Αποστολέας Θέμα: Γαμήλιο ταξίδι στο Σαμούι!!!  (Αναγνώστηκε 17466 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Γαμήλιο ταξίδι στο Σαμούι!!!
« στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 16:08:51 μμ »
Επειδή θέλω κι εγώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό είπα να σας γράψω για το πρώτο ταξίδι μου στο εξωτερικό που ήταν και το γαμήλιο!Μπανκογκ-Σαμούι ο προορισμός και το περίμενα πως και τι!Μετά από ένα χρόνο προετοιμασιών για το γάμο και τρελής κούρασης επιτέλους απογειωνόμαστε με την THAI για να τα αφήσουμε όλα πίσω!Οι ώρες στο αεροπλάνο αν και αρκετές δε μου φάνηκαν καθόλου,είχαμε τόσα πολλά να πουμε,αλλά και τόσα να περιμένουμε!!!Στην Μπανκογκ μείναμε στο MARRIOT,ένα απίστευτο ξενοδοχείο σαν μικρό χωριο,με μπουφέδες όσο ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών!!!Το δωμάτιο τέλειο με θέα τον ποταμό Τσάο Πράγια!Σάυτή την πόλη θα ξαναγυρίσω σίγουρα!Δεν ξέρω αν ευθυνόταν και η ανεβασμένη διάθεση πάντως την ερωτέυτηκα!Το Σαμούι ήταν άλλο πράμα!Κοσμοπολίτικο αλλά και ρομαντικό!Εννέα μέρες εκεί σκαλίσαμε κάθε γωνιά του συν τα γύρω νησάκια και το πάρκο Αν Θογκ!Μείναμε επίσης σε ενα τέλειο ξενοδοχείο,το Muang Samui,όπου ενω είχαμε κλείσει απλό δωμάτιο μας αναβαθμίσανε τη διαμονή σε σουίτα και φυσικά δεν έχω λόγια!!!Όλο το ταξίδι μου άφησε μια απίστευτα γλυκιά γέυση που όταν θέλω να χαλαρώσω από την καθημερινότητα κλείνω τα μάτια και βρίσκομαι εκεί!Ακούω την ξαφνική μπόρα,βλέπω τον υπέροχο ήλιο που ξεπροβάλλει μετά,τις βαρκούλες στον ποταμό να πηγαινοέρχονται και γέρνω πίσω στα πούφ της παραλίας να απολάυσω το ηλιοβασίλεμα πίνοντας μια καρύδα...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 17, 2010, 10:10:46 πμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
Απ: Γαμήλιο ταξίδι στο Σαμούι!!!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 16:11:31 μμ »
Μηπως σας είναι εύκολο να μου πείτε πως μπορώ να στείλω τις φωτό???Βλέπετε δεν είμαι και τόσο γνώστης της τεχνολογίας!!!Έχω μείνει στην πρώτη δημοτικού!!!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 16:28:48 μμ »
Μηπως σας είναι εύκολο να μου πείτε πως μπορώ να στείλω τις φωτό???Βλέπετε δεν είμαι και τόσο γνώστης της τεχνολογίας!!!Έχω μείνει στην πρώτη δημοτικού!!!

Σου στέλνω pm με οδηγίες  :bigr:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:21:35 μμ »
Ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου,οι οδηγές σου με βοήθησαν πολύ!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:38:59 μμ »
Τώρα που ξέρεις να βάζεις φωτο ... θέλω να δω πολλές  :mocking:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 15:33:19 μμ »
Mπραβο fei και για την ιστορια αλλα και για τις φωτογραφιες!! :good:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 20:31:17 μμ »
Fei,

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες, όπως και η περογραφή σου. Πώς πήγατε από Μπανγκόκ στο Σαμούι; Αεροπορικώς; Με ποια εταιρεία; Πώς και σας έκαναν την αναβάθμιση στο ξενοδοχείο; Πάντα τέτοια σου εύχομαι!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 23:51:44 μμ »
Ευχαριστώ Evi μου!Με την Bangkok Airways,σχετικά σύντομη πτήση αν θυμάμαι καλα 1 ώρα και κάτι!Η αναβάθμιση είναι συχνή τακτική στο Σαμούι ιδίως στην χαμηλή περίοδο τουρισμού,εγώ πήγα Ιούλιο,και επιπλέον ήταν ταξίδι μέλλιτος και εκεί τους περιποιούνται ιδιαιτέρως τους νεονύμφους!!!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 03, 2010, 01:13:13 πμ »
Πολύ ωραίος προορισμός και ειδικά για γαμήλιο ταξίδι...Θέλουμε και άλλες photo...Και να μη μείνουμε σε αυτή την ιστορία...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 28, 2011, 00:42:10 πμ »
Fei, όταν βρεις χρόνο και έχεις όρεξη σε παρακαλώ βάλε μερικές φωτογραφίες από το Σαμούι!! :bigr: