Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι στη Μάλτα  (Αναγνώστηκε 15890 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Ταξίδι στη Μάλτα
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 02, 2010, 22:45:03 μμ »
Μην τρελαίνεσαι: έξι ημέρες είναι υπερ- αρκετές για το νησάκι της Μάλτας. Εμείς μείναμε έξι ημέρες , είδαμε όλο το νησί και πήγαμε και ημερήσια στο Γκότζο. Και είχαμε άπλεο χρόνο και για ρηλάξ. Το νησί είναι μικρό και έχει πολλή καλή συγκοινωνία ( λεωφορεία) που σε πάνε παντού. Έχω την αίσθηση ότι για παραπάνω ημέρες θα είναι και λίγο βαρετό, εκτός αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον.

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 00:12:53 πμ »
Ειναι σχετικα ακριβα τα αεροπορικα για τις γιορτες για Μαλτα,μετα δε συμβιβαζομαι με γκρουπ,τωρα που αρχισα τα ατομικα. Λογικα,αν παρω σε ενα πρακτορειο και ρωτησω για εισιτηρια,θα μου πουν,οπως μου ειχαν πει το καλοκαιρι,οτι βλεπουν στο διαδικτυο,οτι βλεπω και εγω.
 6 θα ηταν πολυ καλα,εκει.
Οποτε μαλλον,γιοκ,η υποθεση.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 00:45:02 πμ »
εμείς είχαμε πάει με το Joys Travel, μας έκλεισαν αεροπορικα και ξενοδοχείο στο St Julian , είχαμε μια χαζοξενάγηση στην Βαλέτα μισής μέρας και τις υπολοιπες πέντε μέρες ( είχαμε πληρώσει extension στο ξενοδοχείο για 2 επιπλέον βραδιές , η κανονική εκδρομή είναι η γνωστή τετραήμερη που όντως είναι πιεσμένη αν θέλεις να δεις πιο πολλά ή να πας στα νησάκια) τριγυρίζαμε ελεύθεροι και πήγαμε όπου θέλαμε εμείς με τα λεωφορεία της γραμμής. Δες το λίγο ,η Μάλτα είναι ιδανική εκδρομούλα για αυτό που θέλεις ( κοντά, τριγυρίζεις μόνος σου χωρίς γκρουπ!!!, αρκετά ενδιαφέρουσα για ολιγοήμερο, κοντινό ταξιδάκι). Κλείσε με πρακτορείο το πακέτο που σου δίνουν ( αεροπορικά - ξενοδοχείο) και άσε το γκρουπ να κουρεύται! Πας μόνος σου παντού. Και μην κάνεις το λάθος να κλείσεις οργανωμένες εκδρομές με το πρακτορείο. Μόνος σου βλέπεις καλύτερα και φτηνότερα τα πάντα. Όπου θες, όσο χρόνο θες κλπ. Σκέψου το.   

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 21:49:08 μμ »
εμείς είχαμε πάει με το Joys Travel, μας έκλεισαν αεροπορικα και ξενοδοχείο στο St Julian , είχαμε μια χαζοξενάγηση στην Βαλέτα μισής μέρας και τις υπολοιπες πέντε μέρες ( είχαμε πληρώσει extension στο ξενοδοχείο για 2 επιπλέον βραδιές , η κανονική εκδρομή είναι η γνωστή τετραήμερη που όντως είναι πιεσμένη αν θέλεις να δεις πιο πολλά ή να πας στα νησάκια) τριγυρίζαμε ελεύθεροι και πήγαμε όπου θέλαμε εμείς με τα λεωφορεία της γραμμής. Δες το λίγο ,η Μάλτα είναι ιδανική εκδρομούλα για αυτό που θέλεις ( κοντά, τριγυρίζεις μόνος σου χωρίς γκρουπ!!!, αρκετά ενδιαφέρουσα για ολιγοήμερο, κοντινό ταξιδάκι). Κλείσε με πρακτορείο το πακέτο που σου δίνουν ( αεροπορικά - ξενοδοχείο) και άσε το γκρουπ να κουρεύται! Πας μόνος σου παντού. Και μην κάνεις το λάθος να κλείσεις οργανωμένες εκδρομές με το πρακτορείο. Μόνος σου βλέπεις καλύτερα και φτηνότερα τα πάντα. Όπου θες, όσο χρόνο θες κλπ. Σκέψου το.   

Αν θυμασαι,ειχα πει οτι μπορω μονο στις γιορτες,που τα αεροπορικα ειναι πανακριβα.Για πες μου μια τιμη 5-6 μερες σε ξενοδοχειο και αεροπορικα απο Αθηνα για την περιοδο των γιορτων,προσθεσε και το Ηρακλειο-Αθηνα,να μου πεις εσυ τι θα εκανες ή κατα ποσο θα σε συνεφερε αν δεν ηθελες να δωσεις πολλα χρηματα.

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 21:56:04 μμ »
Mια αναζητηση που εκανα στην Air Malta,μου εβγαλε απο Αθηνα 258 ευρω...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 22:17:11 μμ »
Αποστόλη δεν το έχω ψάξει ούτε ξέρω τις οικονομικές σου δυνατότητες. Απλά είπα ότι είναι μια ενδιαφέρουσα εκδρομή. Εσύ ξέρεις καλύτερα όπως ο καθένας μας για τον εαυτό του.

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 22:32:30 μμ »
Το ξερω οτι ειναι ενδιαφερουσα εκδρομη,δεν τιθεται θεμα.Να στο θεσω αλλιως.Μηπως μπορεις να μου πεις ποσο σας ειχαν ερθει αεροπορικα+ξενοδοχειο?

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 22:36:57 μμ »
Ειλικρινά δεν θυμάμαι, είχαμε πάει το 2.000 ( με δραχμές τότε) . Θυμάμαι ότι ήταν πολύ φτηνά. Αν θέλεις να ρίξω και εγώ μια ματιά. 

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 22:40:21 μμ »
Δεν ηταν ομως γιορτες.Αν εχεις χρονο,ριξε καμια ματια.Βασικα,δες αν υπαρχει κανα σχετικα οικονομικο εισιτηριο για καποια ευρωπαικη πολη,εκτος Βιεννης.
Δεν εχω ορεξη για Ελλαδα...
Αργα το σκεφτηκα.Επρεπε να ειχα κινηθει νωριτερα.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 03, 2010, 22:44:13 μμ »
Θα το κοιτάξω, κάτι μπορεί να βρεθεί, δεν ξέρεις ποτέ. Θα επανέλθω, δως μου λίγο χρόνο.