Αποστολέας Θέμα: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum  (Αναγνώστηκε 67137 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Παρατηρήσεις - προτάσεις για το forum
« Απάντηση #190 στις: Ιανουάριος 23, 2011, 17:34:28 μμ »
Μήπως θα ήταν καλό στο profil του καθενός να υπάρχει και το link του ταξιδιωτικού χάρτη???

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #191 στις: Ιανουάριος 29, 2011, 08:42:24 πμ »
Μήπως θα ήταν καλό στο profil του καθενός να υπάρχει και το link του ταξιδιωτικού χάρτη???

To ειχα συζητησει αυτο με την Ελινα στο παρελθον... υπαρχουν δυσκολιες... δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι... ας μας πει εκεινη.

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #192 στις: Ιανουάριος 31, 2011, 10:23:41 πμ »

Αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει στο προφίλ του το link του ταξιδιωτικού χάρτη, στο προσωπικό κείμενο ή ως υπογραφή.
Προσπαθώ να φτιάξω κάτι άλλο αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Θα ενημερώσω σχετικά...
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #193 στις: Ιανουάριος 31, 2011, 23:41:08 μμ »

Αν θέλει κάποιος μπορεί να βάλει στο προφίλ του το link του ταξιδιωτικού χάρτη, στο προσωπικό κείμενο ή ως υπογραφή.
Προσπαθώ να φτιάξω κάτι άλλο αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Θα ενημερώσω σχετικά...

Αυτη την υδρογειο κατω απο το avatar μας που παραπεμπει στη προσωπικη μας σελιδα την ειχαμε παντα;;; ή εγω  :indif: ;;;
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουάριος 01, 2011, 17:11:52 μμ »

Αυτη την υδρογειο κατω απο το avatar μας που παραπεμπει στη προσωπικη μας σελιδα την ειχαμε παντα;;; ή εγω  :indif: ;;;

Πάντα  :mocking:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουάριος 09, 2011, 11:03:19 πμ »
θα επαναφερω το θεμα θεματολογιας του φορουμ
εγω προσωπικα συμετεχω σε 3-4 (διαφορετικα μεταξυ τους) φορουμ....
στο ''δικο μας'' το μονο που μπορω να παρακολουθησω ειναι τα ''Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.''

ενω υπαρχουν γνωσεις και εμπειριες απο πολλες εκδρομες ειναι  δυσκολος ο εντοπισμος τους στα πολλα θεματα και υποθεματα του φορουμ.
προσφατα ανεβασα ενα θεμα για ενα ξενοδοχειο στην νορβηγια
σαν θεμα ανηκε και μετακινηθηκε στα ''Ξενοδοχεία... διαφορετικά από τα άλλα!!''
καποιος ομως που θελει να βρει καποιες πληροφοριες για νορβηγια δεν θα το συναντησει αυτο το θεμα στο ''Ταξιδεύοντας στο Εξωτερικό-  Ευρώπη- Νορβηγια'' οπου το ειχα αρχικα ποσταρει.
δεν το λεω κακοπροαιρετα, καποιοι ξοδευουν παρα πολλες ωρες απο την προσωπικη τους ζωη ωστε να βαζουν τα πραγματα σε μια ταξη και τους ευχαριστω για αυτο.

επισης μια αλλη παρατηρηση ειναι η εντονη ειδησεογραφια του φορουμ (δλδ ανεβαινει ολο το καθημερινο newsletter γνωστης ηλεκτρονικης εφημεριδας που απευθυνεται στους επαγγελματιες του χωρου) κανοντας το φορουμ πολυ ανιαρο για καποιον που καθημερινα επισκεπτεται το φορουμ.
δλδ. πιστευω οτι σε ελαχιστους (να μην πω κανεναν) τους ενδιαφερει η διαμαχη του ομιλου λουις με το ΝΑΤ(σαν παραδειγμα το λεω)
ειμαστε ταξιδευτες και το απολαμβανουμε.

φιλικα
χρηστος
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #196 στις: Φεβρουάριος 09, 2011, 15:54:03 μμ »

ενω υπαρχουν γνωσεις και εμπειριες απο πολλες εκδρομες ειναι  δυσκολος ο εντοπισμος τους στα πολλα θεματα και υποθεματα του φορουμ. προσφατα ανεβασα ενα θεμα για ενα ξενοδοχειο στην νορβηγια σαν θεμα ανηκε και μετακινηθηκε στα ''Ξενοδοχεία... διαφορετικά από τα άλλα!!''
καποιος ομως που θελει να βρει καποιες πληροφοριες για νορβηγια δεν θα το συναντησει αυτο το θεμα στο ''Ταξιδεύοντας στο Εξωτερικό-  Ευρώπη- Νορβηγια'' οπου το ειχα αρχικα ποσταρει.
δεν το λεω κακοπροαιρετα, καποιοι ξοδευουν παρα πολλες ωρες απο την προσωπικη τους ζωη ωστε να βαζουν τα πραγματα σε μια ταξη και τους ευχαριστω για αυτο.

Δεκτες οι παρατηρησεις σου Χρηστο αλλα νομιζω πως καποιος που θελει να βρει πληροφοριες για τη Νορβηγια θα χρησιμοποιησει το κουμπακι Αναζητηση που βρισκεται αριστερα στην οθονη και θα βρει τα παντα που περιλαμβανουν τη λεξη Νορβηγια.

Παράθεση
επισης μια αλλη παρατηρηση ειναι η εντονη ειδησεογραφια του φορουμ (δλδ ανεβαινει ολο το καθημερινο newsletter γνωστης ηλεκτρονικης εφημεριδας που απευθυνεται στους επαγγελματιες του χωρου) κανοντας το φορουμ πολυ ανιαρο για καποιον που καθημερινα επισκεπτεται το φορουμ.
δλδ. πιστευω οτι σε ελαχιστους (να μην πω κανεναν) τους ενδιαφερει η διαμαχη του ομιλου λουις με το ΝΑΤ(σαν παραδειγμα το λεω) ειμαστε ταξιδευτες και το απολαμβανουμε.

Δε νομιζω πως ενα φορουμ γινεται ανιαρο επειδη φιλοξενει στις σελιδες του καθημερινες ειδησεις... ποσο μαλιστα οταν αυτες μπαινουν στην ενοτητα που σχεδον ολα τα φορουμ εχουν. Ολα τα θεματα διαβαζονται... άλλα πολυ και άλλα λιγοτερο γι΄αυτο υπαρχουν και οι στατιστικες στηλες δεξια των θεματων, για να βλεπουμε τις επισκεψεις.
Προσωπικα αν δεν μου αρεσει κατι απο τον τιτλο του και μονο δεν το διαβαζω... προχωρω παρακατω...ομως κατι που δεν αρεσει σε μενα δεν σημαινει πως δεν αρεσει και στους αλλους... :bigr:

Αποσυνδεδεμένος ChristosGk.

• Sr. Member
« Απάντηση #197 στις: Φεβρουάριος 09, 2011, 21:47:52 μμ »
Με αφορμή το θέμα που άνοιξε ο koyrsaros, θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου σχετικά με την θεματολογία. Αυτά φυσικά που θα γράψω, είναι προσωπικές απόψεις και δεν σημαίνει ότι είναι οι μόνες σωστές και πρέπει απαραίτητα να υιοθετηθούν και από άλλους. 
Το παρόν φόρουμ ανήκει σε ένα site,  που όπως προσδιορίζεται από τον τίτλο του (Ταξιδιωτικές κουβέντες),  είναι ένα καθαρά ταξιδιωτικό site, στο φόρουμ του οποίου πιστεύω ότι θα πρέπει να περιλαμβάνονται μόνον θέματα που  έχουν μία οποιαδήποτε σχέση με ταξίδια και συγκεκριμένα να δίδονται με γραπτά ή και με εικόνες, πάσης φύσεως ταξιδιωτικές και τουριστικές πληροφορίες, ενημερώσεις και ειδήσεις για ζητήματα και γεγονότα που έχουν άμεση σχέση με ταξίδια και ταξιδευτές, περιγραφές δρομολογίων, ταξιδιωτικές ιστορίες, πολιτιστικά δρώμενα  και πιθανόν και κάποια άλλα που αυτή την στιγμή μου διαφεύγουν.
Αλλότρια θέματα που κατά καιρούς εμφανίζονται και που καμία απολύτως σχέση με ταξίδια δεν έχουν, νομίζω ότι θα πρέπει να αποφεύγονται και για να γίνω κατανοητός, θα αναφέρω σαν παράδειγμα, (ζητώντας μάλιστα εκ των προτέρων συγνώμη για αυτό το ατόπημα από τον ανεβάσαντα, ο οποίος συχνά μας δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες και περιγραφές) video, που εκτός του ότι ήταν πλήρως σκηνοθετημένο και κυκλοφορούσε αρκετό καιρό τώρα σαν e-mail, θεωρώ ότι δεν ταίριαζε και δεν προσέφερε τίποτα απολύτως. Όχι ότι δεν γίνονται ακρότητες, ωμότητες και εγκλήματα, όταν επικρατούν ακραίες καταστάσεις, αλλά η θέση τους πιστεύω ότι δεν είναι στο συγκεκριμένο site. Επίσης θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με γραφόμενα που θίγουν πρόσωπα ή που περιλαμβάνουν πολιτικές και θρησκευτικές απόψεις, , γιατί είναι αναπόφευκτο να δημιουργούν  έριδες, διαπληκτισμούς και μερικές φορές και απρέπειες. Είναι κρίμα να χαλάσει το υπάρχον κλήμα του site.
Αυτά σχετικά με τη θεματολογία και επαναλαμβάνω ότι είναι προσωπικές απόψεις και επιθυμίες, χωρίς να έχω την απαίτηση να υιοθετηθούν.
Τέλος κάνω και μία πρόταση. Δεν ξέρω αν είναι δυνατό, αλλά επειδή με την αύξηση των μελών το φόρουμ αρχίζει να γίνεται κουραστικό, προτείνω όλα τα θέματα που δεν σχετίζονται με ταξίδια και που κανονικά γράφονται στο «Περί ανέμων και υδάτων» και στο «Ταξιδέψτε .... παίζοντας!» να μην εμφανίζονται στο «Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων» αλλά να πηγαίνει εκεί μόνον όποιος ενδιαφέρεται.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #198 στις: Φεβρουάριος 09, 2011, 22:07:17 μμ »
Σε όλα τα φόρουμ που έχω επσικεφτεί υπάρχει πάντα ένας χώρος γενικών , άσχετων θεμάτων. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ να διαβάζω νέα γενικά που αφορούν ειδήσεις από τον κόσμο που είναι σημαντικές ( φυσικά φαινόμενα η καταστροφές, πλημμύρες , τρομοκρατικά χτυπήματα, πόλεμοι) . Είναι πολλές φορές που έχω ενημερωθεί για γεγονότα μέσω του φόρουμ. Όπως πάλι εμένα με ενδιαφέρουν πολύ τα νέα σχετικά με τις απεργίες, τα θεωρώ πολύ ενημερωτικά και ωφέλιμα.

Καταλαβαίνω ότι σίγουρα αυτά τα θέματα δεν ενδιαφέρουν όλους τους συμμετέχοντες. Αλλά σίγουρα σε ένα φόρουμ με τόσα πολλά θέματα είναι αδύνατον να μας ενδιαφέρουν όλους το ίδιο όλα τα θέματα. Πιστεύω ότι κάποιος που δεν ενδαιφέρεται απλά δεν τα διαβάζει.

Συμφωνώ απόλυτα όσον αφορά τις πολιτικές- θρησκευτικές συζητήσεις. Είναι δεδομένο ότι φέρνουν έριδες και διαφωνίες.  Καμιά φορά όμως πάνω στην κουβέντα και στην ροή του λόγου αναγράφονται και  τέτοιου είδους θέματα. Ας προσπαθούμε όλοι , ο καθένας από την πλευρά του να καρατάμε αυτές τις ελάχιστες συζητήσεις σε πολιτισμένο επίπεδο, ενήλικες είμαστε. Γενικά όμως και σε γενικά πλαίσια πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα σε αυτό το φόρουμ είναι πολιτισμένη και σπανίως έχουν παρατηρηθεί τέτοιου είδους φαινόμενα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #199 στις: Φεβρουάριος 09, 2011, 22:19:49 μμ »

Τέλος κάνω και μία πρόταση. Δεν ξέρω αν είναι δυνατό, αλλά επειδή με την αύξηση των μελών το φόρουμ αρχίζει να γίνεται κουραστικό, προτείνω όλα τα θέματα που δεν σχετίζονται με ταξίδια και που κανονικά γράφονται στο «Περί ανέμων και υδάτων» και στο «Ταξιδέψτε .... παίζοντας!» να μην εμφανίζονται στο «Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων» αλλά να πηγαίνει εκεί μόνον όποιος ενδιαφέρεται.

Οπως εγραψα και παραπανω σχεδον σε ολα τα φορουμ υπαρχει ενοτητα ''Ελεύθερου Χρόνου'' κι εκει γραφονται μη ταξιδιωτικα θεματα... δεν βλεπω το λογο να σταματησει να υπαρχει... μπορει τα θεματα αυτης της ενοτητας να μην αρεσουν σε καποιους... προσπεραστε τα... προχωρηστε στο επομενο θεμα, ειναι πανευκολο... και αφου τελειωσετε με το διαβασμα αυτων που σας ενδιαφερουν πατηστε το κουμπακι που βρισκεται κατω απο το Περί ανέμων και υδάτων δεξια στην ακρη και ολα οσα δεν θελατε να διαβασετε θα σβηστουν.