Σύνολο ψηφοφόρων: 21
Παράθεση από: ANEL στις Δεκέμβριος 26, 2010, 19:13:42 μμΠαράθεση από: elina στις Δεκέμβριος 26, 2010, 18:57:36 μμΠαράθεση από: ANEL στις Δεκέμβριος 26, 2010, 18:46:26 μμτι εννοείς λέξεις-κλειδιά???προσπαθώ ν' ανεβάσω φώτο και δεν μπορώ... Μήπως σου βγάζει αυτό το μήνυμα?Keywords are required. Please enter some keywords Αν ναι θα πρέπει να γράψεις λέξεις κλειδιά (είναι κάτω από τον Ορθογραφικό έλεγχο). Αν έχεις πρόβλημα πες μου...ναι,αυτό το μνμ βγάζει..αλλά πχ.γράφω τίτλο ζαχάρω..γράφω στο μνμ. παραλία..τι λέξεις κλειδιά θα χρησιμοποιήσω για ν΄ανέβει η φώτο??για το συγκεκριμένο γράφεις λέξεις κλειδιά "ζαχάρω". Αν εγώ κάνω αναζήτηση φωτογραφίες για τη Ζαχάρω θα μου τις εμφανίσει όλες
Παράθεση από: elina στις Δεκέμβριος 26, 2010, 18:57:36 μμΠαράθεση από: ANEL στις Δεκέμβριος 26, 2010, 18:46:26 μμτι εννοείς λέξεις-κλειδιά???προσπαθώ ν' ανεβάσω φώτο και δεν μπορώ... Μήπως σου βγάζει αυτό το μήνυμα?Keywords are required. Please enter some keywords Αν ναι θα πρέπει να γράψεις λέξεις κλειδιά (είναι κάτω από τον Ορθογραφικό έλεγχο). Αν έχεις πρόβλημα πες μου...ναι,αυτό το μνμ βγάζει..αλλά πχ.γράφω τίτλο ζαχάρω..γράφω στο μνμ. παραλία..τι λέξεις κλειδιά θα χρησιμοποιήσω για ν΄ανέβει η φώτο??
Παράθεση από: ANEL στις Δεκέμβριος 26, 2010, 18:46:26 μμτι εννοείς λέξεις-κλειδιά???προσπαθώ ν' ανεβάσω φώτο και δεν μπορώ... Μήπως σου βγάζει αυτό το μήνυμα?Keywords are required. Please enter some keywords Αν ναι θα πρέπει να γράψεις λέξεις κλειδιά (είναι κάτω από τον Ορθογραφικό έλεγχο). Αν έχεις πρόβλημα πες μου...
τι εννοείς λέξεις-κλειδιά???προσπαθώ ν' ανεβάσω φώτο και δεν μπορώ...
Μήπως να μπορούσαμε μόνοι μας να μετατρέψουμε τα στοιχεία που βάλαμε στις δικές μας φωτογραφίες?
Elina απο τη Gallery - Ευρωπη λειπουν καποιες χωρες... Λιχτενσταιν, Μαυροβουνιο και πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ή FYROM... ας μπουν κι αυτες.