Αποστολέας Θέμα: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum  (Αναγνώστηκε 67131 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum
« Απάντηση #230 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 18:01:40 μμ »
Τοτε πρεπει να καταργηθει η ενοτητα ''Ιστορίες από Road Trips και Cruises'' και ολες οι ιστοριες να περασουν στις ενοτητες με τις ιστοριες απο Ελλαδα και Εξωτερικο.
Η Ελινα εχει αυτο το κομματι... αν αποφασιστει, θα μεταφερω τις ιστοριες οπως γραφω παραπανω και θα διαγραφει η ενοτητα με τα Road Trips και τις Κρουαζιερες.

Υστερα απο συννενοηση με την Ελινα και λαμβανοντας υπ' οψιν την παρατηρηση του Δημου, η ενοτητα ''Ιστορίες από Road Trips και Cruises'' αλλαξε και εγινε ''Ιστοριες απο κρουαζιερες'' κι αυτο για να μην καταργηθει η ενοτητα, ετσι παρεμειναν εκει οι κρουαζιερες... τα δε Road Trips μοιραστηκαν στις ενοτητες με τις ιστοριες απο Ελλαδα και Εξωτερικο.

Αποσυνδεδεμένος vagantos

• Sr. Member
  • kavouras12.blogspot.gr
    • καβουροζούμι
« Απάντηση #231 στις: Σεπτέμβριος 05, 2011, 22:36:54 μμ »
παρακαλω να ληφθει σοβαρα υποψη το παρακατω:  :bigr:
η προταση μου ειναι στις ταξιδιωτικες ιστοριες να ειναι στην αρχη ολοκληρη η ιστορια και μετα τα σχολια, να μη χρειαζεται να πηγαινουμε παρακατω τις σελιδες για να βρουμε το υπολοιπο της ιστοριας. τι λετε; ειναι εφικτο;
συμφωνώ με το manelaki...για δείτε το...

Πολύ καλή σκέψη! Όταν ανοίγει ένα μέλος καινούργιο θέμα για να γράψει την ιστορία του, στις "Πρόσθετες Επιλογές" μπορεί να τσεκάρει την επιλογή "Κλείδωμα συζήτησης". Έτσι κλειδώνει το θέμα. Όταν θέλει να συνεχίσει, πρέπει να επιλέξει κάτω αριστερά Lock/Unlock για να ξεκλειδώσει και να ξανακλειδώσει το θέμα αντίστοιχα.
Δεν νομίζω πως το "κλείδωμα" μεχρι να τελειώσει  η  ιστορία είναι η πιο καλή λύση.
Μια ιστορία μπορει να  αποτελειται  απο πολλές συνέχειες ή  ενότητες και  είναι  βολικό και για το συγγραφεα, αλλά και για τους αναγνώστες η  τμηματική δημοσίευση. Έτσι δεν κουράζει και μπορει και γίνεται και συζήτηση.
Αυτό που ζήτησε ο Δήμος και το manelaki ειναι να υπάρξει τροπος ετσι ωστε μετά  ο τέλος της ιστορίας να  ειναι δυνατή η συγκέντρωση των αποσπασμάτων  και η προβλήτα τους σαν ενιαιο κείμενο. Ξέρω οτι ειναι εφικτό, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.
Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο...

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #232 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 00:57:34 πμ »

Πολύ καλή σκέψη! Όταν ανοίγει ένα μέλος καινούργιο θέμα για να γράψει την ιστορία του, στις "Πρόσθετες Επιλογές" μπορεί να τσεκάρει την επιλογή "Κλείδωμα συζήτησης". Έτσι κλειδώνει το θέμα. Όταν θέλει να συνεχίσει, πρέπει να επιλέξει κάτω αριστερά Lock/Unlock για να ξεκλειδώσει και να ξανακλειδώσει το θέμα αντίστοιχα.
Δεν νομίζω πως το "κλείδωμα" μεχρι να τελειώσει  η  ιστορία είναι η πιο καλή λύση.
Μια ιστορία μπορει να  αποτελειται  απο πολλές συνέχειες ή  ενότητες και  είναι  βολικό και για το συγγραφεα, αλλά και για τους αναγνώστες η  τμηματική δημοσίευση. Έτσι δεν κουράζει και μπορει και γίνεται και συζήτηση.
Αυτό που ζήτησε ο Δήμος και το manelaki ειναι να υπάρξει τροπος ετσι ωστε μετά  ο τέλος της ιστορίας να  ειναι δυνατή η συγκέντρωση των αποσπασμάτων  και η προβλήτα τους σαν ενιαιο κείμενο. Ξέρω οτι ειναι εφικτό, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.

Ακριβως αυτο. Ειναι συγκεντρωμενα ολα μαζι φωτογραφιες και ιστορια και διαβαζεται ευκολα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2011, 10:40:18 πμ by elina »
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #233 στις: Σεπτέμβριος 06, 2011, 10:47:09 πμ »
Στην αρχική σελίδα www.travelchat.gr βρίσκονται οι ιστορίες ολοκληρωμένες.
Πατώντας "Σχολιάστε στο forum" διαβάζεις όλα τα σχόλια και πατώντας "Διαβάστε περισσότερα" διαβάζεις ενιαίο το κείμενο με τις φωτογραφίες.
Οι περισσότερες ολοκληρωμένες ιστορίες βρίσκονται στην αρχική σελίδα... οι υπόλοιπες θα μπουν σύντομα.  :bigr:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος vagantos

• Sr. Member
  • kavouras12.blogspot.gr
    • καβουροζούμι
« Απάντηση #234 στις: Σεπτέμβριος 12, 2011, 01:18:09 πμ »
Στην αρχική σελίδα www.travelchat.gr βρίσκονται οι ιστορίες ολοκληρωμένες.
Πατώντας "Σχολιάστε στο forum" διαβάζεις όλα τα σχόλια και πατώντας "Διαβάστε περισσότερα" διαβάζεις ενιαίο το κείμενο με τις φωτογραφίες.
Οι περισσότερες ολοκληρωμένες ιστορίες βρίσκονται στην αρχική σελίδα... οι υπόλοιπες θα μπουν σύντομα.  :bigr:

Αδιάβαστος ο νέος... :sorry:
Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #235 στις: Σεπτέμβριος 13, 2011, 21:18:58 μμ »

Αδιάβαστος ο νέος... :sorry:

Ειδες που βιαζεσαι αδελφε Αββακούμ!!! :mocking:

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Full Member
  • ο μαναβης οτι εχει πουλαει.
« Απάντηση #236 στις: Οκτώβριος 01, 2011, 14:21:12 μμ »
Πνευματική ιδιοκτησία ή πνευματικά δικαιώματα ονομάζονται τα αποκλειστικά δικαιώματα των πνευματικών δημιουργών στο έργο τους. Παραχωρούνται από τον νόμο για ορισμένο χρόνο για να απαγορεύσουν σε τρίτους τη χρήση των έργων χωρίς την άδεια του δημιουργού. Το πνευματικό δικαίωμα υφίσταται σε έργα λογοτεχνίας και τέχνης, όπως βιβλία, θέατρο, ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, αρχιτεκτονική αλλά και άλλες δημιουργίες όπως λογισμικό ή βάσεις δεδομένων (databases). Περιλαμβάνει το δικαίωμα της εκμετάλλευσης του έργου (περιουσιακό δικαίωμα) και το δικαίωμα της προστασίας του προσωπικού δεσμού του δημιουργού του προς αυτό (ηθικό δικαίωμα). Το πνευματικό δικαίωμα αποκτάται αυτοδικαίως χωρίς να απαιτείται αίτηση του δημιουργού ή καταχώριση του έργου σε κάποια υπηρεσία.

Στην Ελλάδα θεμελιώδης είναι ο νόμος 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) ο οποίος, εμπνεόμενος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας, αναθεωρεί την προηγούμενη νομοθεσία του 1920 και συμμορφώνεται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Ο νόμος αυτός τροποποιήθηκε δραστικά σε πολλές διατάξεις του με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α'271/1997) σε εφαρμογή των Οδηγιών 93/83/ΕΟΚ και 93/98/ΕΟΚ.
Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργηθεντα αχαριστο,,,,,,,

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #237 στις: Οκτώβριος 01, 2011, 14:27:22 μμ »
Και τι σημαινει αυτο?

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Full Member
  • ο μαναβης οτι εχει πουλαει.
« Απάντηση #238 στις: Οκτώβριος 01, 2011, 14:33:44 μμ »
οτι τα δημοσιευματα αν και κλειδωμενα ανηκουν στην ιδιοκτησια μου.απλα λογω ατυπης συνεργασιας δημοσιευονται μεσω της σελιδας σας,δεν νομιζω να σε ενοχλει,εμενα οχι για αυτο και γραφω.
Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργηθεντα αχαριστο,,,,,,,

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #239 στις: Οκτώβριος 01, 2011, 14:46:16 μμ »
Παραχωρούνται από τον νόμο για ορισμένο χρόνο για να απαγορεύσουν σε τρίτους τη χρήση των έργων χωρίς την άδεια του δημιουργού.

Ο νομος λεει οτι απαγορευεται να τα παρουμε χωρις την αδεια σας... εδω ομως μπαινετε και τα γραφετε μονοι σας. :smile_:

οτι τα δημοσιευματα αν και κλειδωμενα ανηκουν στην ιδιοκτησια μου.απλα λογω ατυπης συνεργασιας δημοσιευονται μεσω της σελιδας σας,δεν νομιζω να σε ενοχλει,εμενα οχι για αυτο και γραφω.

Κι εδω δικα σας ειναι και με την υπογραφη σας, δεν αντιλεγουμε... το ασχημο θα ηταν να γραψεις κατι ή να βαλεις φωτογραφιες κι εγω να βαλω την υπογραφη μου... να τα κανω ''δικα μου'' δηλαδη... κατι τετοιο δεν συμβαινει και δεν προκειται να συμβει... αυτο στο εγγυουμαι!!