Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι στη Βασιλεύουσα… ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη!!  (Αναγνώστηκε 40661 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Ταξίδι στη Βασιλεύουσα… ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη!!
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 13, 2010, 17:45:26 μμ »
Κι εγώ τα χειρότερα έχω ακούσει αλλά ο φίλος μου πάει συνέχεια και όταν τον ρώτησα είπε ότι δεν έχει κανένα προβλημα που πάει με το αυτοκίνητο .

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 15, 2010, 10:24:01 πμ »
Μα να μην αφηνουν τις βιντεοκαμερες στο Ντολμα Μπαχτσε? Που θα ξαναδω τοσο μεγαλη αιθουσα τελετων?Oυφ,ολοι με τις απαγορευσεις τους στους εσωτερικους χωρους,δεν προκειται να τα κλεψουμε κιολας!
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2010, 20:47:33 μμ by dk »
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 04:39:06 πμ »
Παράθεση
η επιμονη των πλανοδιων

Αποστόλη , πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει Ασία ή Αφρική! :laugh: Πλάκα κάνω, δεν μου έρχεται ύπνος και χαζεύω παλιά θέματα. Η επιμονή των πλανόδιων που αναφέρεις στην Κωνσταντινούπολη είναι τίποτα μπροστά σε αυτήν της Ινδίας, της Κίνας, του Μαρόκου, της Τυνησίας, της Ταυλάνδης κλπ.

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 05, 2010, 09:32:50 πμ »
Το πιστευω!Τουλαχιστον,αλλη φορα θα ειμαι προετοιμασμενος  :bigre:
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος zandesiro

• Full Member
  • ดังนั้นหากหน้ากาก ถนนพูลซีเรีย......!!!!
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 26, 2010, 23:18:23 μμ »
dk δε ξερω κατα ποσο θα ηταν καλο να παρει το δικο του αυτοκινητο εκει... δε ξερω κιολας αλλα οι γονεις μου αυτο μου ελεγαν οταν γυρισαν... τραγικοι οδηγοι! αλλο που δε τους ελεγαν να μη παρουν δικο τους αμαξι εκει.μια μερα μπηκαν σε λεωφορειο και εκανα το σταυρο τους να βγουν ζωντανοι  :laugh: ο οδηγος λεει γκαζωνε να προλαβει να μη περασει αλλος και να προλαβει το φαναρι...

Εχω παει 2 φορες με το αυτοκινητο στην κωνσταντινουπολη και εχω να σας πω το εξης====>ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....!!
Εγω στην πολη ημουν τρις χειροτερος απο τους τουρκους...το μονο που χρειαζεται ειναι ενα καλο GPS με ενημερωμενους χαρτες....!!!να μην φοβηθηται να παρκαρετε εκτος παρκινγκ δεν σας πειραζει κανενας το αμαξι σας....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 26, 2010, 23:59:22 μμ by dk »
Γιαννης Συροπουλος (ดังนั้นหากหน้ากาก   ถนนพูลซีเรีย)
Πολυγυρος Χαλκιδικης
johnsiropoulos@yahoo.gr

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 00:04:11 πμ »
Eγω πηγα με κρουαζιερα οποτε νοικιασα εκει... συμφωνω για το parking... αλλα οχι με αυτο ''ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ'' ... η προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειμαστε μακραν πολυ καλυτεροι οδηγοι απο αυτους. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 27, 2010, 00:39:46 πμ »
Δεν οδηγώ αλλά θυμάμαι όταν ήμουν στην Κωνσταντινούπολη ότι οδηγούσαν σαν τρελοί!! Κάθε φορά που ανέβηκα σε ταξί έκανα τον σταυρό μου να φτάσψ σώα. Τρέχανε σαν μουρλοί και δεν σέβονταν φανάρια, προσπεράσεις κλπ. Παρόμοια κατάσταση ακριβώς θυμάμαι και στην Μπανγκόνγκ. Με την μόνη διαφορά ότι οι Ταυλανδέζοι ήταν πιο ευγενικοί, με το που τους ζήταγες να χαμηλώσουν ταχύτητα το έκαναν ευχαρίστως. Οι Τούρκοι ήταν στην κοσμάρα τους.

Αποσυνδεδεμένος zandesiro

• Full Member
  • ดังนั้นหากหน้ากาก ถนนพูลซีเรีย......!!!!
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 18:25:22 μμ »
Απ' οτι βλεπω οι αποψεις ειναι διαφορετικες.....Οποτε ο μονος τροπος να δει ο καθενας και να μεταφερει την γνωμη του ειναι να ΠΑΕΙ ο ιδιος στην Πολη και να ΟΔΗΓΑΕΙ  ο ιδιος φυσικα ολα τα αλλα ειναι μονο λογια του αερα....!!!
Γιαννης Συροπουλος (ดังนั้นหากหน้ากาก   ถนนพูลซีเรีย)
Πολυγυρος Χαλκιδικης
johnsiropoulos@yahoo.gr

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 29, 2010, 22:27:04 μμ »
Παράθεση
ολα τα αλλα ειναι μονο λογια του αερα....!!!

Το ότι κάποιος δεν οδηγεί ο ίδιος δεν σημαίνει πως δεν μπορεί και να έχει άποψη για αυτά που ζει και βλέπει.

Το ότι οι γνώμες είναι διαφορετικές είναι βέβαια πολύ λογικό και αυτό είναι που κάνει ωραία γενικά την ζωή. Το φαντάζεσαι όλοι να συμφωνούσαμε σε όλα;

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 20:25:13 μμ »
Με βάση την πρόσφατη εμπειρία μου έχω να δηλώσω πως οδηγούν...αρκετά...επικίνδυνα! Την προηγούμενη εμπειρία είχα χρησιμοποιήσει ταξί κανά δυο φορές, αυτή τη φορά επειδή βρέθηκα συνεπιβάτης και σε αυτοκίνητα φίλων Τούρκων...νομίζω πως η νευρική οδήγηση δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των ταξιτζήδων αλλά συνολικά των κατοίκων της Πόλης. Δεν ξέρω ίσως φταίει και η υπερβολική κίνηση, τα μποτιλιαρίσματα που δεν τους επιτρέπουν να είναι χαλαροί...