Αποστολέας Θέμα: Με την Εθνική ομάδα στη Νότια Αφρική (Διαγωνισμός Loreal Mundo Days)  (Αναγνώστηκε 3901 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Λήξη διαγωνισμού: 15 Μαίου 2010
Το Loreal Men Expert διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και σε στέλνει μαζί με την Εθνική ομάδα στη Νότια Αφρική και χαρίζοντας πολλά δώρα.

Μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι 1  πακέτο διαμονής και ψυχαγωγίας στο Johannesburg της Ν. Αφρικής διάρκειας 6 ημερών για 2 άτομα, ενώ οι υπόλοιποι νικητές θα κερδίσουν 10 τηλεοράσεις LCD 32′, 15 δωροεπιταγές Champion αξίας 100€ η μία, 3 κονσόλες XBOX ELITE 360 και 50 σετ προϊόντων Men Expert και Studio Line

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να μεταβείτε σε αυτή http://www.lorealparis.gr/_el/_gr/minisites/men-expert-2010/register.aspx τη σελίδα και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής

Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Με την Εθνική ομάδα στη Νότια Αφρική (Διαγωνισμός Loreal Mundo Days)
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 30, 2010, 11:04:53 πμ »
το έκανα και αυτό  :bigr: :bigr: :bigr: :cool:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
Συμπληρωσα κι εγω.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
το έκανα και αυτό  :bigr: :bigr: :bigr: :cool:

Κι εγω!! :dance:
Να δούμε αν κερδίσουμε και πουθενά γιατί με τα νέα οικονομικά μέτρα μόνο έτσι θα πάμε κανένα ταξιδάκι :cool:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Παιδιά πολύ φοβάμαι ότι σε τόσους διαγωνισμούς που έχουμε λάβειο μέρος και με τα στοιχεία που δίνουμε κάθε φορά θα μας μουρλάνουν μετά σε spam emails! Θα μου πεις τα σβήνεις βέβαια, απλά είναι σπαστικό να ανοίγεις τον λογαριάσμό σου και να βρίσκεις δυο νορμάλ μηνύματα και 20 αηδίες διαφημιστικές.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
Παιδιά πολύ φοβάμαι ότι σε τόσους διαγωνισμούς που έχουμε λάβειο μέρος και με τα στοιχεία που δίνουμε κάθε φορά θα μας μουρλάνουν μετά σε spam emails! Θα μου πεις τα σβήνεις βέβαια, απλά είναι σπαστικό να ανοίγεις τον λογαριάσμό σου και να βρίσκεις δυο νορμάλ μηνύματα και 20 αηδίες διαφημιστικές.

Να κερδισω το ταξιδι και ας μου στελνει emails καθημερινα ολο το Γιοχάνεσμπουργκ!!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
εχω παρει μερος σε παρα πολλους διαγωνισμους και ετσι νομιζα πως θα γινεται...αλλα οχι.μονο κατι λιγα μου εχουν ερθει και λενε μαλιστα μεσα πως δεν θεωρουνται σπαμ.εγω εχω ενα συγκεκριμενο λογαριασμο μονο για τους γιαγωνισμους και γενικα για οσους θελω να μου στελνουν μηνυμα και να το βλεπω σιγουρα.γιατι μονο αυτον το λογαριασμο ανοιγω....οποτε μπορεις να φτιαξεις κι εσυ ενα λογαριασμο αν ανησυχεις και να δηλωνεις αυτον στους διαγωνισμους...
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 01, 2010, 04:40:03 πμ »
Λήξη διαγωνισμού: 15 Μαίου 2010
Το Loreal Men Expert διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και σε στέλνει μαζί με την Εθνική ομάδα στη Νότια Αφρική και χαρίζοντας πολλά δώρα.

manelaki τι εγινε εδω, ποιος κερδισε?

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 07, 2010, 18:28:53 μμ »
Aυτη την απαντηση πηρα απο τους υπευθυνους για τον Διαγωνισμό Loreal Mundo Days.
Με λιγα λογια εκαναν την κληρωση... δεν αναρτηθηκε πουθενα και τα εδωσαν οπου ηθελαν αυτοι!!

Παράθεση
ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ/ΤΡΙΑ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΙΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ MAIL ΩΣΤΕ ΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ
ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥ
ΔΩΡΟΥ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
L'OREAL