Ψηφοφορία

Πως σας φαίνεται η Φωτογραφική Gallery?

Μου άρεσε
21 (100%)
Αδιάφορο
0 (0%)
Δεν μου άρεσε
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 21

Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφική Gallery TravelChat  (Αναγνώστηκε 67867 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
Απ: Φωτογραφική Gallery TravelChat
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 11, 2010, 15:23:21 μμ »
Έχεις δίκιο για το πρόβλημα αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή. Είμαστε στη φάση που εντοπίζουμε και "μαζεύουμε" παρατησήσεις και προβλήματα για να κάνουμε προσπάθεια για λύσεις. Εν τω μεταξύ η Elina που έχει και την ευθύνη για όλα τα τεχικά θέματα θα λείψει για μερικές  μέρες. Σίγουρα θα τα δούμε όλα. Νάσαι καλά για τις παρατηρήσεις σου. Έτσι θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 11, 2010, 23:58:07 μμ »
Αν έχω βάλει μια photo και θέλω να προσθέσω λέξη κλειδί μετά πώς το κάνω ??? :stup: :stup:

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 12, 2010, 10:31:17 πμ »
Αν έχω βάλει μια photo και θέλω να προσθέσω λέξη κλειδί μετά πώς το κάνω ??? :stup: :stup:

Πρέπει να προσθέσεις λέξη κλειδί όταν βάζεις την φωτογραφία και όχι μετά. Μπορείς να ενημερώσεις τον συντονιστή ή τον διαχειριστή για τα κλειδιά που θέλεις να προσθέσεις και θα το κάνουν εκείνοι  :smile_:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 12, 2010, 16:57:21 μμ »

Πρέπει να προσθέσεις λέξη κλειδί όταν βάζεις την φωτογραφία και όχι μετά. Μπορείς να ενημερώσεις τον συντονιστή ή τον διαχειριστή για τα κλειδιά που θέλεις να προσθέσεις και θα το κάνουν εκείνοι  :smile_:
Σε όλες τις photo αν γίνετε θέλω να προστεθούν λέξεις κλειδιά... :bigre: :bigre: :bigre:...η χώρα και η πόλη...Elina...

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 12, 2010, 20:52:28 μμ »
Καλημέρα  :smile_:

μια παρατήρηση σχετικά με το μέγεθος των φωτογραφιών: Το 600x450 είναι για φωτογραφίες με λόγο πλευρών 4:3 που είναι όντως το πιο συνηθισμένο format. Όμως τελευταία όλες οι φωτογραφικές μηχανές έχουν και επιλογή 16:9, κάποιες μάλιστα έχουν βγει με αισθητήρα 16:9. Πολλοί (μεταξύ αυτών κι εγώ) προτιμούν να τραβάνε φωτογραφίες σε 16:9 επειδή γεμίζουν την οθόνη των καινούριων monitor και τηλεοράσεων που είναι όλες ευρείας οθόνης. Για να γίνει μια μετατροπή μιας φωτογραφίας 16:9 σε διάσταση 600x450, θα πρέπει να κοπούν κομμάτια της δεξιά κι αριστερά, ή να μπουν μαύρες μπάρες πάνω και κάτω οπότε θα φαίνεται πολύ μικρή. Επίσης αυτές οι διαδικασίες είναι περισσότερο χρονοβόρες από ένα απλό resize. Ίσως να ήταν δυνατόν να προστεθεί και μια άλλη διάσταση για φωτογραφίες 16:9 (π.χ. 800x450);

Ο λόγος που μπήκε ο περιορισμός στις διαστάσεις μιας φωτογραφίας είναι το μέγεθος του αρχείου και φυσικά η ομοιομορφία μεταξύ των φωτογραφιών. Αν το αρχείο είναι μικρό (μέχρι 170kb) τότε μπορείς να το βάλεις, αν όχι κάνε resize την φωτογραφία σε 600x338 αντίστοιχα.
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 17:24:20 μμ »

•   Σε κάθε φωτογραφία πρέπει να βάζετε «τίτλο», «περιγραφή» και «λέξεις κλειδιά» με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greenglish!!!

Επειδή παρατήρησα ότι η αναζήτηση μιας φωτογραφίας δεν δουλεύει 100%, πρέπει να βάζετε "περιγραφή" και απαραιτήτως "λέξεις κλειδιά".

Αποσυνδεδεμένος ANEL

• Sr. Member
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 18:46:26 μμ »

•   Σε κάθε φωτογραφία πρέπει να βάζετε «τίτλο», «περιγραφή» και «λέξεις κλειδιά» με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greenglish!!!

Επειδή παρατήρησα ότι η αναζήτηση μιας φωτογραφίας δεν δουλεύει 100%, πρέπει να βάζετε "περιγραφή" και απαραιτήτως "λέξεις κλειδιά".

τι εννοείς λέξεις-κλειδιά???προσπαθώ ν' ανεβάσω φώτο και δεν μπορώ... :help:
Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο.Ενέδωσε!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 18:57:36 μμ »

Μήπως σου βγάζει αυτό το μήνυμα?
Keywords are required. Please enter some keywords
Αν ναι θα πρέπει να γράψεις λέξεις κλειδιά (είναι κάτω από τον Ορθογραφικό έλεγχο). Αν έχεις πρόβλημα πες μου...

Αποσυνδεδεμένος ANEL

• Sr. Member
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 19:13:42 μμ »

Αν ναι θα πρέπει να γράψεις λέξεις κλειδιά (είναι κάτω από τον Ορθογραφικό έλεγχο). Αν έχεις πρόβλημα πες μου...

ναι,αυτό το μνμ βγάζει..αλλά πχ.γράφω τίτλο ζαχάρω..γράφω στο μνμ. παραλία..τι λέξεις κλειδιά θα χρησιμοποιήσω για ν΄ανέβει η φώτο??
Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο.Ενέδωσε!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 19:18:08 μμ »

ναι,αυτό το μνμ βγάζει..αλλά πχ.γράφω τίτλο ζαχάρω..γράφω στο μνμ. παραλία..τι λέξεις κλειδιά θα χρησιμοποιήσω για ν΄ανέβει η φώτο??

για το συγκεκριμένο γράφεις λέξεις κλειδιά "ζαχάρω". Αν εγώ κάνω αναζήτηση φωτογραφίες για τη Ζαχάρω θα μου τις εμφανίσει όλες  :smile_: