Αποστολέας Θέμα: Χονγκ Κονγκ: μιλάμε για πολύ περπάτημα!!  (Αναγνώστηκε 15144 φορές)

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Χονγκ Κονγκ: μιλάμε για πολύ περπάτημα!!
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 04, 2012, 19:30:29 μμ »
Fei, σε ευχαριστω πάρα πολύ!!  :blush: Χαίρομαι που σου άρεσε, ελπιζω να μην σας κουρασα σε ορισμένα σημεια.  Μακάρι τα πραγματα να ήταν καλυτερα εδω  και να μπορουσαμε όλοι να ταξιδευαμε περισσοτερο.  Εγώ πάντως μαλλον πως θα αργησω να ξαναταξιδεψω, δυστυχως εχασα τη δουλεια μου και τωρα ψαχνομαι... Αλλά δεν απελπιζομαι, πρωτα ο Θεός την υγεια μας να εχουμε και ολα θα γινουν!
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 05, 2012, 17:49:41 μμ »
Μακάρι τα πραγματα να ήταν καλυτερα εδω  και να μπορουσαμε όλοι να ταξιδευαμε περισσοτερο.  Εγώ πάντως μαλλον πως θα αργησω να ξαναταξιδεψω, δυστυχως εχασα τη δουλεια μου και τωρα ψαχνομαι... Αλλά δεν απελπιζομαι, πρωτα ο Θεός την υγεια μας να εχουμε και ολα θα γινουν!

Αστα benett... αυτη η ιστορια μας ποναει ολους... εγω δυσκολευομαι εδω και δυο χρονια τωρα... ισα ισα που μπορω να συντηρω το σπιτι μου και αυτο οχι παντα... ας ειναι καλα οι πιστωτικες καρτες... λυπαμαι που εχασες τη δουλεια σου, ομως οπως λες και συ υγεια να υπαρχει και εχει ο Θεος.
Ευτυχως που περσυ κερδισα την Κωνσταντινουπολη σε εναν διαγωνισμο στο fb κι ετσι δεν εχασα την επαφη μου με τα ταξιδια... και για φετος... ας ειναι καλα η ΑEGEAN και οι διαγωνισμοι της... παλι καπου θα παω το καλοκαιρι.
Σ' ευχαριστουμε που μοιραστηκες την ιστορια σου μαζι μας... περιμενουμε το story του Dubai και ευχομαι γρηγορα να βρεις δουλεια και να ξαναταξιδεψεις το συντομοτερο.

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 05, 2012, 22:35:26 μμ »
Έτσι ειναι.. τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα.. ας ελπίσουμε να κερδίσω και εγω σε ενα διαγωνισμό, ή στο λαχειο  :laugh:, ή κάτι πιο δυσκολο όπως να βρω συντομα δουλεια!  :smile_:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 07, 2012, 14:05:47 μμ »
Σήμερα κατάφερα να διαβάσω την ιστορία σου...η οποια με καθήλωσε!!
Λατρευω την Ασια και τους Βουδιστικους ναούς, οταν τους επισκέπτεσαι πραγματικά γαληνευει η ψυχή σου...απο την ηρεμια που επικρατει..!!
Το ταξιδι σου μοναδικο αλλα το πιο υπεροχο ειναι οτι πήρες μαζί σου και τη κορουλα σου....!! Μπράβο που το επιχειρησες.. :clap: :clap:
Ετσι...να παιρνουμε κι εμεις οι φρεσκιες μανουλες κουράγιο οταν θα ξαναταξιδεψουμε....να τολμήσουμε να παρουμε τα τέκνα μας μαζι!!!!  :laugh:

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 07, 2012, 15:39:22 μμ »
 Δήμητρα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έχεις απόλυτο δίκιο για τους Βουδιστικούς ναούς, έτσι ακριβώς αισθανθηκα και εγω, μια απιστευτη γαλήνη! Όσο για τη μικρη, την παίρνω μαζί μου, ΄θεωρω τα ταξιδια πολύ σημαντικά για τα παιδια, και αυτη τρελαίνεται, της αρεσει πολύ και ειναι ησυχη πραγμα που δεν ειναι στο σπιτι! Μακάρι να ηθελε να ερχεται και ο μεγάλος μαζι, αλλά δεν με ακολουθει πια. Αυτος μοιαζει του μπαμπα του, τον ενδιαφέρει μονο ο Ολυμπιακος και η Μπαρτσελονα! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 07, 2012, 20:32:42 μμ »
Αυτος μοιαζει του μπαμπα του, τον ενδιαφέρει μονο ο Ολυμπιακος και η Μπαρτσελονα! laugh

Σωστος

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 07, 2012, 21:21:07 μμ »
Ασε Panpan, του εχω υποσχεθεί αγωνα στο Camp nou :clap:, και ειναι ο καλυτερος μαθητης! :laugh: