................................ Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ να διαβάζω νέα γενικά που αφορούν ειδήσεις από τον κόσμο.................
Όλα αυτά που αναφέρεις αγαπητή
evi (σημαντικές ειδήσεις από τον κόσμο, φυσικά φαινόμενα ή καταστροφές, πλημμύρες, πόλεμοι, τρομοκρατικά χτυπήματα, απεργίες και θα προσέθετα εγώ και τις προσωπικές πληροφορίες, γιατί νομίζω ότι βοηθούν στην γνωριμία μεταξύ των μελών), σαφώς και είναι πληροφορίες απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, γιατί είναι ειδήσεις που έχουν άμεση σχέση με την ενημέρωση των ταξιδευτών και κυρίως γιατί παίζουν σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό των ταξιδίων και στις μετακινήσεις τους.
Ίσως να μην εκφράσθηκα καλά, ακριβολογώντας και να μην έγινα καλά αντιληπτός. Άλλα είναι τα θέματα που δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Φαντάσου τι θα γινόταν αν όλα τα μέλη ανεβάζαμε καθημερινά τα e-mail που λαμβάνουμε, και τα οποία πολλές φορές περιλαμβάνουν ανακριβείς ειδήσεις, ή είναι παραπλανητικά ή ακόμη και προπαγανδιστικά, επειδή μας φάνηκαν καλά. Το site θα έπαυε να είναι ταξιδιωτικό. Κατά τα άλλα δεν νομίζω, σύμφωνα με τα κατά καιρούς γραφόμενά σου, ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις.