Αποστολέας Θέμα: Κι εγώ για Βερολίνο  (Αναγνώστηκε 18064 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κι εγώ για Βερολίνο
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 21:38:14 μμ »
εχει υψηλα στανταρ ασφαλειας,γιαυτο δεν πεταξε
θα ηταν καλητερα να πεταξει εχοντας προβλημα?

Αποσυνδεδεμένος NoName

• Hero Member
    • NoName
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 21:42:42 μμ »
Με κρύα καρδιά θα ταξιδέψω τον Μάι γιατί από ότι άκουγα από άλλους ταξιδιώτες πολλές φορές τα αεροσκάφη τους βγάζουν προβλήματα και έχουν ταλαιπωρηθεί με μεγάλες καθυστερήσεις.

Μη τα λες ετσι αποτομα αυτα... εχουμε και καρδια... :chok:

Το κακό είναι ότι δεν έχεις φτερά.. :laugh:
Οι βλάκες είναι ανίκητοι.... αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

http://nonamegr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 21:47:35 μμ »
εχει υψηλα στανταρ ασφαλειας,γιαυτο δεν πεταξε
θα ηταν καλητερα να πεταξει εχοντας προβλημα?
Μακάρι να είναι έτσι!Φυσικά αυτό είπα κι εγώ από την αρχή,πάνω από όλα η ασφάλεια!Εγώ δεν έχω άλλη εμπειρία με αυτη την αεροπορική,ότι άκουσα από τους υπόλοιπους σας έγραψα αλλά φυσικά ο καθένας τη γνώμη του λέει ανάλογα με το τι έχει περάσει.Δηλαδή δεν υπάρχει λόγως ανυσηχίας λες?

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 22:04:18 μμ »
η βλαβη μπορει να ηταν απλως ενα καμενο λαμπακι και ο πιλοτος εκρινε οτι
δεν επρεπε να πεταξει.
Θεωριτικα ολες οι εταιριες εχουν υψηλα στανταρ και εγω προσωπικα δεν ανησυχω
οταν πετω με την easyjet.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 22:06:35 μμ »
Με κρύα καρδιά θα ταξιδέψω τον Μάι γιατί από ότι άκουγα από άλλους ταξιδιώτες πολλές φορές τα αεροσκάφη τους βγάζουν προβλήματα και έχουν ταλαιπωρηθεί με μεγάλες καθυστερήσεις.

Eυτυχως να λεμε που αυτα τα προβληματα γινονται αντιληπτα πριν βρεθει το αεροσκαφος στον αερα!!!  :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 22:21:51 μμ »
Το αεροσκάφος μπήκε στο διάδρομο και άρχισε την διαδικασία της απογείωσης όπου και σταμάτησε απότομα.Ο ίδιος ο κυβερνήτης μας ενημέρωσε,και αυτό το βάζω στα συν,ότι είχαμε μεγάλη διαρροή καυσίμων και ήταν αδύνατο να πετάξουμε.Αυτό δεν το έιχανε δεί πριν ξεκινήσει η απογείωση???Δεν γίνεται έλεγχος πριν την επιβίβαση???

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 22:54:38 μμ »
:kill: Με την easyjet!Τα έχω πάρει με τη συγκεκριμένη αεροπορική γιατί πιστέυω ότι θα μπορούσαν να είχαν διευθετήσει το θέμα και να είχαμε ταξιδέψει χτες με άλλο αεροσκάφος.Επίσης μας έδειξαν με τον τρόπο τους οτι η μόνη λύση ήταν η αλλαγή των εισιτηρίων καθώς για να πάρεις το αντιτιμο πίσω έπρεπε να συνεννοηθεις μόνος με Λονδίνο και τρέχα γύρευε πότε θα έβγαζες άκρη!Εμείς ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας γιατί ακυρώσαμε το ξενοδοχείο χωρίς χρέωση,οι πιο πολλοί φωνάζανε γιατι είχαν χάσει τα χρήματα του ξενοδοχείου και ζητούσαν αποζημείωση.Δεν ίδρωσε φυσικά το αυτί τους!Με κρύα καρδιά θα ταξιδέψω τον Μάι γιατί από ότι άκουγα από άλλους ταξιδιώτες πολλές φορές τα αεροσκάφη τους βγάζουν προβλήματα και έχουν ταλαιπωρηθεί με μεγάλες καθυστερήσεις.

Τωρα ειναι που δεν υπαρχει περιπτωση να ταξιδεψω με αυτους!Δινεις κατι παραπανω (το οποιο εγω το ισοσταθμιζω με τη διαμονη)αλλα αισθανεσαι πιο ασφαλης.
Αλλωστε τις περιοδους που μπορω εγω οι τιμες της easy jet  ειναι πιο ακριβες.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 23:13:49 μμ »

Τωρα ειναι που δεν υπαρχει περιπτωση να ταξιδεψω με αυτους!Δινεις κατι παραπανω (το οποιο εγω το ισοσταθμιζω με τη διαμονη)αλλα αισθανεσαι πιο ασφαλης.

Σιγα μην παει ενας Λουδοβικος με easyjet... δεν ειναι πρέπον!! :laugh: :rofl:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 26, 2011, 23:31:25 μμ »
:kill: Με την easyjet!Τα έχω πάρει με τη συγκεκριμένη αεροπορική γιατί πιστέυω ότι θα μπορούσαν να είχαν διευθετήσει το θέμα και να είχαμε ταξιδέψει χτες με άλλο αεροσκάφος.Επίσης μας έδειξαν με τον τρόπο τους οτι η μόνη λύση ήταν η αλλαγή των εισιτηρίων καθώς για να πάρεις το αντιτιμο πίσω έπρεπε να συνεννοηθεις μόνος με Λονδίνο και τρέχα γύρευε πότε θα έβγαζες άκρη!Εμείς ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας γιατί ακυρώσαμε το ξενοδοχείο χωρίς χρέωση,οι πιο πολλοί φωνάζανε γιατι είχαν χάσει τα χρήματα του ξενοδοχείου και ζητούσαν αποζημείωση.Δεν ίδρωσε φυσικά το αυτί τους!Με κρύα καρδιά θα ταξιδέψω τον Μάι γιατί από ότι άκουγα από άλλους ταξιδιώτες πολλές φορές τα αεροσκάφη τους βγάζουν προβλήματα και έχουν ταλαιπωρηθεί με μεγάλες καθυστερήσεις.

Να εχεις υπ οψιν σου οτι η εταιρια δεν εχει ουτε ενα ατυχημα

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 27, 2011, 02:31:28 πμ »
έχω ταξιδέψει με easyjet και είναι μια χαρά τα αεροπλάνα τους και η ασφάλεια, όπως άλλωστε όλες οι εταιρείες μέλη της ΙΑΤΑ. Το μόνο κακό μαζί τους είναι η έλλειψη φαγητού, σνακς και ποτών. Τα πληρώνεις όλα και μάλιστα τα χρυσοπληρώνεις. 2 λίρες το τσάι π.χ. Σας το λέω να έρθετε φαγωμένοι την Πέμπτη!!! :laugh:

Μια χαρά θα ταξιδέψετε τον Μάιο και μπορεί να το ευχαριστηθείτε και περισσότερο. Σκέψου το έτσι. Καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες συμβαίνουν στα ταξίδια, όλα μέσα στα πρόγραμμα είναι.