω αριστερά Lock/Unlock για να ξεκλειδώσει και να ξανακλειδώσει το θέμα αντίστοιχα.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!