Αποστολέας Θέμα: dk και vagantos στο Άγιον Όρος!!  (Αναγνώστηκε 17570 φορές)

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: dk και vagantos στο Άγιον Όρος!!
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 14, 2009, 10:07:29 πμ »

Διακρίνω μια εμμονή όμως με τον συγκεκριμένο τόπο φίλε dk μήπως πρέπει να το προσέξεις  :chok:

Μπααα...δε νομιζω Ντινα...ειχα μια ελπιδα μηπως μεινει εκει...αλλα τιποτα. :laugh:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 02:27:47 πμ »
Πω πω κατι ηλιοβασιλεματα... πωπω κατι κτιρια! πωπω τι θεα!!! χαλια περνανε οι μοναχοι ρε παιδακι μου.... η απολυτη παραιτηση σ'ενα πανεμορφο μερος...τους λυπαται η ψυχη μου  :blum:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 10:34:40 πμ »
το αρχικο γελιο στο βιντεακι δεν καταλαβα.. εμ βαγκατος ειναι αυτος.... :scratch:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 07:20:43 πμ »
Πω πω κατι ηλιοβασιλεματα... πωπω κατι κτιρια! πωπω τι θεα!!! χαλια περνανε οι μοναχοι ρε παιδακι μου.... η απολυτη παραιτηση σ'ενα πανεμορφο μερος...τους λυπαται η ψυχη μου  :blum:

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα... η μοναχικη ζωη ειναι πολυ δυσκολη... εγω ημουν εκει ''τουριστας'' και κοιτουσα ηλιοβασιλεματα ενω αυτοι κουβαλουσαν στους ωμους τους τσουβαλια με βοτσαλα απο τη θαλασσα προς τη μονή, μια αποσταση τουλαχιστον 200-300 μετρα ανηφορα.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 10:29:41 πμ »
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα... η μοναχικη ζωη ειναι πολυ δυσκολη... εγω ημουν εκει ''τουριστας'' και κοιτουσα ηλιοβασιλεματα ενω αυτοι κουβαλουσαν στους ωμους τους τσουβαλια με βοτσαλα απο τη θαλασσα προς τη μονή, μια αποσταση τουλαχιστον 200-300 μετρα ανηφορα.

εχω διαφορετικη αποψη. ναι δε λεω κανουν πολλες καθημερινες εργασιες και πολλες φορες και πολυ δυσκολες. ομως οι περισσοτεροι μοναχοι και μοναχες δουλευουν σκληρα για τη μονη και μονο. σπανια προσφερουν κοινωνικο εργο. οι ανθρωποι αυτοι παραιτηθηκαν απ'τη πραγματικα δυσκολη ζωη και προτιμησαν τη μοναχικη. το δυσκολο ειναι να δουλευεις ολη μερα και να μεγαλωνεις παιδια να προσφερεις τις υπηρεσιες σου και να αγωνιζεσαι καθημερινα... δε πιστευω οτι η καθημερινη προσευχη ειναι αγωνας. αντιθετως. αλλοι κουναλανε τσουβαλια και ειναι ολοι μερα σ'ενα χωραφι για να μεγαλωσουν τα παιδια τους και να ζησουν την οικογενεια τους.ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα με τους μοναχους...
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 10:40:07 πμ »

εχω διαφορετικη αποψη. ναι δε λεω κανουν πολλες καθημερινες εργασιες και πολλες φορες και πολυ δυσκολες. ομως οι περισσοτεροι μοναχοι και μοναχες δουλευουν σκληρα για τη μονη και μονο. σπανια προσφερουν κοινωνικο εργο. οι ανθρωποι αυτοι παραιτηθηκαν απ'τη πραγματικα δυσκολη ζωη και προτιμησαν τη μοναχικη.

Δεν προσφεραν κοινωνικο εργο γιατι δεν μπορεσαν να ενταχτουν στο κοινωνικο συνολο... αυτος ειναι και ο λογος που επελεξαν τη μοναχικη ζωη... καποιοι ειναι πραγματικα αξιολυπητοι... μη τους κρινουμε λοιπον απο αυτο.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 13:02:45 μμ »
Δεν προσφεραν κοινωνικο εργο γιατι δεν μπορεσαν να ενταχτουν στο κοινωνικο συνολο... αυτος ειναι και ο λογος που επελεξαν τη μοναχικη ζωη... καποιοι ειναι πραγματικα αξιολυπητοι... μη τους κρινουμε λοιπον απο αυτο.

μου φαινεται εγωιστικο...αυτο ειναι για'μενα ο μοναχισμος, κατι εγωιστικο. απ'αυτη την αποψη δεν εχεις αδικο αλλα τοτε ειναι για λυπηση.
σε καμια απ'τις δυο περιπτωσεις ομως δε μπορω να τους θαυμασω. :nea:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 24, 2010, 15:46:33 μμ »
εγω παλι διαφωνω κ με τους δυο σας ..αν και νομιζω οτι ξεφυγαμε...
το να προσευχονται για ολους εμας ειναι παρα πολυ σημαντικο εργο...αν βεβαια πιστευεις...
πολλες φορες ..εγω το πιστευω... σαν ελλαδα γλυτωσαμε πολλα πραγματα λογω των προσευχων των αγιοριτων...
και οσοι δεν πιστευουν στη προσευχη ας διαβασουν και το 'μυστικο' για τη θετικη σκεψη και προσκληση επιθυμιων...
ουσιαστικα η προσυχη και η ψυχολογια λεει τα ιδια...εχω κανει ομιλια για αυτο το θεμα... μια που μπορει να μην το γνωριζετε αλλα εχω σπουδασει και θεολογια...
βεβαια παμε σε θεολογικα θεματα και αν θελετε τα αναλυουμε αλλα σε αντιστοιχο θεμα
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 03, 2021, 16:57:09 μμ »
Η συγκεκριμενη ιστορια εχει και το βιντεακι της... το μονο που με στεναχωρει στην υποθεση ειναι οτι και οι δυο φιλοι μου που ειχαν αμεση συμμετοχη... ο vagantos (Βαγγελης) που εγραψε την ιστορια και ο προσωπικος μου φιλος Νικος που ''τραβηξε'' το βιντεακι... δεν ειναι πια στη ζωη. Εφυγαν πολυ βιαστικα απο αυτη τη ζωη, νεοι ανθρωποι... ευχομαι εκει ψηλα που πηγαν να ειναι καλυτερα, να μας προσεχουν και να μας δινουν δυναμη. :sad:

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 04, 2021, 19:32:41 μμ »
Αντρικη υποθεση! :smile_: