Αποστολέας Θέμα: Με την Εθνική ομάδα στη Νότια Αφρική (Διαγωνισμός Loreal Mundo Days)  (Αναγνώστηκε 3896 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Με την Εθνική ομάδα στη Νότια Αφρική (Διαγωνισμός Loreal Mundo Days)
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 07, 2010, 18:48:38 μμ »
Aυτη την απαντηση πηρα απο τους υπευθυνους για τον Διαγωνισμό Loreal Mundo Days.
Με λιγα λογια εκαναν την κληρωση... δεν αναρτηθηκε πουθενα και τα εδωσαν οπου ηθελαν αυτοι!!

Παράθεση
ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ/ΤΡΙΑ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΙΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ MAIL ΩΣΤΕ ΝΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ
ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥ
ΔΩΡΟΥ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
L'OREAL

θα αλλαξω μαρκα βαφης  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Αποσυνδεδεμένος Stephen

• Newbie
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 09, 2010, 12:54:40 μμ »
Αγαπητέ φίλε που γράφεις ότι "τα έδωσαν όπου ήθελαν", θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι είχα αγοράσει απλώς ένα προϊόν για τα μαλλιά κάποια στιγμή, και στις 18/05 με ειδοποιήσαν ότι έχω κερδίσει το ταξίδι.Ζητήσαν επιβεβαίωση του e-mail και του τηλεφώνου μου για τα περαιτέρω. Δεν έχω καμμία σχέση με τη LOREAL, ούτε με τη διαφημιστική εταιρία, ούτε και με το ταξιδιωτικό πρακτορείο. Αυτό προς ενημέρωσή σου.Όντως δε δημοσιεύτηκε πάντως πουθενά, δε γνωρίζω γιατί.

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 09, 2010, 13:06:28 μμ »
α ωραια βρηκαμε εναν τυχερο και ειναι μελος του travelchat :bigr:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 09, 2010, 14:00:40 μμ »
Αγαπητέ φίλε που γράφεις ότι "τα έδωσαν όπου ήθελαν", θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι είχα αγοράσει απλώς ένα προϊόν για τα μαλλιά κάποια στιγμή, και στις 18/05 με ειδοποιήσαν ότι έχω κερδίσει το ταξίδι.Ζητήσαν επιβεβαίωση του e-mail και του τηλεφώνου μου για τα περαιτέρω. Δεν έχω καμμία σχέση με τη LOREAL, ούτε με τη διαφημιστική εταιρία, ούτε και με το ταξιδιωτικό πρακτορείο. Αυτό προς ενημέρωσή σου.Όντως δε δημοσιεύτηκε πάντως πουθενά, δε γνωρίζω γιατί.

Συγχαρητήρια Stephen  :smile_:
Τουλάχιστον ξέρουμε ότι κάποιος το κέρδισε! Αν θέλεις γράψε μας περισσότερα σχετικά με το ταξίδι που κέρδισες ...
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 09, 2010, 14:33:23 μμ »
Stephen συγχαρητήρια.Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.Περιμένουμε εντυπώσεις :clap: :clap:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 09, 2010, 16:17:09 μμ »

Παραπανω εχω αναρτησει την απαντηση τους... αν εσυ νομιζεις οτι αυτο ειναι διαφανεια τοτε μπραβο τους... καλα εκαναν και εστειλαν emails...για μενα ομως τα εστειλαν οπου ηθελαν.
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι σε εναν διαγωνισμο τα ονοματα αναρτουνται στο site.
Εχουμε αναρτησειι παρα πολλους διαγωνισμους και παντα ξερουμε τους νικητες... μονο της LOREAL δεν ξερουμε... ο νοών νοείτω!!