τι να ζηλεψουμε κανε και την μεταφραση... μονο το σνιτσελ ξερω.... κατι με πατατες ειναι τα καρταφια...
καλα που εχω γυναικα γερμανιδα και το lidl ειναι κοντα μου αλλιως θα ειχα μπουχτησει στην παεγια.Σημερα το βραδι εχει σνιτσελ με ζαουερκραουτ και καρτοφελζαλατ.Ετσι για να ζηλευετε
περίμενε,ν τελειώσουμε με τα λουκάνικα στο ψυγείο των παιδιών...και ερχόμαστε σε σένα για τη συνέχεια!
τωρα για σας τους υπολοιπους που με κατηγορειτε οτι χαλαω τι διαιτα σας και θα σας ανεβει η χοληστερινη ,έχω να σας πω οτι ειστε αδικοι!!!εγω κανα δυο πιατα έβαλα σε κανονικες μεριδες ....αλλα επειδη με προκαλεσατε,αν και δε θελω να αποκαλυψω ντοκουμεντα απο τη συνεχεια ,παρτε μια γευση απο τα "προσεχως"της ιστοριας μου(οχι τα άμμεσα προσεχως...,τα λιγο αργοτερα)για να μαθετε
Παράθεση από: Dafni στις Νοέμβριος 18, 2010, 13:54:25 μμτωρα για σας τους υπολοιπους που με κατηγορειτε οτι χαλαω τι διαιτα σας και θα σας ανεβει η χοληστερινη ,έχω να σας πω οτι ειστε αδικοι!!!εγω κανα δυο πιατα έβαλα σε κανονικες μεριδες ....αλλα επειδη με προκαλεσατε,αν και δε θελω να αποκαλυψω ντοκουμεντα απο τη συνεχεια ,παρτε μια γευση απο τα "προσεχως"της ιστοριας μου(οχι τα άμμεσα προσεχως...,τα λιγο αργοτερα)για να μαθετε Αργουν αυτα τα "προσεχως"...
θ' αδειάσουν πρώτα το ψυγείο τους και μετά θα γράψει...η τακτική της καμένης γης..