Αποστολέας Θέμα: Περτούλι ή Λίμνη Πλαστήρα?  (Αναγνώστηκε 21038 φορές)

Αποσυνδεδεμένος κερκυραια

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τρελα με την Κερκυρα!!!
Απ: Περτούλι ή Λίμνη Πλαστήρα?
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 18:05:17 μμ »
Αχχ,ολα του γαμου δυσκολα.....δεν μπορουσε να φυγει ο αντρας μου απ την δουλεια & φευγουμε τελικα(Ο Θεος να δωσει!!)αυριο πρωι πρωι.....βλεπω οτι η βορεια Ελλαδα ειναι κατασπρη & στο ξενοδοχειο που τηλεφωνησα μου ειπαν οτι εχει αρκετο χιονι αλλα οι δρομοι ειναι ανοιχτοι....παιδια πειτε μου την γνωμη σας γιατι εχω ανχωθει ΠΟΛΥ!!!Θα εχουμε προβλημα στην διαδρομη αυριο????? :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 18:24:22 μμ »
Πάρε οπωσδήποτε αλυσίδες για το αυτοκίνητο... δεν ξέρεις τι θα βρεις στον δρόμο.
Και φυσικά ζεστά ρούχα... ιδίως το βράδυ το κρύο δεν παλεύεται!
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Full Member
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 20:12:40 μμ »
Elina μου σ ευχαριστω,& ζεστα ρουχα θα παρω & αλυσιδες.Εσεις που εχετε ξαναπαει πιστευετε πως η διαδρομη προς τα κει θα ειναι δυσκολη με αυτο τον καιρο? :dizzy:

Αποσυνδεδεμένος marizaki

• Sr. Member
    • http://timefortrips.blogspot.com/
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 20:40:17 μμ »
Μην ανησυχείς. Γενικά ο δρόμος είναι καλός. Στο βουνό αρχίζεις να ανεβαίνεις σιγά σιγά μετά την Πύλη. Με αλυσίδες μαζί και προσοχή στο δρόμο δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 20:50:07 μμ »
Για να φτάσεις Ελάτη δεν είναι δύσκολη η διαδρομή, αν όμως από εκεί θέλεις να πας Λίμνη Πλαστήρα, έχει πολλές στροφές ο δρόμος. Και αν έχει και χιόνι  :scratch: ... θα είναι πιο δύσκολη...
- Για φαγητό πήγαινε στην ταβέρνα Παπαναστασίου, νόστιμο φαγητό και λογικές τιμές.
- Λίγα μαγαζιά πιο κάτω πιες ζεστή σοκολάτα με ρούμι και αμαρέτο.
Μέχρι το Περτούλι θυμάμαι ότι ο δρόμος είναι καλός. Πριν ανέβεις στο χιονοδρομικό έχει μια έκταση με άλογα. Εκεί μπορείς να κάνεις ιππασία (δεν ξέρω αν ο καιρός θα το επιτρέψει)
Πιστεύω να βοήθησα λιγάκι. Αν βρεις αγόρασε ελατόμελο (τρομερό!!!). Κάθε Σαββατοκύριακο μαζεύονται στον δρόμο διάφοροι πωλητές με δική τους παραγωγή.
Καλά να περάσετε... περιμένω με αγωνία φωτογραφίες και εντυπώσεις
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Full Member
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 21:07:52 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια!! :kiss:

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 16, 2010, 23:58:33 μμ »
Το χωριό μου που βρίσκεται στην πεδιάδα έχει μισό μέτρο χιόνι,αυτή την ώρα με ενημέρωσε ο αδερφός μου ότι το έχει στρώσει και στο κέντρο της Λάρισας!!!Οπότε όπως καταλαβαίνεις ο δρόμος μετά τη Λαμία θέλει προσοχή και φυσικά στην Ελάτη θα βρείτε αρκετό χιόνι.Οπωσδήποτε αλυσίδες,ο δρόμος μετά την πύλη καθαρίζεται συχνά ιδίως άυριο παρασκευή που ανεβαίνει πολύς κόσμος στο χιονοδρομικό σίγουρα θα τον καθαρίζουν.Με προσοχή λοιπόν και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα!Ευχαριστηθείτε χιόνι,καλό φαγητό και όμορφα κάτασπρα τοπία!!!

• Full Member
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 20, 2010, 19:30:39 μμ »
Γυρισα απο ενα ολολευκο τοπιο!!!!Την Παρασκευη το πρωι που ξεκινησαμε,πριν την Λαμια ηταν ολα ασπρα,ευτυχως δεν ειχαμε προβλημα στον δρομο!Οταν μπηκαμε στο χωριο(Ελατη) επαθα πλακα.......ολα αυτα τα τεραστια ελατα που ηταν ολογυρα,καταλευκα...απλα υπεροχο αλπικο τοπιο!!Το δωματιο ηταν σε παραδοσιακο πετρινο ξενωνα (Κρυπτη),καθαρο,περιποιημενο & με υπεροχη θεα,μεσα στα ελατα!!Τα μαγαζια ειναι προσεγμενα & θα σας πω αυτα που μειναμε ευχαριστημενοι=καφε,σοκολατα & ποτακι,το Κρυπτη(εχει το ιδιο ονομα με τον ξενωνα γιατι το εχει ο ιδιος) και ενα καφε(δεν θυμαμαι το ονομα)ειναι γωνιακο απεναντι απ την μικρη πλατεια.Για φαγητο,μακραν το καλυτερο=Καλαμαρας(η αλλιως Δειπνοσοφιστης λογω της καβας που εχει απο κατω).Εχει νοστιμα πιατα με λογικες τιμες!Η πατατα φουρνου,το χοιρινο & το μοσχαρι στη γαστρα ηταν τελεια!!Πηγαμε & στον Παπαναστασιου αλλα εκει ουτε το φαγητο ηταν καλο(τουλαχιστον αυτα που πηραμε)& μας ηρθε πιπερατος ο λογαριασμος!!!Η διαδρομη μεχρι το χιονοδρομικο ηταν & αυτη καταλευκη & σκεφτομουν ποσο μαγικα θα ειναι αν το πετυχαινα πρασινο!!!(του αντρα μου του αρεσε καλυτερα με χιονι,τι να κανουμε,γουστα ειναι αυτα....) :laugh:  Πολυ ομορφο μερος παιδια,οποιος δεν εχει παει χανει!Μας ειπαν βεβαια(αυτοι που εχουν τον ξενωνα) πως τις γιορτες δεν αξιζει γιατι γινεται παταμε να σε πατω!!!!Τους εχουν κλεισει απο τον Σεπτεμβρη!!Για να ανεβεις στο Περτουλι Χριστουγεννα τρως τρελλο μποτιλιαρισμα! :dizzy:  Συντομα θα βαλω & φωτογραφιες απ την εκδρομουλα μου(δηλαδη θα περιμενω να το κανει ο αντρας μου γιατι εγω δεν ξερω που πανε τα τεσσερα απ αυτα....) :scratch:  
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 20, 2010, 19:49:07 μμ by dk »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 20, 2010, 19:35:43 μμ »
 :welcome: back κερκυραια... χαιρομαι που η προταση μας αποδειχτηκε λιρα 100 για σενα!!! :yahoo:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 20, 2010, 20:01:21 μμ »
 :yahoo: Χαίρομαι που πέρασες υπέροχα στην χιονισμένη Ελάτη

Πηγαμε & στον Παπαναστασιου αλλα εκει ουτε το φαγητο ηταν καλο(τουλαχιστον αυτα που πηραμε)& μας ηρθε πιπερατος ο λογαριασμος!!!

Όταν είχα πάει το 2007 και καλό φαγητό είχε και φθηνό. Αυτός θα χάσει... και εμείς θα αποκτήσουμε άλλο στέκι  :wink: